Pik canım. Her an çatlayabilir..Saat başı test yapasım varNeyse dün gece yaptığımız saymazsam bugün genelde yaptığımla birlikte sonuç bu canım pik de noluuuuuur
Canım kiste mi dönüştü? Yoksa gebelik mi oldu ? Bakalım bekleyeceğiz mecbur?
Kist değildir umarımCanım kiste mi dönüştü? Yoksa gebelik mi oldu ? Bakalım bekleyeceğiz mecbur?
Canım soğan kürü vücudu temizliyor olabilir. Adet erken başlamış olabilir. Yerleşme kanaması olabilir.
Gebelik için çok erken o zaman neden hep pik. Ya beta HCG var yada lh düşmüyor. Kesin birşey demek çok zorKist değildir umarımgebelik olsa bu durumda anlaşılır mı ki
Anladım canım teşekkür ederim dediğin gibi beklemek lazımGebelik için çok erken o zaman neden hep pik. Ya beta HCG var yada lh düşmüyor. Kesin birşey demek çok zor
İnşallahSanmıyorum ama inşallah öyledir
Bence çizgin doğru yere çekilmiş ates baya fırlamış çünkü inşallah belirtilerin hamilelik belirtisidir ateşin hić düşmez
Canım senin geçen ay da iki gün üst üste pik olmuş, belki bu ay da yarın düşüşe geçer.:)) yumurta bu ay çok nazlanıyor anlamadım gitti
Evet canım 2 gün üst üste gördüm önceki aylarda ama 3 gün üst üste ilk defa gördüğüm için garip geldi . bakalım bekleyelim görelim hayırlısı inşallahCanım senin geçen ay da iki gün üst üste pik olmuş, belki bu ay da yarın düşüşe geçer.
Pco var mı?Evet canım 2 gün üst üste gördüm önceki aylarda ama 3 gün üst üste ilk defa gördüğüm için garip geldi . bakalım bekleyelim görelim hayırlısı inşallah
Yok canım çikolata kisti varPco var mı?
Canım soğan kürü vücudu temizliyor olabilir. Adet erken başlamış olabilir. Yerleşme kanaması olabilir.
inşallah yerleşmedir canım
inşallah yerleşmedir canım
Pik :)) çalışmalar başlasın diyeceğim üç gündür adamın pestilini çıkarttın artık biraz daha dişinizi sıkınSaat başı test yapasım varNeyse dün gece yaptığımız saymazsam bugün genelde yaptığımla birlikte sonuç bu canım pik de noluuuuuur
Ben de emin olamadım ateşde sınırda ilerliyor emin olana kadar günaşırıya devamKızlar ben son 3 gündür pik görüyorum kafayı yicem artık
Pik :)) çalışmalar başlasın diyeceğim üç gündür adamın pestilini çıkarttın artık biraz daha dişinizi sıkın
Eğer öyle ise üç gündür pik gerçektenCanım bu çubuk test kaset testin tam tersi sağ taraf C sol taraf T diye düşün
Ateş adeti göstermiyor.ya yerleşme ya enfeksiyon dige düşünüyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?