- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
İnşallah canım benim inşallah ❤O duyguyu varya o kadar derinden hissediyordum ki.. yok diyordum ben hamile asla kalamayacağım. O duyguyu hiç bir zaman yaşayamayacağım. Sürekli pes ediyordum.
Hele ki o adet olduğum ilk gün sanki evde cenaze varmış gibi oluyordu.
Kaç kere pes ettim sonra yeniden toparladım..
O yüzden pes etmek yok.. hep umudumuz varmış bak gördük o yüzden Allah'ın izniyle güzel haberlerinizi alacağız inşallah ❤
Senin iki yumurta vardı sanırım. Biri kesin çatladı çünkü ateş yükseldi. İğnedeki ilaçta yapıyor olabilir. Kist ihtimali pek yok bence. İnşallah gebelik belirtisidir.Bu catlatma iğnesini 21 inde oldum ya. Sabahtan beri kasik agrim var benim. Normal mi? Surekli yatirdi. Hareket edince daha da agriyor. Bicak gbi, hic durmadan agriyor. Normal midir? Kist falan oluşmasın, okuduğum yazılarda olabiliyor falan yazmislar da.
Aynen iki tane demisti dr. Ailenizde ikiz var mi diye sordu hatta.ailemde ikiz yok. Amin insallah gebeliktirSenin iki yumurta vardı sanırım. Biri kesin çatladı çünkü ateş yükseldi. İğnedeki ilaçta yapıyor olabilir. Kist ihtimali pek yok bence. İnşallah gebelik belirtisidir.
sen pes edip üzüldükçe sende kendimi görüyordum ne hissettiğini çok iyi anlıyordum o yüzden o moddan çıkman içinde destek olmaya çalışıyordum kuzum.aslında burda hepimiz birbirimizin yerine kendimizi koyup hep birbirimize destek olduk.o zaman gelene kadar içimdeki umutsuzluk bitmeyecek galiba.2,5 yıl olacak.sanki daha fazladır bekliyor gibi hissediyorum bazen.ama burdaki mucizeler tabiki umut veriyor.imkansız diye birşey olmadığını görüyoruz...eşine söyledin mi,nasıl söyledin yada söyleyeceksin çok merak ettim
İyiyim çok sağol ❤
Hala lekelenmem var ama dün gece çok azdı.. sabah kesilmişti
Bazen hiç olmuyor tamamen kesiliyor bazende korkutuyor beni.
O yüzden içim baya huzursuz doktor fazlalaşmadığı sürece sıkıntı etme normal bu dedi .. inşallah öyledir
Sanırım üstüne görme yaşıyor olabilirim yerlesme bu kadar uzun sürmüyor diye biliyorum :)
24. gün akşam eve gelirken arabadaydım sanki rahimden karnıma doğru iğne batırıp çıkardılar.. 2-3 defa oldu hatta anlık zıplama yaşadım (ben o an enfeksiyona bağladım) ama tekrarı olmadı
Ertesi gün inanılmaz bir ayak üşümesi ama böyle keskin bir üşüme. Bütün vücudum sıcak ayaklarım resmen buz gibiydi (Burada bir arkadaşada olmuş o yüzden bence hamilelik belirtisi çünkü hiç daha önce böyle öyle olmamıştım ) Hala da ayaklarım çok üşüyor.
En büyük belirtim lekelenmem.. çünkü ben hiç lekelenme yaşamam normalde. O gün mutlaka adet olurum ( Soğan küründendir diye düşündüm)
Hani diyorlarya adet sancısı gibi bir sancı oluyor. Gerçekten de heran adet olacakmış gibi hissediyordum alt karnıma ve kasıklarıma ağrılar ara ara giriyordu ama ben çok ağır adet sancisi yasarım bunun ağrisi o kadar ağır değil.. sanki adet yeni başlayacakmış gibi hafif hafif.
Göğüsler de tık yok.. inanılmaz acıyor falan diyorlar ya bazı belirtilerde bende hiç bir şey yok ağrının a sı bile yok :) Koku, tiksinme onlarda yok
Bir de diyorlar ya kafandan sil falan rahatlaman lazım.. hiç bir zaman kafamdan silmedim silemedim...
