Daha yumurtlamadın en geç salı yükselir ateş. Çalışmalara devam.Amin canım teşekkür ederim, ateş de yumurtlama olmamış gibi devam ediyor zaten, ay bilemedim bu ay
Dediğim gibi bugün yarın çatlar
Çok teşekkürler canım.İlişki olmuş bir sorun olmaz. Kullanman gereken dozu kullan eğer bundan sonra da alman gerekiyorsa ilacı al eksik kalmasın hiç bir sorun olmaz
50li almıştım bu ayDediğim gibi bugün yarın çatlartesti sen bilirsin. Ucuzsa bolsa yap. Ateş söyleyecek bize çatladığını.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben iki defa kullandım klomenÇok teşekkürler canım.
14. Gün yumurtlamış olabilirsin. Emin değilim. Ateşi takip edelim bakalım.Kizlar selam asilamadan sonra ateslerim degisti biraz ama ff cizgiyi cekmedi yumurtlamadimmi acaba
17 şubat ta yumurtlamissin gibi duruyor tablonKizlar selam asilamadan sonra ateslerim degisti biraz ama ff cizgiyi cekmedi yumurtlamadimmi acaba
Faydasını gördün mü? Sen ne kadar süre kullan dın?İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ben iki defa kullandım klomen
Ben iki ay kullandım canım bende pco var pek faydasını görmedim maalesefFaydasını gördün mü? Sen ne kadar süre kullan dın?
Bakalım bu ay bende etkisi nasıl olacakBen iki ay kullandım canım bende pco var pek faydasını görmedim maalesef
Bir hastamız vardı kendiliğinden kullanmış hekim kontrolü falan yok ikiz gebe kalmıştı. Nasip canım inşallah sana faydası olurBakalım bu ay bende etkisi nasıl olacak
Kaç litre su içiyorsun cnm suyu arttırkafayı yiyicem ya soğan suyuda işe yaramadı
2-3 gündür tuvaletim geldiğinde hafif yanma hissediyorum. Yaparken sorun yok ama geldiğinde çok az gec gitsem lavb. hafif yanmalarım oluyor
Akıntı sorunum da çoğaldı yine.. ben nasıl kurtulacağım bu enfeksiyondan şaşırdım kaldım.
Bu ayda tutmadı kesin gebelik..
Dr un tarifine göre içtin yine de kaldıysa kalsın içmeBebek olsun da. 2 tane klomen hap kaldı onuda içeyim mi?
Pco ileri seviyede değil galiba? Tedavisiz mi hamile kaldınız?Ben kasım ayında klomenle hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef..Bende de ileri seviyede pco var yıllardır.Ben iki ay kullandım canım bende pco var pek faydasını görmedim maalesef
Tam pozitif değil ama çok yakın gibi gelsi bana ama tam pozitif olmadan silinen arkadaşlar olmuştu daha çnce hiç test yaptın mı önceki aylar eşit koyuluğu yakaladın mı
Biraz daha yükselse 13 e çekecek gibiKizlar selam asilamadan sonra ateslerim degisti biraz ama ff cizgiyi cekmedi yumurtlamadimmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?