Cnm en az benim kadar bilgin var fikirlerini direk söyle hep aynı fikirde oluyoruz zatenCanım adet geldikten sonra da ateş düşebilir. Sen bu lekelenmeleri gir benceVeson söyleyecektir doğrusunu. Bana içerisi temizleniyor gibi geliyor inşallah yerleşme kanamasıdır. Her iki durumda çok iyi bence. Bakalım nasıl devam edecek.
Yarına yükselir o zaman yükselmezse de biz çekeriz çizgiyiGünaydıııın günaydıııındoktor kontrolüm vardı bugün folikül takibi ile ilgili. Folikül büzüşmüş, ovulasyon gerçekleşmiş dedi ateş 0.1 derecelik düşüş gösterdi (az gibi sanki) ama ovulasyon olduysa yarın yükselmesi gerekir değil mi?
Çok fazla +girme tabloya ff in Kafası karışır en koyu olanı gir Çalışmalara da devam artık ateşten takip ederizÇatlama gerçekleştiyse Ovulasyon testinin silikleşmeye başlaması gerekmez mi? Daha erken mi?Doktor çatlamış dedi, ateş düşmedi yükselmedi, test hala pozitif gibi... Kafamda deli sorular..
En alttaki testimi az önce yaptım öğle saatlerinde evde olmayacağım için.
Mesajları sırayla okuyunca böyle oluyorHamile canım benim
Bana progestan verdi sabakmh aksam ic bitir gel dedi.adet olsanda olmasan da. Adet olursam adetli mi gitmem lazim diye sormayi unuttum dr a. O zaman çıktığımda mi soylesem d vitaminine bakin diye acaba?
Çok güzel görünüyor canım
Aynen bana da catlatma iğnesinden 10 gün sonra kullan dedi progestani. Kullandıktan sonra panikleme adetin gecikebilir dedi. Ilac bittikten sonra adet olsan da olmasan da gel dedi. Ne yapacagini söylemedi. Ilacta 30 tane var sabah aksam vermis. Zaten ilaci kullanamaya basladigimda 10 gun sonra adet günüm. Adetim gununde gelirse adet bitiminden 2 sonra doktora cikmam lazim. Adet gecikirse, adetliykende kullanacakmiyim ki ben progestani. Adet gecikmem falan olmaz benim 1 ya da 2 gun sapma olur normalde duzensiz degil adetim. Ay bilemedim. Ilk defa igne vuruldum ve ilac verdiler bana.ondan hic birsey bilmiyorum bu konulardaBen progestani ovulasyon sonrası rahim duvari kalınlaşması yani bebeğin rahat tutunması için kullandım canım ama Dr lar adet gecikmesinde de veriyorlar. Rahim duvarı yeterince kalınlaşmadığı için dökülme yani adet de olunamiyor.
Hormon testlerin yapılacaksa adetli gitmen lazım ama dvitamini için her zaman gidebilirsin. Birde mutlaka eşine de baktır benim eşimin 9 du sonucu.
Bugün daha silikBugünkü test nasıl
Çalışma yapmalısın bugün yarın sonra gün aşırı. Yada hep gün aşırı. Ateşe göre tekrar değerlendiririz tabloyu.Merhaba kızlar, benim klomen pazartesi bitti hergün saat 11 de alıyordum. Dr çarşamba ilişki demişti. Dün akşamdan bu yana çok afedersiniz altımda ıslaklık hissediyorum. Birde akşam çok olmasada hafif bıçak sokması gibi sol kasımda hareketlilik vardı. Ff Tablolarımıda ekliyeceğim. Ben şimdi nasıl hareket edeyim sizce yardım lütfen Eki Görüntüle 2239549 Eki Görüntüle 2239550
Siliniyor sankiBugün daha silik
Ovu testi yapmıyorsan en ideali günaşırıMerhaba kızlar, benim klomen pazartesi bitti hergün saat 11 de alıyordum. Dr çarşamba ilişki demişti. Dün akşamdan bu yana çok afedersiniz altımda ıslaklık hissediyorum. Birde akşam çok olmasada hafif bıçak sokması gibi sol kasımda hareketlilik vardı. Ff Tablolarımıda ekliyeceğim. Ben şimdi nasıl hareket edeyim sizce yardım lütfen Eki Görüntüle 2239549 Eki Görüntüle 2239550
