Çok sevindim canım inşallah kanda da çok iyi bir değer çıkar. Sizleri sürekli takip edip sizinle seviniyorum çok mutlu oldum
Wuhuuuu çok net gördüm hem deeeeee hayırlı olsun inşallahhhh
ayy görünmezmi hemde çok iyi görünüyor kuzumm
canım bence testin silikleşmeye başlamış.yarına daha da silik çıkacaktırÇatlama gerçekleştiyse Ovulasyon testinin silikleşmeye başlaması gerekmez mi? Daha erken mi?Doktor çatlamış dedi, ateş düşmedi yükselmedi, test hala pozitif gibi... Kafamda deli sorular..
En alttaki testimi az önce yaptım öğle saatlerinde evde olmayacağım için.
Gerçekten mi oh yaa üç gündür pik görmeye çalışan bu gözler şimdi de siliklik arayınca hepten bozuldu sanırımcanım bence testin silikleşmeye başlamış.yarına daha da silik çıkacaktır
bende çok ovu testi yaptım.her türlü insanı strese sokuyorGerçekten mi oh yaa üç gündür pik görmeye çalışan bu gözler şimdi de siliklik arayınca hepten bozuldu sanırım
Hadi gözün aydın canım :) sağlıkla ilerlesin inşallah
tebrik ederim canim saglikla kucağına al insallah
Görmez miyiz
Cok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin
Bugün ara verebilirsinAteş. Persmbe:36.2
Cuma:36.2
Cmtesi:36.0
Pazar:36.4
Pztesi:36.5
Bugünkü test nasılKaldırayım mı pikleri
Maşallah doğum yaklaşmışSelam kızlar kim var kim yok durumlar nasıl bir diyiverin hele:)
Hayırlı olsunKızlar hayal mi görüyorum yoksa ikinci çizgi varmıııj lütfen cevap verin
MaşallahSonuç bu, Amin inşallah Rabbim nasip eder sonuna kadar
Gördük gördük
Şimdilik spotting şeklinde kalsın.kesin bir durum olmamakla birlikte genel bir durum.yüksek ateşle adet olan da var ama tek tük oluyor.umarım yerleşmedir.yerleşme değilse soğan suyudur diye düşünüyorumCordelia Veson günaydın kızlar
Lekelenmem devam ediyor leke bilgisi gireyim mi? Yoksa adet başlangıcı mı yazayım?
Ara ara adet sancisı da oluyor ama sadece peceteye geliyor sanki adetin son günü gibi.. afedersiniz rengi de kırmızı da değil bu sabah soluk kahverengi gibi ama cok soluk.
İlk kez böyle bir şey yaşıyorum soğan suyu dengemi şaşırttı.
Bir de @Veson dedin ya ateş hamileliği göstermez.. düştüğnde adet olacağımızı anlıyorduk o kesin bi durum değil mi kafam karıştı
Hamile canım benimŞimdilik spotting şeklinde kalsın.kesin bir durum olmamakla birlikte genel bir durum.yüksek ateşle adet olan da var ama tek tük oluyor.umarım yerleşmedir.yerleşme değilse soğan suyudur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?