Şimdilik birşey girme
Aaa evet soğan suyu ara lekelenme yapabiliyorCanım soğan kürü vücudu temizliyor olabilir. Adet erken başlamış olabilir. Yerleşme kanaması olabilir.
Pco varsa o da böyle yapıyor LH fazla oluyor test habire pozitif veriyorAnladım canım teşekkür ederim dediğin gibi beklemek lazım
1 saat geçte ölçsen düşükse gene düşük çıkardı bence.inşallah kürden yada enfeksiyondan değil, bebektendir10 dk da bi kontrol ediyorum resmen :) Daha gelmiyor lekelenme
1-2 saat geçsin adet başlangıcıysa sökulur herhalde şansa da bugün atesi 1 saat geç ölçtüm
Ateş adeti göstermiyor.ya yerleşme ya enfeksiyon dige düşünüyorum bilemedim
Aaa evet soğan suyu ara lekelenme yapabiliyorMeyveliturta19
1 saat geçte ölçsen düşükse gene düşük çıkardı bence.inşallah kürden yada enfeksiyondan değil, bebektendir
canım yerleşme olabilir ben de çok üşümüştüm özellikle ayaklarım ellerim buz kesti resmen bu gebeliğimdeSoğan suyu biteli 4 gün oldu ama belki etkisi olabilir hala
Adet olsam şimdiye kadar sökülmüştüm ama lekeler kesildi.
Belki de soğan suyu bu ay bu şekilde adet yaptıracakta olabilir..
Enfeksiyon ihtimali daha fazla geliyor ayaklarım inanılmaz üşüyor kızlar ayağıma ne giyeceğimi şaşırdım. Enfeksiyonu bu durum tetikleyebilir.. yarın ki ateşim belli eder herşeyi..
eski tablolarıma baktım adet olmadan bi gün önce düşüş yaşıyorum hep
canım yerleşme olabilir ben de çok üşümüştüm özellikle ayaklarım ellerim buz kesti resmen bu gebeliğimde
soğan küründe kan ya da kan renginde olmuyor kahverengi ve pıhtı halinde oluyor yada kum gibi oluyor
inşallah bebiş üşütüyor seni kuzum sanki karda yürümüş de donmuş gibi bi hisKan rengindeydi lekelenme uzun surmedi şuan kesildi ara ara kontrol ediyorum geliyor mu diye gelmiyor ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.
Şuan ayaklarımı görsen gülersin halime resmen buz kesmiş durumdayım.. az önce kanım mı düştü diye düşünüyordum.
Ellerim vucüdum sıcak, evde şuan sıcak ayağımda 2 adet çorap, yün patik, ve ev terlikleri varya yünlü onlardan var ona rağmen şuan üşüyor. Böyle normal bir üşümekte değil keskin bi üşüme.. acaba dedim kanım mı düştü
inşallah bebiş üşütüyor seni kuzum sanki karda yürümüş de donmuş gibi bi his
ümidimiz hep var ve var olmaya devam edecek inşallahYemin ederim aynı cümleyi kullanacaktım aynen öyle bi üşüme böyle acı acı .. enfeksiyonum etkilenmesin diye sıcak tutmaya çalışıyorum ama hić bir türlü ısıtamadım :)
inşallah dediğin gibi olur ama pek ona da umidim yok değilsede sağlam üşütüyorum diyeceğim :)
ümidimiz hep var ve var olmaya devam edecek inşallah
canım cuma cumartesi pazar kitler de hep t çizgisi koyu çıktı. cuma,cumartesi,pazar çalışma oldu 3 gün ara vermedik acaba bugün ara verip yarın mı olsa çalışma? yok sa devam mı etsem aralıksız çalışma yapmaya?U Uyansessizlik senin yumurta c.tesi çatşamış gibi. Her ihtimale karşı gün aşırı çalışmalara devam.
Canım ayaklarını ara ara ılık suyla yıka iyice kurula çorabını yine giy. Bana faydası oluyor belki sana da olur. Benimde ayaklarım çok zor ısınır. Birde pekmez ve üzüm bu aralar tüketiyorum iyi geldi.Yemin ederim aynı cümleyi kullanacaktım aynen öyle bi üşüme böyle acı acı .. enfeksiyonum etkilenmesin diye sıcak tutmaya çalışıyorum ama hić bir türlü ısıtamadım :)
inşallah dediğin gibi olur ama pek ona da umidim yok değilsede sağlam üşütüyorum diyeceğim :)
Kaldırayım mı pikleriŞimdilik birşey girme
Pco yok ama çikolata kisti varPco varsa o da böyle yapıyor LH fazla oluyor test habire pozitif veriyor
Evet öyle sevinsem mi üzülsem mi bilemedimEğer öyle ise üç gündür pik gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?