Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesin
Ah o migren beni de öldürdü dün. O kadar ağrıdı ki mide bulantısıyla uyumaya çalıştım sonra sızmış kalmışım. 3 gündür geçmek bilmedi

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bal zencefil karışımıçok iyi geliyor.
Ah o migren beni de öldürdü dün. O kadar ağrıdı ki mide bulantısıyla uyumaya çalıştım sonra sızmış kalmışım. 3 gündür geçmek bilmedi
Çok sağolun kızlar uniq cnm yaşayan bilir gerçekten oturup ağladım Ağrı kesici içiyorsun ama öyle basit ağrıkesiciler kesmiyor migren için olanlardan o da etkisi geçince kaldığı yerden devam ediyor resmen
Papatyam cnm iyi dedin bak zencefilim kalmadı bir bakayım markete

Sen nasıl söylersin eşine?
bilmiyorum ki.her ay farklı bişey düşünüyorum.ve her ayda sonuç aynı oluyor.klişe şeyler düşündüm bir kutuya bebek patiği yada emziği koyup içine not iliştirmeyi düşündüm.ben arada ufak tefek şeyler alırım eşime.o yüzden hiç çakmaz ne olduğunu.ama kesinlikle yüz yüzeyken söylemek isterim.bazende keşke hamile olsamda elini alıp karnıma koysam hiç bişey demesem gözüne baksam sarılıp ağlasam diyorum.yeterki sağlıkla gelsin.bu ayda olmadı biliyorum.

Sorma ya bide ben belki hamileyimdir diye ilaçta içmiyorum. Muhtemelen birkaç gün sonra pişman olcam içmediğime ama elimde değil işte ilk defa migrenim bu kadar erken başladı.
Yaa son cümlelerin şuan beni inanılmaz duygulandırdı gerçekten gözüm doldu. İnşallah bir gün olacak canım ve gerçekten söylediğim mükemmel birşey. Eşinin elini karnına koyacaksın ve sadece bakışlarınız konuşacak o an

yazaeken
yazarken bende çok duygulandım ve doldum.hepimizin en hassas konusu bu şu an.bununla ilgili bişey izlesem duysam hemen ağlıyorum zaten.inşallah o güzel anı hepimiz bir gün yaşarız canım

Neden ki lekelenme mi başladı? Her ay bekledik hayal kırıklığı yaşadık. O yüzden umutsuzuz. Böyle umutsuz olduğumuz bir ay da gelecek bebeklerimiz. İnşallah o ay, bu aydır.

Neden ki lekelenme mi başladı? Her ay bekledik hayal kırıklığı yaşadık. O yüzden umutsuzuz. Böyle umutsuz olduğumuz bir ay da gelecek bebeklerimiz. İnşallah o ay, bu aydır.
amin inşallah canım.aynen hep aynı sonucu görmekten iyice karamsara bağladık..akıntının içinde çok hafif açık renk kahvelik vardı.yarına daha belirgin lekelenme olur diye düşünüyorum

amin inşallah canım.aynen hep aynı sonucu görmekten iyice karamsara bağladık..akıntının içinde çok hafif açık renk kahvelik vardı.yarına daha belirgin lekelenme olur diye düşünüyorum
Aa başladı mı lekelenmen. Umarım devamı gelmez belki bu sefer güzel bir sebepten olmuştur o kahvelik

Aa başladı mı lekelenmen. Umarım devamı gelmez belki bu sefer güzel bir sebepten olmuştur o kahvelik
Tam başladı diyemem canım çok belli belirsiz ama öyle öyle başlıyor işte.benimde diğer aylar olmayıp sadece bu ay olmuş olsaydı iyiye yorardım ama hep oluyor

Allahım yez zamanda sana hayırlı sağlıklı versin. Tabi bizede

hilallll @Ada Lovelace Veson kizlar dunden beri kahverengi akintim var wc gidip silindigimde. Pede gelen bisey yok idrardada yok. Anlamadim. Bu kadar erken adet olamam. Bide sabah boyle gelse aksama sokulurdu.5 gun var adetime. Asilamadan sonra boyle kahverengi yapiskan lekelenme oldumu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…