Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm en az benim kadar bilgin var fikirlerini direk söyle hep aynı fikirde oluyoruz zaten

Son düzenleme:
Yarına yükselir o zaman yükselmezse de biz çekeriz çizgiyi

Çok fazla +girme tabloya ff in Kafası karışır en koyu olanı gir Çalışmalara da devam artık ateşten takip ederiz

Bana progestan verdi sabakmh aksam ic bitir gel dedi.adet olsanda olmasan da. Adet olursam adetli mi gitmem lazim diye sormayi unuttum dr a. O zaman çıktığımda mi soylesem d vitaminine bakin diye acaba?

Ben progestani ovulasyon sonrası rahim duvari kalınlaşması yani bebeğin rahat tutunması için kullandım canım ama Dr lar adet gecikmesinde de veriyorlar. Rahim duvarı yeterince kalınlaşmadığı için dökülme yani adet de olunamiyor.
Hormon testlerin yapılacaksa adetli gitmen lazım ama dvitamini için her zaman gidebilirsin. Birde mutlaka eşine de baktır benim eşimin 9 du sonucu.

Merhaba kızlar, benim klomen pazartesi bitti hergün saat 11 de alıyordum. Dr çarşamba ilişki demişti. Dün akşamdan bu yana çok afedersiniz altımda ıslaklık hissediyorum. Birde akşam çok olmasada hafif bıçak sokması gibi sol kasımda hareketlilik vardı. Ff Tablolarımıda ekliyeceğim. Ben şimdi nasıl hareket edeyim sizce yardım lütfen

Aynen bana da catlatma iğnesinden 10 gün sonra kullan dedi progestani. Kullandıktan sonra panikleme adetin gecikebilir dedi. Ilac bittikten sonra adet olsan da olmasan da gel dedi. Ne yapacagini söylemedi. Ilacta 30 tane var sabah aksam vermis. Zaten ilaci kullanamaya basladigimda 10 gun sonra adet günüm. Adetim gununde gelirse adet bitiminden 2 sonra doktora cikmam lazim. Adet gecikirse, adetliykende kullanacakmiyim ki ben progestani. Adet gecikmem falan olmaz benim 1 ya da 2 gun sapma olur normalde duzensiz degil adetim. Ay bilemedim. Ilk defa igne vuruldum ve ilac verdiler bana.ondan hic birsey bilmiyorum bu konularda

Çalışma yapmalısın bugün yarın sonra gün aşırı. Yada hep gün aşırı. Ateşe göre tekrar değerlendiririz tabloyu.

Ovu testi yapmıyorsan en ideali günaşırı

Kullan canım bir zararı olmaz adet gecikmesi olabilir de olmayabilir de zaten 10 gün sonra evde test yaparsın öyle gidersin dr.a stres yapma

Çok sevindim canım inşallah kanda da çok iyi bir değer çıkar. Sizleri sürekli takip edip sizinle seviniyorum çok mutlu oldum

Wuhuuuu çok net gördüm hem deeeeee hayırlı olsun inşallahhhh

ayy görünmezmi hemde çok iyi görünüyor kuzummakıntının artması lekelenmen bebiştenmiş maşallah sağlıkla devam etsin inşallah canım.çok çok sevindim

Hadi gözün aydın canım :) sağlıkla ilerlesin inşallah

tebrik ederim canim saglikla kucağına al insallah

Görmez miyiz hemde nasıl görünüyor.Gözün aydın,çok sevindim.Sağ salim al kucağına inşallah

Cok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin ins.

Gördük gördük hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin. Sağlıkla kucağına al.
Soğan suyu mu olacak adı yoksa ne soğanmış yine sebep oldu.

Tam test yap diye içimden geçti neyse baskı yapmayayım dedim çok ama çok sevindim

Çok güzel görünüyor canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah..

Kızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Tabi ben şaşkın teli evde unut :)) Yeni geldim eve vee sonucum 112,26 Rabbime şükürler olsun ❤

Heyecanımı benimle paýlaşıtığınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :)
Veson Cordelia size ayrı teşekkür ederim sabırla ilgilenip, bilgilendirdiğiniz için ❤

Bir yandan deli gibi mutlu olmak istiyorum diğer yanda da içimde tuhaf bi kaybetme korkusu var hala inanamıyorum.

Buradaki arkadaşlara umut vermek için söylüyorum.. cidden dibe batmıştım ve hiç bir zaman hamile kalamayacağımı düşnüyordum. Özellikle doktorumun enfeksiyonla tutunması çok zor lafından sonra yıkım yaşadım resmen .. hatta bir çocuğunu beni motive edip tekrar güçlendirdiniz. İnsallah bi sorun çıkmaz ve sağlıkla kucağıma alabilirim ve bu süreçte sürekli hem kendime hem sizin icin dua edeceğim

Enfeksiyon sorunu olan arkadaşlarım kesinlikle soğan kürünü deneyin .. hatta elma sirkesini de

Çok tatlısın. Çok mutlu olduk. Sağlıkla ilerlesin Soğan suyu çok duydum. Kesinlikle doğru çıktı sayende. Sağlıkla kucağına al canım.

Canım şimdi gördüm tebrik ediyorum seni bize umut oldun. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…