Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh sevindim normalde akıntım da olurdu çünkü o zaman son testi dikkate almadan bir saat sonra tekrarlıyorum testi

Kızlar bu sabah iğne ycu kadar kan geldi.. dedim gozum mu yanıldı.. az önce tekrar lavb. gittim afedersiniz akıntının rengi hafif değişmiş gibi hissettim.
Dün arabada eve geliyorduk esimle sanki böyle rahimden karnıma doğru iğne batmaları oldu ara ara hoplattı beni..
Enfeksiyondan mı acaba
Adete 2 gün kaldı benim adetten önce hiç lekelenmem olmaz
Gün boyu dikkat edeceğim tam olarak kan mı diye gelirse

Nasılsın, bir iki aya sağlıklı gebelik olur inşallah. Kimyasal sonrası çok hamilemiz oldu.
çok şükür iyiyim psikolojik olarak biraz çöktüm ama toparlarım inşallah tahlil verdim de sol yumurtalıkta 5 cm kist görünüyor emin olamadı yarın kontrol var bakalım hayırlısı

Kızlar ateşe göre 5gün önce yumurtladim.Acayip meme hassasiyeti var bende 5 gündür.Ovulasyon zamanı normal mi bu durum.Daha önce olmadı hiç bende

İnşallah yerlesmedir

Kızlar ben son 3 gündür pik görüyorum kafayı yicem artık

Eklentiler

• Screenshot_20190225-105515_Gallery.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
Az önce tekrar lavb. gittim bildiğiniz lekelenmeler geliyor adet mi oluyorum acaba bugün 1 saat geç ölçtüm ateşimi yüksekti bu ateşle olur muyum ki .. 1 saat bu kadar etkiler mi ki günüme de 2 gün vardı hatta ff ye göre 3 gün var 28.gün olacaksın diye gösteriyor..
Veson Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…