Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll 13. Güne çizgi çekilmiş. Egg girince çekti herhalde. İnşallah tutmuştur.
evet canım çizgiyi 13.güne çeksin diye öyle girdim.13.gün akıntı olmuştu zaten.gerçi 15.günde olmuştu onuda girince geri 16.güne çekiyor.tuttuğunu sanmıyorum. Meyveliturta19 nin dediği o hiç hamile kalamayacağım hissi var hep içimde.az kaldı zaten benimde adete.ateşten belli olur bi kaç güne

korkuların endişelerin çok normal..ama güzel düşün herşey güzel olsun.değerinde güzel çıkmış.kat kat katlansın inşallah.bebeğini kucağına aldığın günleride görelim hep birlikte inşallah

Bizim günler yaklaştı yine her ay olduğu gibi acabalarla dolu geçiyor son günler. Adetime ateşe göre 4 gün var ama baş ağrım dünden beri devam ediyor acaba diyorum yanlış mı çekti çizgiyi gerçi ovü testi de o günü gösteriyor ama bilemedim. O hamile kalamayacağım hissi malesef yakamı hiç bırakmıyor benimde

İnşallah çok güzel ilerler canım hiç korkma. Bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için :) bende hiç hamile kalamicağımı düşünüyorum artık ama bizlere umut oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

ovu testi yapmamış olsan yanlış belki diyebilirizde test te o günü gösteriyor.aynen adet yaklaştıkça stres başlıyor ama umudunda zerresi yok içimde valla.hatta bu ay hastaneye gidecektim ondan bile vazgeçeceğim galiba.zaman uzadıkça ümitsizlik karamsarlıkta çoğalıyor işte.hayırlısı olsun hepimiz için

O umut bendede yok malesef. Nerde o eski hevesle adet gününü bekleyen ben artık saldım gerçekten ateş takibine o kadar alıştım ki istemsizce elim gidiyor dereceye. Bende nisanda tüp bebek düşünüyordum ama bu seferde onun stresi filan derken hayatı kendime zehir edicem o yüzden biraz daha erteleme kararı aldım. Gerçekten hakkımızda hayırlısı

tüp bebeği neden erteledin ki canım.benim 3 yılım dolsa ben vakit kaybetmeden yaptırırım.

Kan sonucunda güzel çıkmış inşallah sağlıkla ilerler. Korkuların çok normal doğurana kadar da olacak acabalar. İnşallah sağ Salim kucaklamak nasip etsin rabbim

kızlarrr gördünüz mü elim ayagim titriyor cekemedim tam

Eki Görüntüle 2239463

Canım maşallah gözün aydın . Çok sevindim. Kat kat artsın değerin. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah Hissetttiklerin çok normal. Hepimiz başlarda böyle hissettik. Ama içini ferah tut. Bol bol dua et. İyi düşün iyi olsun. Darısı isteyen herkese olsun

Çok tatlısın. Çok mutlu olduk. Sağlıkla ilerlesin Soğan suyu çok duydum. Kesinlikle doğru çıktı sayende. Sağlıkla kucağına al canım.

Ya nasıl öderim hakkınızı çok sağoll ❤
Ya ben dedim herhalde bende işe yaramadı çünkü yanmalarım ve akıntı sorunum devam etmişti .. şok oldum gerçekten:) Bu arada ayaklarımın üşümesi de sanırım bundan dolayı:)

Rabbim hepimizin güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum❤

Sen unuttun mu beni kaç kere dipten çekmelerini.. motive etmelerini :)
Aynı şeyleri yaşadık yeri geldi kocalarımizı da sövdük :)
Ama bak zamanı varmış.. ben ki bu duruma geldim gerçekten zamanı varmıs..
Ve şuan senin bebeğinin zamanını dört gözle bekliyorum ❤ Her umutsuzluğa düştüğünde aklına beni getir

O duyguyu varya o kadar derinden hissediyordum ki.. yok diyordum ben hamile asla kalamayacağım. O duyguyu hiç bir zaman yaşayamayacağım. Sürekli pes ediyordum.
Hele ki o adet olduğum ilk gün sanki evde cenaze varmış gibi oluyordu.
Kaç kere pes ettim sonra yeniden toparladım..

O yüzden pes etmek yok.. hep umudumuz varmış bak gördük o yüzden Allah'ın izniyle güzel haberlerinizi alacağız inşallah ❤

Kan sonucunda güzel çıkmış inşallah sağlıkla ilerler. Korkuların çok normal doğurana kadar da olacak acabalar. İnşallah sağ Salim kucaklamak nasip etsin rabbim

Normal mi ya ben sanıyordum ki böyle taklalar atarım.. ama öyle olmadım hep bi endişe var içimde sanki kaybedecekmişim gibi korku var.
O kadar imkansız bakıyordum ki hala inananıyorum sanki yokmus oyle bise gibi hissediyorum

sen pes edip üzüldükçe sende kendimi görüyordum ne hissettiğini çok iyi anlıyordum o yüzden o moddan çıkman içinde destek olmaya çalışıyordum kuzum.aslında burda hepimiz birbirimizin yerine kendimizi koyup hep birbirimize destek olduk.o zaman gelene kadar içimdeki umutsuzluk bitmeyecek galiba.2,5 yıl olacak.sanki daha fazladır bekliyor gibi hissediyorum bazen.ama burdaki mucizeler tabiki umut veriyor.imkansız diye birşey olmadığını görüyoruz...eşine söyledin mi,nasıl söyledin yada söyleyeceksin çok merak ettim

İnan ki ilerleyen dönemlerde de hep acabaların olacak. Kendimden pay biçiyorum ilk üç ay her kontrolü hem iple çektim hemde kötü bir şey duymaktan korktum. Sonrasında da hareketleri başladı bu sefer bir gün hissetmesem neden diyorum. Doğurana kadar takılacak bir şey bulacaksın canım. Zor sahip oluyoruz o sebeple de korkular normal. Kendi kendime diyordum ben gün içinde tadını çıkar artık hamilesin yıllardır bu anı bekledin. Sana da tavsiyem bu yönde elini karnına koyup dua et o seni hep hissedecek hep duyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…