evet canım çizgiyi 13.güne çeksin diye öyle girdim.13.gün akıntı olmuştu zaten.gerçi 15.günde olmuştu onuda girince geri 16.güne çekiyor.tuttuğunu sanmıyorum.hilallll 13. Güne çizgi çekilmiş. Egg girince çekti herhalde. İnşallah tutmuştur.
korkuların endişelerin çok normal..ama güzel düşün herşey güzel olsun.değerinde güzel çıkmış.kat kat katlansın inşallah.bebeğini kucağına aldığın günleride görelim hep birlikte inşallahKızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Tabi ben şaşkın teli evde unut :)) Yeni geldim eve vee sonucum 112,26 Rabbime şükürler olsun ❤
Heyecanımı benimle paýlaşıtığınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :)
Veson @Cordelia_1605 size ayrı teşekkür ederim sabırla ilgilenip, bilgilendirdiğiniz için ❤
Bir yandan deli gibi mutlu olmak istiyorum diğer yanda da içimde tuhaf bi kaybetme korkusu var hala inanamıyorum.
Buradaki arkadaşlara umut vermek için söylüyorum.. cidden dibe batmıştım ve hiç bir zaman hamile kalamayacağımı düşnüyordum. Özellikle doktorumun enfeksiyonla tutunması çok zor lafından sonra yıkım yaşadım resmen .. hatta bir çocuğunu beni motive edip tekrar güçlendirdiniz. İnsallah bi sorun çıkmaz ve sağlıkla kucağıma alabilirim ve bu süreçte sürekli hem kendime hem sizin icin dua edeceğim
Enfeksiyon sorunu olan arkadaşlarım kesinlikle soğan kürünü deneyin .. hatta elma sirkesini de
Bizim günler yaklaştı yine her ay olduğu gibi acabalarla dolu geçiyor son günler. Adetime ateşe göre 4 gün var ama baş ağrım dünden beri devam ediyor acaba diyorum yanlış mı çekti çizgiyi gerçi ovü testi de o günü gösteriyor ama bilemedim. O hamile kalamayacağım hissi malesef yakamı hiç bırakmıyor benimdeevet canım çizgiyi 13.güne çeksin diye öyle girdim.13.gün akıntı olmuştu zaten.gerçi 15.günde olmuştu onuda girince geri 16.güne çekiyor.tuttuğunu sanmıyorum.Meyveliturta19 nin dediği o hiç hamile kalamayacağım hissi var hep içimde.az kaldı zaten benimde adete.ateşten belli olur bi kaç güne
Tamam canımÇalışma yapmalısın bugün yarın sonra gün aşırı. Yada hep gün aşırı. Ateşe göre tekrar değerlendiririz tabloyu.
İnşallah çok güzel ilerler canım hiç korkma. Bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için :) bende hiç hamile kalamicağımı düşünüyorum artık ama bizlere umut oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Kızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Tabi ben şaşkın teli evde unut :)) Yeni geldim eve vee sonucum 112,26 Rabbime şükürler olsun ❤
Heyecanımı benimle paýlaşıtığınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :)
Veson @Cordelia_1605 size ayrı teşekkür ederim sabırla ilgilenip, bilgilendirdiğiniz için ❤
Bir yandan deli gibi mutlu olmak istiyorum diğer yanda da içimde tuhaf bi kaybetme korkusu var hala inanamıyorum.
Buradaki arkadaşlara umut vermek için söylüyorum.. cidden dibe batmıştım ve hiç bir zaman hamile kalamayacağımı düşnüyordum. Özellikle doktorumun enfeksiyonla tutunması çok zor lafından sonra yıkım yaşadım resmen .. hatta bir çocuğunu beni motive edip tekrar güçlendirdiniz. İnsallah bi sorun çıkmaz ve sağlıkla kucağıma alabilirim ve bu süreçte sürekli hem kendime hem sizin icin dua edeceğim
Enfeksiyon sorunu olan arkadaşlarım kesinlikle soğan kürünü deneyin .. hatta elma sirkesini de
Yok yapmıyorum. Bugün başlıyorum ozamanOvu testi yapmıyorsan en ideali günaşırı
ovu testi yapmamış olsan yanlış belki diyebilirizde test te o günü gösteriyor.aynen adet yaklaştıkça stres başlıyor ama umudunda zerresi yok içimde valla.hatta bu ay hastaneye gidecektim ondan bile vazgeçeceğim galiba.zaman uzadıkça ümitsizlik karamsarlıkta çoğalıyor işte.hayırlısı olsun hepimiz içinBizim günler yaklaştı yine her ay olduğu gibi acabalarla dolu geçiyor son günler. Adetime ateşe göre 4 gün var ama baş ağrım dünden beri devam ediyor acaba diyorum yanlış mı çekti çizgiyi gerçi ovü testi de o günü gösteriyor ama bilemedim. O hamile kalamayacağım hissi malesef yakamı hiç bırakmıyor benimde
