Ahh sevindim normalde akıntım da olurdu çünküGece yapılan test pek sağlıklı olmaz ona bakma öğleden sonraki testi değerlendirelim.evet hemen silinen testler olabiliyor.çalışmalar yerinde ateş de fikir verecektir.akıntıya takılma her ay olacak dige bir kaide yok
Çatladı bence yumurtan :)Ahh sevindim normalde akıntım da olurdu çünküo zaman son testi dikkate almadan bir saat sonra tekrarlıyorum testi
çok şükür iyiyim psikolojik olarak biraz çöktüm ama toparlarım inşallah tahlil verdim de sol yumurtalıkta 5 cm kist görünüyor emin olamadı yarın kontrol var bakalım hayırlısıNasılsın, bir iki aya sağlıklı gebelik olur inşallah. Kimyasal sonrası çok hamilemiz oldu.
İnşallah yerlesmedirKızlar bu sabah iğne ycu kadar kan geldi.. dedim gozum mu yanıldı.. az önce tekrar lavb. gittim afedersiniz akıntının rengi hafif değişmiş gibi hissettim.
Dün arabada eve geliyorduk esimle sanki böyle rahimden karnıma doğru iğne batmaları oldu ara ara hoplattı beni..
Enfeksiyondan mı acaba
Adete 2 gün kaldı benim adetten önce hiç lekelenmem olmaz
Gün boyu dikkat edeceğim tam olarak kan mı diye gelirse
İnşallah yerlesmedir
Saat başı test yapasım varÇatladı bence yumurtan :)
Bence pik canımSaat başı test yapasım varNeyse dün gece yaptığımız saymazsam bugün genelde yaptığımla birlikte sonuç bu canım pik de noluuuuuur
OleeeyBence pik canım
Bende aynı dertten müzdarip olduğum için anlıyorum canım seni :) bende 3 gündür pik görüyorum ekledim bende resim . 3 gündür pik görmek normal mi yaOleeeysağ ol canım kör oldum iki gündür koyu mu eşit mi diye bakmaktan
Canım üç günlük körlüğüme dayanarak emin olmamakla beraber bana sanki 19.gün pik sonrakiler hafif silik gibi geldiKızlar ben son 3 gündür pik görüyorum kafayı yicem artık
Canım bu çubuk test kaset testin tam tersi sağ taraf C sol taraf T diye düşünCanım üç günlük körlüğüme dayanarak emin olmamakla beraber bana sanki 19.gün pik sonrakiler hafif silik gibi geldiama kelin ilacı olsa misali durumunda olduğum için bilemiyorum tabiiii
Aaaaaa düşün işte ne kadar biliyorumCanım bu çubuk test kaset testin tam tersi sağ taraf C sol taraf T diye düşün
:)) yumurta bu ay çok nazlanıyor anlamadım gittiAaaaaa düşün işte ne kadar biliyorumo zaman dediğin gibi son üç gün pik sanırım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?