Aynen bana da catlatma iğnesinden 10 gün sonra kullan dedi progestani. Kullandıktan sonra panikleme adetin gecikebilir dedi. Ilac bittikten sonra adet olsan da olmasan da gel dedi. Ne yapacagini söylemedi. Ilacta 30 tane var sabah aksam vermis. Zaten ilaci kullanamaya basladigimda 10 gun sonra adet günüm. Adetim gununde gelirse adet bitiminden 2 sonra doktora cikmam lazim. Adet gecikirse, adetliykende kullanacakmiyim ki ben progestani. Adet gecikmem falan olmaz benim 1 ya da 2 gun sapma olur normalde duzensiz degil adetim. Ay bilemedim. Ilk defa igne vuruldum ve ilac verdiler bana.ondan hic birsey bilmiyorum bu konularda
Tamam canjm saol. ❤Kullan canım bir zararı olmaz adet gecikmesi olabilir de olmayabilir de zaten 10 gün sonra evde test yaparsın öyle gidersin dr.a stres yapma
Çok sevindim canım inşallah kanda da çok iyi bir değer çıkar. Sizleri sürekli takip edip sizinle seviniyorum çok mutlu oldum
Wuhuuuu çok net gördüm hem deeeeee hayırlı olsun inşallahhhh
ayy görünmezmi hemde çok iyi görünüyor kuzummakıntının artması lekelenmen bebiştenmiş maşallah sağlıkla devam etsin inşallah canım.çok çok sevindim
hayırlı olsun canım benim ilk testim bundan daha silikti ihtimal bile vermemiştim hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Hadi gözün aydın canım :) sağlıkla ilerlesin inşallah
tebrik ederim canim saglikla kucağına al insallah
Görmez miyizhemde nasıl görünüyor.Gözün aydın,çok sevindim.Sağ salim al kucağına inşallah
Cok sevindim canım, sağlıkla ilerlesinRabbim kucağına aldığın günleri de göstersin ins.
Gördük gördükhayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin. Sağlıkla kucağına al.
Soğan suyu mu olacak adı yoksane soğanmış yine sebep oldu.
Tam test yap diye içimden geçti neyse baskı yapmayayım dedim çok ama çok sevindim
İşte bu
Çok güzel görünüyor canımtebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah..
Çok tatlısın. Çok mutlu olduk. Sağlıkla ilerlesinKızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Tabi ben şaşkın teli evde unut :)) Yeni geldim eve vee sonucum 112,26 Rabbime şükürler olsun ❤
Heyecanımı benimle paýlaşıtığınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :)
Veson Cordelia size ayrı teşekkür ederim sabırla ilgilenip, bilgilendirdiğiniz için ❤
Bir yandan deli gibi mutlu olmak istiyorum diğer yanda da içimde tuhaf bi kaybetme korkusu var hala inanamıyorum.
Buradaki arkadaşlara umut vermek için söylüyorum.. cidden dibe batmıştım ve hiç bir zaman hamile kalamayacağımı düşnüyordum. Özellikle doktorumun enfeksiyonla tutunması çok zor lafından sonra yıkım yaşadım resmen .. hatta bir çocuğunu beni motive edip tekrar güçlendirdiniz. İnsallah bi sorun çıkmaz ve sağlıkla kucağıma alabilirim ve bu süreçte sürekli hem kendime hem sizin icin dua edeceğim
Enfeksiyon sorunu olan arkadaşlarım kesinlikle soğan kürünü deneyin .. hatta elma sirkesini de
Canım şimdi gördüm tebrik ediyorum seni bize umut oldun. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Tabi ben şaşkın teli evde unut :)) Yeni geldim eve vee sonucum 112,26 Rabbime şükürler olsun ❤
Heyecanımı benimle paýlaşıtığınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :)
Veson Cordelia size ayrı teşekkür ederim sabırla ilgilenip, bilgilendirdiğiniz için ❤
Bir yandan deli gibi mutlu olmak istiyorum diğer yanda da içimde tuhaf bi kaybetme korkusu var hala inanamıyorum.
Buradaki arkadaşlara umut vermek için söylüyorum.. cidden dibe batmıştım ve hiç bir zaman hamile kalamayacağımı düşnüyordum. Özellikle doktorumun enfeksiyonla tutunması çok zor lafından sonra yıkım yaşadım resmen .. hatta bir çocuğunu beni motive edip tekrar güçlendirdiniz. İnsallah bi sorun çıkmaz ve sağlıkla kucağıma alabilirim ve bu süreçte sürekli hem kendime hem sizin icin dua edeceğim
Enfeksiyon sorunu olan arkadaşlarım kesinlikle soğan kürünü deneyin .. hatta elma sirkesini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?