canım ben 4 kere aşılama yaptırdım.sadece aşılamanın olduğu gün yapılan işlemden dolayı hafif kanamam olurdu sonrasında olmadı hiç.onun dışında bende lekelenme adete yakın olur.hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım.kızlar enfeksiyondan da olabilir diyor.yada aşılamadan sonra kist olabiliyor.hilallll @Ada Lovelace Veson kizlar dunden beri kahverengi akintim var wc gidip silindigimde. Pede gelen bisey yok idrardada yok. Anlamadim. Bu kadar erken adet olamam. Bide sabah boyle gelse aksama sokulurdu.5 gun var adetime. Asilamadan sonra boyle kahverengi yapiskan lekelenme oldumu hic
Gidip sildikce koyu lahve lekelenme geliyor. Ama her sildigimde gelmiyor ve kulot batmiyor. 21. Gunde ne ki bu simdi pufff. Valla keske kadin dogum okusaymisiz kizlarcanım ben 4 kere aşılama yaptırdım.sadece aşılamanın olduğu gün yapılan işlemden dolayı hafif kanamam olurdu sonrasında olmadı hiç.onun dışında bende lekelenme adete yakın olur.hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım.kızlar enfeksiyondan da olabilir diyor.yada aşılamadan sonra kist olabiliyor.
Yerleşme olmasın?Bence senin 13.gün yumurtlama olmuş ama nedense ff çizgiyi çekmemişGidip sildikce koyu lahve lekelenme geliyor. Ama her sildigimde gelmiyor ve kulot batmiyor. 21. Gunde ne ki bu simdi pufff. Valla keske kadin dogum okusaymisiz kizlar
Bilmiyorum valla 12sinde bi sisti goguslerim 1 hafta dokunamadim oyle acidi. 13unde yum olsa 21inde yerlesme olabilirmi hic yasamadim ki bunu ben bilmiyorum :*Yerleşme olmasın?Bence senin 13.gün yumurtlama olmuş ama nedense ff çizgiyi çekmemiş
Eğer 13nde yumurtlama olduysa,ki bence öyle,tam da yerleşme zamanları 21i..Seni umutlandirmak istemem ama umutsuz da yaşanmıyorBilmiyorum valla 12sinde bi sisti goguslerim 1 hafta dokunamadim oyle acidi. 13unde yum olsa 21inde yerlesme olabilirmi hic yasamadim ki bunu ben bilmiyorum :*
Bende 12 yada 13nde yumurtlama diye dusunuyorum. Simdi yerlesme kanamasi hesaplama diye hesaplattim nette en yuksek bugun cikiyor. Dun ve yarinda orta cikiyor. Keske olsa ya gecen ay asilamada olmadi cok uzuldum. Bu ay kendiliginden olsa keske. Evde idrar yapsam cikaarmi ki?Eğer 13nde yumurtlama olduysa,ki bence öyle,tam da yerleşme zamanları 21i..Seni umutlandirmak istemem ama umutsuz da yaşanmıyor
Çıkmaz,Eğer bu yerleşme kanamasiysa,rahime yerleştiğinde kandaki beta oranı 10 civarı olur.Yani ancak kan tahliliyle saptanır.İdrara geçmesi birkaç gün alır.Ya kan ver,yada biraz bekleBende 12 yada 13nde yumurtlama diye dusunuyorum. Simdi yerlesme kanamasi hesaplama diye hesaplattim nette en yuksek bugun cikiyor. Dun ve yarinda orta cikiyor. Keske olsa ya gecen ay asilamada olmadi cok uzuldum. Bu ay kendiliginden olsa keske. Evde idrar yapsam cikaarmi ki?
Cnm hiç aşılama olmadım ama aşılama sonrası düzensizlik illaki oluyor ateştede oluyor ki senin de çizgiyi çekmemiş ffhilallll @Ada Lovelace Veson kizlar dunden beri kahverengi akintim var wc gidip silindigimde. Pede gelen bisey yok idrardada yok. Anlamadim. Bu kadar erken adet olamam. Bide sabah boyle gelse aksama sokulurdu.5 gun var adetime. Asilamadan sonra boyle kahverengi yapiskan lekelenme oldumu hic
2 gün daha bekle bakalımBende 12 yada 13nde yumurtlama diye dusunuyorum. Simdi yerlesme kanamasi hesaplama diye hesaplattim nette en yuksek bugun cikiyor. Dun ve yarinda orta cikiyor. Keske olsa ya gecen ay asilamada olmadi cok uzuldum. Bu ay kendiliginden olsa keske. Evde idrar yapsam cikaarmi ki?
