- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Var gbi. Daha belirgin cek istersen. Bulanik gozukuyorKızlar hayal mi görüyorum yoksa ikinci çizgi varmıııj lütfen cevap verin
Canım ayaklarını ara ara ılık suyla yıka iyice kurula çorabını yine giy. Bana faydası oluyor belki sana da olur. Benimde ayaklarım çok zor ısınır. Birde pekmez ve üzüm bu aralar tüketiyorum iyi geldi.
Kızlar hayal mi görüyorum yoksa ikinci çizgi varmıııj lütfen cevap verin
Yarın geç olur bugünde olsun yarın boş çarşamba olsuncanım cuma cumartesi pazar kitler de hep t çizgisi koyu çıktı. cuma,cumartesi,pazar çalışma oldu 3 gün ara vermedik acaba bugün ara verip yarın mı olsa çalışma? yok sa devam mı etsem aralıksız çalışma yapmaya?
Kan testi için acile geldim inşallah vardır.Var gbi. Daha belirgin cek istersen. Bulanik gozukuyor
Var canım gözüküyor. Adetin kaçıncı günü. Henüz yeni gibi. Bekliyoruz kan sonucunuKızlar hayal mi görüyorum yoksa ikinci çizgi varmıııj lütfen cevap verin
Kesin çözüm olsun diye kan vermeye geldim inşallah hayırlı sonuç alırım.Var valla aynı bende görüyorum :) Testi yarın tekrarla kesin
26.günü bugün valla öylesine yaptım umudum da yokta işte çizgiyi görünce dayanamadım acile geldim kan vericem bakalım ne çıkacak. İnşallah hüsrana uğramam. Allahım benimle beraber tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.Var canım gözüküyor. Adetin kaçıncı günü. Henüz yeni gibi. Bekliyoruz kan sonucunu
Ay hadi insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz canmKan testi için acile geldim inşallah vardır.
Kesin çözüm olsun diye kan vermeye geldim inşallah hayırlı sonuç alırım.
Resim at tatlım. Tebrikler. Sağlıkla kucağına alKızlar değerim 360 hamilelik var dimi ya az önce başka topiğe yazdım sevindim falanda enabızda teşhis kısmına şey yazmış doktor sekonder amonere nedir diye baktım netten 3ay adet görmeme diyo. İyide ben hep gördüm adet kafam karıştı ya sevincim kursağımda kaldı. Kafamda deli sorular
Sen kan verirken adet gecikmesi mi dedin? Belki o yüzden yazmıştır.Kızlar değerim 360 hamilelik var dimi ya az önce başka topiğe yazdım sevindim falanda enabızda teşhis kısmına şey yazmış doktor sekonder amonere nedir diye baktım netten 3ay adet görmeme diyo. İyide ben hep gördüm adet kafam karıştı ya sevincim kursağımda kaldı. Kafamda deli sorular
Sonuç bu, Amin inşallah Rabbim nasip eder sonuna kadarResim at tatlım. Tebrikler. Sağlıkla kucağına al
Yok tam adet günüm dedim iki gün var deyince bakmıyodu çünkü. Olabilir belkide o yüzden öyle yazdı.Sen kan verirken adet gecikmesi mi dedin? Belki o yüzden yazmıştır.
MaşallahSonuç bu, Amin inşallah Rabbim nasip eder sonuna kadar
Amiin amin hayırlısıyla katlansın sorunsuz geçsin inşallah.Maşallahgüzel güzel katlansın. Gözün aydın canım.
Amin canım. Belirti varmıydı?Amiin amin hayırlısıyla katlansın sorunsuz geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?