O umut bendede yok malesef. Nerde o eski hevesle adet gününü bekleyen ben artık saldım gerçekten ateş takibine o kadar alıştım ki istemsizce elim gidiyor dereceye. Bende nisanda tüp bebek düşünüyordum ama bu seferde onun stresi filan derken hayatı kendime zehir edicem o yüzden biraz daha erteleme kararı aldım. Gerçekten hakkımızda hayırlısıovu testi yapmamış olsan yanlış belki diyebilirizde test te o günü gösteriyor.aynen adet yaklaştıkça stres başlıyor ama umudunda zerresi yok içimde valla.hatta bu ay hastaneye gidecektim ondan bile vazgeçeceğim galiba.zaman uzadıkça ümitsizlik karamsarlıkta çoğalıyor işte.hayırlısı olsun hepimiz için
tüp bebeği neden erteledin ki canım.benim 3 yılım dolsa ben vakit kaybetmeden yaptırırım.O umut bendede yok malesef. Nerde o eski hevesle adet gününü bekleyen ben artık saldım gerçekten ateş takibine o kadar alıştım ki istemsizce elim gidiyor dereceye. Bende nisanda tüp bebek düşünüyordum ama bu seferde onun stresi filan derken hayatı kendime zehir edicem o yüzden biraz daha erteleme kararı aldım. Gerçekten hakkımızda hayırlısı
Kan sonucunda güzel çıkmış inşallah sağlıkla ilerler. Korkuların çok normal doğurana kadar da olacak acabalar. İnşallah sağ Salim kucaklamak nasip etsin rabbimKızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Bugün doktora ampul yazdırdım,ilk ampulü içtim bugün.2 haftada 1 kullan dedi.Sen nasıl ve ne kadar kullanmıştın acaba?Bizde karı koca d vitamini takviyesi sonrası bebek sahibi olduk canım. Sebepsiz infertilite diyen herkese mutlaka söylüyorum :)
Canım maşallah gözün aydınKızlarrrr ya :)) Canlarım benimm çokk çok teşekkür ederimm.. yemin ederim yeni yeni kendime geliyorum buraya resmi attiktan sonra hemen kana koşum:)
Bugün doktora ampul yazdırdım,ilk ampulü içtim bugün.2 haftada 1 kullan dedi.Sen nasıl ve ne kadar kullanmıştın acaba?
Çok tatlısın. Çok mutlu olduk. Sağlıkla ilerlesinSoğan suyu çok duydum. Kesinlikle doğru çıktı sayende. Sağlıkla kucağına al canım.
evet canım çizgiyi 13.güne çeksin diye öyle girdim.13.gün akıntı olmuştu zaten.gerçi 15.günde olmuştu onuda girince geri 16.güne çekiyor.tuttuğunu sanmıyorum.Meyveliturta19 nin dediği o hiç hamile kalamayacağım hissi var hep içimde.az kaldı zaten benimde adete.ateşten belli olur bi kaç güne
Canım şimdi gördüm tebrik ediyorum seni bize umut oldun. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
İnşallah çok güzel ilerler canım hiç korkma. Bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için :) bende hiç hamile kalamicağımı düşünüyorum artık ama bizlere umut oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Kan sonucunda güzel çıkmış inşallah sağlıkla ilerler. Korkuların çok normal doğurana kadar da olacak acabalar. İnşallah sağ Salim kucaklamak nasip etsin rabbim
sen pes edip üzüldükçe sende kendimi görüyordum ne hissettiğini çok iyi anlıyordum o yüzden o moddan çıkman içinde destek olmaya çalışıyordum kuzum.aslında burda hepimiz birbirimizin yerine kendimizi koyup hep birbirimize destek olduk.o zaman gelene kadar içimdeki umutsuzluk bitmeyecek galiba.2,5 yıl olacak.sanki daha fazladır bekliyor gibi hissediyorum bazen.ama burdaki mucizeler tabiki umut veriyor.imkansız diye birşey olmadığını görüyoruz...eşine söyledin mi,nasıl söyledin yada söyleyeceksin çok merak ettimSen unuttun mu beni kaç kere dipten çekmelerini.. motive etmelerini :)
Aynı şeyleri yaşadık yeri geldi kocalarımizı da sövdük :)
Ama bak zamanı varmış.. ben ki bu duruma geldim gerçekten zamanı varmıs..
Ve şuan senin bebeğinin zamanını dört gözle bekliyorum ❤ Her umutsuzluğa düştüğünde aklına beni getir
İnan ki ilerleyen dönemlerde de hep acabaların olacak. Kendimden pay biçiyorum ilk üç ay her kontrolü hem iple çektim hemde kötü bir şey duymaktan korktum. Sonrasında da hareketleri başladı bu sefer bir gün hissetmesem neden diyorum. Doğurana kadar takılacak bir şey bulacaksın canım. Zor sahip oluyoruz o sebeple de korkular normal. Kendi kendime diyordum ben gün içinde tadını çıkar artık hamilesin yıllardır bu anı bekledin. Sana da tavsiyem bu yönde elini karnına koyup dua et o seni hep hissedecek hep duyacakNormal mi ya ben sanıyordum ki böyle taklalar atarım.. ama öyle olmadım hep bi endişe var içimde sanki kaybedecekmişim gibi korku var.
O kadar imkansız bakıyordum ki hala inananıyorum sanki yokmus oyle bise gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?