Geçmiş olsunÇok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesin
Ah o migren beni de öldürdü dün. O kadar ağrıdı ki mide bulantısıyla uyumaya çalıştım sonra sızmış kalmışım. 3 gündür geçmek bilmediÇok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesin
Sen nasıl söylersin eşine?aminn canım inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bal zencefil karışımıçok iyi geliyor.Çok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesin
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bal zencefil karışımıçok iyi geliyor.
Çok sağolun kızlar uniq cnm yaşayan bilir gerçekten oturup ağladım Ağrı kesici içiyorsun ama öyle basit ağrıkesiciler kesmiyor migren için olanlardan o da etkisi geçince kaldığı yerden devam ediyor resmenAh o migren beni de öldürdü dün. O kadar ağrıdı ki mide bulantısıyla uyumaya çalıştım sonra sızmış kalmışım. 3 gündür geçmek bilmedi
bilmiyorum ki.her ay farklı bişey düşünüyorum.ve her ayda sonuç aynı oluyor.klişe şeyler düşündüm bir kutuya bebek patiği yada emziği koyup içine not iliştirmeyi düşündüm.ben arada ufak tefek şeyler alırım eşime.o yüzden hiç çakmaz ne olduğunu.ama kesinlikle yüz yüzeyken söylemek isterim.bazende keşke hamile olsamda elini alıp karnıma koysam hiç bişey demesem gözüne baksam sarılıp ağlasam diyorum.yeterki sağlıkla gelsin.bu ayda olmadı biliyorum.Sen nasıl söylersin eşine?
Sorma ya bide ben belki hamileyimdir diye ilaçta içmiyorum. Muhtemelen birkaç gün sonra pişman olcam içmediğime ama elimde değil işteÇok sağolun kızlar uniq cnm yaşayan bilir gerçekten oturup ağladım Ağrı kesici içiyorsun ama öyle basit ağrıkesiciler kesmiyor migren için olanlardan o da etkisi geçince kaldığı yerden devam ediyor resmen
Papatyam cnm iyi dedin bak zencefilim kalmadı bir bakayım markete
Yaa son cümlelerin şuan beni inanılmaz duygulandırdı gerçekten gözüm doldu. İnşallah bir gün olacak canım ve gerçekten söylediğim mükemmel birşey. Eşinin elini karnına koyacaksın ve sadece bakışlarınız konuşacak o anbilmiyorum ki.her ay farklı bişey düşünüyorum.ve her ayda sonuç aynı oluyor.klişe şeyler düşündüm bir kutuya bebek patiği yada emziği koyup içine not iliştirmeyi düşündüm.ben arada ufak tefek şeyler alırım eşime.o yüzden hiç çakmaz ne olduğunu.ama kesinlikle yüz yüzeyken söylemek isterim.bazende keşke hamile olsamda elini alıp karnıma koysam hiç bişey demesem gözüne baksam sarılıp ağlasam diyorum.yeterki sağlıkla gelsin.bu ayda olmadı biliyorum.
yazarken bende çok duygulandım ve doldum.hepimizin en hassas konusu bu şu an.bununla ilgili bişey izlesem duysam hemen ağlıyorum zaten.inşallah o güzel anı hepimiz bir gün yaşarız canımSorma ya bide ben belki hamileyimdir diye ilaçta içmiyorum. Muhtemelen birkaç gün sonra pişman olcam içmediğime ama elimde değil işteilk defa migrenim bu kadar erken başladı.
Yaa son cümlelerin şuan beni inanılmaz duygulandırdı gerçekten gözüm doldu. İnşallah bir gün olacak canım ve gerçekten söylediğim mükemmel birşey. Eşinin elini karnına koyacaksın ve sadece bakışlarınız konuşacak o an
Amin canımyazaeken
yazarken bende çok duygulandım ve doldum.hepimizin en hassas konusu bu şu an.bununla ilgili bişey izlesem duysam hemen ağlıyorum zaten.inşallah o güzel anı hepimiz bir gün yaşarız canım
Neden ki lekelenme mi başladı? Her ay bekledik hayal kırıklığı yaşadık. O yüzden umutsuzuz. Böyle umutsuz olduğumuz bir ay da gelecek bebeklerimiz. İnşallah o ay, bu aydır.bilmiyorum ki.her ay farklı bişey düşünüyorum.ve her ayda sonuç aynı oluyor.klişe şeyler düşündüm bir kutuya bebek patiği yada emziği koyup içine not iliştirmeyi düşündüm.ben arada ufak tefek şeyler alırım eşime.o yüzden hiç çakmaz ne olduğunu.ama kesinlikle yüz yüzeyken söylemek isterim.bazende keşke hamile olsamda elini alıp karnıma koysam hiç bişey demesem gözüne baksam sarılıp ağlasam diyorum.yeterki sağlıkla gelsin.bu ayda olmadı biliyorum.
amin inşallah canım.aynen hep aynı sonucu görmekten iyice karamsara bağladık..akıntının içinde çok hafif açık renk kahvelik vardı.yarına daha belirgin lekelenme olur diye düşünüyorumNeden ki lekelenme mi başladı? Her ay bekledik hayal kırıklığı yaşadık. O yüzden umutsuzuz. Böyle umutsuz olduğumuz bir ay da gelecek bebeklerimiz. İnşallah o ay, bu aydır.
Aa başladı mı lekelenmen. Umarım devamı gelmez belki bu sefer güzel bir sebepten olmuştur o kahvelikamin inşallah canım.aynen hep aynı sonucu görmekten iyice karamsara bağladık..akıntının içinde çok hafif açık renk kahvelik vardı.yarına daha belirgin lekelenme olur diye düşünüyorum
Tam başladı diyemem canım çok belli belirsiz ama öyle öyle başlıyor işte.benimde diğer aylar olmayıp sadece bu ay olmuş olsaydı iyiye yorardım ama hep oluyorAa başladı mı lekelenmen. Umarım devamı gelmez belki bu sefer güzel bir sebepten olmuştur o kahvelik
Sende haklısın canım. Yinede çıkmadık candan umut kesilmezmişTam başladı diyemem canım çok belli belirsiz ama öyle öyle başlıyor işte.benimde diğer aylar olmayıp sadece bu ay olmuş olsaydı iyiye yorardım ama hep oluyor
Allahım yez zamanda sana hayırlı sağlıklı versin. Tabi bizedebilmiyorum ki.her ay farklı bişey düşünüyorum.ve her ayda sonuç aynı oluyor.klişe şeyler düşündüm bir kutuya bebek patiği yada emziği koyup içine not iliştirmeyi düşündüm.ben arada ufak tefek şeyler alırım eşime.o yüzden hiç çakmaz ne olduğunu.ama kesinlikle yüz yüzeyken söylemek isterim.bazende keşke hamile olsamda elini alıp karnıma koysam hiç bişey demesem gözüne baksam sarılıp ağlasam diyorum.yeterki sağlıkla gelsin.bu ayda olmadı biliyorum.
aminnn canım aminn.Allahım tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahAllahım yez zamanda sana hayırlı sağlıklı versin. Tabi bizede
Simdi girdim ve tablona bakiyim dedim anammmm nasil sevindim tatlim benim allahim sizi korusun insallah. Cok mutlu oldum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?