Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bizde karı koca d vitamini takviyesi sonrası bebek sahibi olduk canım. Sebepsiz infertilite diyen herkese mutlaka söylüyorum :)

Ayy masallah. Saglikla kucağına al insallah canim. Tebrikler

Amin canım. Belirti varmıydı?
Ya çokta aradım belirtiyi hiçbiri bana uymuyodu dedim bu ay da olmadı. Bende olanlar işyerinde uzun süre oturunca sırtımın ağrıması, ayaklarımın bi üşümesi bi yanması, gece uyuyamama ateş basması,bide mantardan sanıyodum ama akıntım vardı beyaz su gibi.

Bizde karı koca d vitamini takviyesi sonrası bebek sahibi olduk canım. Sebepsiz infertilite diyen herkese mutlaka söylüyorum :)
Damla mı yoksa iğne mi kullandınız?Evet doktorum söyledi bana da 2 düşüğüm var,sebep d vitamini eksikliği bile olabilir dedi

Gözün aydın canım,sen şu"ateşim yüksek mi seyretmesi lazım" diye soran arkadaş mısın?Çok sevindim,sağ salim al kucağına

Eşinin ki sperm oluşumunda senin ki gebeliğin devamı için önemli canim. Sağlık ocağında yapılıyor hem d vitamini hemde B12 ye baktirin.
Bana progestan verdi sabakmh aksam ic bitir gel dedi.adet olsanda olmasan da. Adet olursam adetli mi gitmem lazim diye sormayi unuttum dr a. O zaman çıktığımda mi soylesem d vitaminine bakin diye acaba?

Tebrikler değerim çok güzel çıkmış. Acilde beta hcg bakabilmesi için sana bir tanı girmesi lazım o sebepten öyle yazmış. Telaş etme hiç hayırlısıyla ilerler inşallah

Cordelia Veson günaydın kızlar
Lekelenmem devam ediyor leke bilgisi gireyim mi? Yoksa adet başlangıcı mı yazayım?
Ara ara adet sancisı da oluyor ama sadece peceteye geliyor sanki adetin son günü gibi.. afedersiniz rengi de kırmızı da değil bu sabah soluk kahverengi gibi ama cok soluk.
İlk kez böyle bir şey yaşıyorum soğan suyu dengemi şaşırttı.

Bir de @Veson dedin ya ateş hamileliği göstermez.. düştüğnde adet olacağımızı anlıyorduk o kesin bi durum değil mi kafam karıştı

Canım adet geldikten sonra da ateş düşebilir. Sen bu lekelenmeleri gir bence Veson söyleyecektir doğrusunu. Bana içerisi temizleniyor gibi geliyor inşallah yerleşme kanamasıdır. Her iki durumda çok iyi bence. Bakalım nasıl devam edecek.

Çok sağol içimi rahatlattın ❤ tamamdır girdim leke bilgisini.. hayırlısı neyse o olsun artık

Günaydıııın günaydıııın doktor kontrolüm vardı bugün folikül takibi ile ilgili. Folikül büzüşmüş, ovulasyon gerçekleşmiş dedi ateş 0.1 derecelik düşüş gösterdi (az gibi sanki) ama ovulasyon olduysa yarın yükselmesi gerekir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…