Allah yeterki nasip etsin ona inanıyorum tabiki tedbirde bizden.
Soğan suyu gerçekten mucize özellikle enfeksiyon sorunu olanlar için.
Çünkü doktor açık açık bebek tutunamaz diyor.
Bugün adet günüm 27. gündeyim belki bundan sonra belirtiler tam da başlayabilir
Bol bol dua ediyorum hepimiz için inşallah tek tek güzel haberler alacağız.. ❤
neyse artık romantik olmasada olur yeterki bebiş sağlıkla gelsinKesinlikle öyle.. bizi en iyi biz anlıyoruz. Isterse 5 yıl geçsin sabırla bekleyeceğiz inşallah ❤
Eşimle bi gün önce tartışmıştık konuşmuyorduk :)) O yüzden direk söyledim "kan vermem lazım" diye öyle geldi aldı gittik :)
Sonucu gorunce benden cok sasirdi adam benden daha umutsuzmus :))
Yani öyle hayallerdeki gibi romantik bi ortam pek olmadı.. hatta "tek kaşımı kaldırıp seninle işim bitti bebeğim" bile diyesim geldi kocama :))
Sonra dedim neyse barışayım bari :)
Sonra kardeşlerime ve bi iki kuzenime söyledim hastaneden eve gelene kadar bütün sülale duymuş. Ben aslında bebeği görmeden söylemek istemiyordum Allah korusun bişe olursa birde açıklama ile uğraşmamak için ama sağolsunlar ışık hızından hızlı çalışmıslar
günaydın canım.adet olduğun ateşe bakarsak henüz çok düşük sayılmaz.hemen umudunu yitirme.belki yarın geri yükselir.yarın ola hayrolaGünaydın kızlar benim ateş git gide düşüyorbu aydan da umudu kesmenin zamanı geldi sanırım
Az kaldı maraz kaldı valla hökümek gibi avrat oldum nasıl düzelicem hayırlısı Allahtan:) senden ne var ne yok nasılsın canıöMaşallah doğum yaklaşmış
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahAz kaldı maraz kaldı valla hökümek gibi avrat oldum nasıl düzelicem hayırlısı Allahtan:) senden ne var ne yok nasılsın canıö
Bakalım 3 günüm kaldı gerçi bana sorsan neredeyse bugün olacak gibiyim ama. Hele dün akşam resmen kramplar girdi migrenden ölüyordum. Sabah uyandığımda baş ağrım gitmişti ama kramplar devam ediyor. Offfff gerçekten bıktım artık her ay her ay aynı şeyler. Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah. Sen ne alemsin? Var mı bişeylergünaydın canım.adet olduğun ateşe bakarsak henüz çok düşük sayılmaz.hemen umudunu yitirme.belki yarın geri yükselir.yarın ola hayrola
aminn canımBakalım 3 günüm kaldı gerçi bana sorsan neredeyse bugün olacak gibiyim ama. Hele dün akşam resmen kramplar girdi migrenden ölüyordum. Sabah uyandığımda baş ağrım gitmişti ama kramplar devam ediyor. Offfff gerçekten bıktım artık her ay her ay aynı şeyler. Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah. Sen ne alemsin? Var mı bişeyler
Şimdi baktım da ikimizde dpo 11 deyiz. Aynı güne denk geliyor. İnşallah hayırlı haberler veririz canımaminn canımbende henüz bişey yok canım.lekelenmemde başlamadı.benimde iki gündür hem sağda bem solda beni kasacak kadar batma şeklinde kamplarım oldu.4 günüm var.bekleyip göreceğiz
aminn canım inşallahŞimdi baktım da ikimizde dpo 11 deyiz. Aynı güne denk geliyor. İnşallah hayırlı haberler veririz canım
Amin,teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsunOzgeMeteMoms çatladı yumurta. Ateş de güzel ilerliyor. Hayırlısı olsun.
Çok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesinAz kaldı maraz kaldı valla hökümek gibi avrat oldum nasıl düzelicem hayırlısı Allahtan:) senden ne var ne yok nasılsın canıö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?