Yaronda surerse olmadi gidip bi kannveriyim kendimi yiyip bitirene kadar... simdi tabloma baktimda yerlesme oluyosa dusus cikis o yuzden mi oluyo acaba. Resmen kurt dustu icime :) @Ada Lovelace senin nasil oldu ki lekelenmen acabaÇıkmaz,Eğer bu yerleşme kanamasiysa,rahime yerleştiğinde kandaki beta oranı 10 civarı olur.Yani ancak kan tahliliyle saptanır.İdrara geçmesi birkaç gün alır.Ya kan ver,yada biraz bekle
Tamam cnm cok sagolun2 gün daha bekle bakalım
Çıkmaz,Eğer bu yerleşme kanamasiysa,rahime yerleştiğinde kandaki beta oranı 10 civarı olur.Yani ancak kan tahliliyle saptanır.İdrara geçmesi birkaç gün alır.Ya kan ver,yada biraz bekle
Cuma günü kan verirsen belli olurVeson kizlar egg girmemistim womanlogdan ff not ettim simdi ve 13 cekti cizgiyi
Tam olarak rengi,yoğunluğu nasıl?Yaronda surerse olmadi gidip bi kannveriyim kendimi yiyip bitirene kadar... simdi tabloma baktimda yerlesme oluyosa dusus cikis o yuzden mi oluyo acaba. Resmen kurt dustu icime :) @Ada Lovelace senin nasil oldu ki lekelenmen acaba
Erken gelebilir,yalnız gebelik belirtileri adet belirtilerinin aynısı.Üstelik ateşin adet zamanı ateşine oranla hâlâ yüksek,bakarsın yarın tekrar çıkarKızlar hepinize iyi akşamlar akşam akşam kafama bişey takıldı. Benim çizgi 18. Güne çekti çizgiyi zaten testte 17. Gün pozitifi gösterdi bugün de dpo 11.. merak ettiğim konu ise ben şuan tüm adet belirtilerini yaşıyorum ama adetime de 3 gün var. İlk defa bu kadar erken yaşıyorum yani şöyle söyliyim normalde şuan yaşadığım belirtiler daha önceki aylarda olacağım gün yada bir gece öncesinden başlardı. Ben ise 2 gündür yaşıyorum krampları kasıklardaki doluluk hissini. Ateşimde düşmeye başladı acaba diyorum erken mi gelecek bu ay? Umarım anlatabilmişimdir derdimi :)
Evet biliyorum yüksek ama geçen ay direk dip yaptı ateş. Bide insan az çok hissediyor sadece bu kadar erken başlaması garip geldi. Sanki yarın adetim başlıcak gibi ki başlarsa da çok şaşırmam. Ama sabah ateş belki bi süpriz yapar. BilemiyorumErken gelebilir,yalnız gebelik belirtileri adet belirtilerinin aynısı.Üstelik ateşin adet zamanı ateşine oranla hâlâ yüksek,bakarsın yarın tekrar çıkar
Hadi bakalım hayırlısıEvet biliyorum yüksek ama geçen ay direk dip yaptı ateş. Bide insan az çok hissediyor sadece bu kadar erken başlaması garip geldi. Sanki yarın adetim başlıcak gibi ki başlarsa da çok şaşırmam. Ama sabah ateş belki bi süpriz yapar. Bilemiyorum
Kahverengi 3 4 defa koyu kahverengi parca gibi pihti geldi yapis yapis. Ama wcde silince kahverengi leke oluyo. Su gibi ama kahverrngi.Tam olarak rengi,yoğunluğu nasıl?
Yerleşme maksimum 3 gün sürer diye okumuştum bi yerde.Bakalım yakında belli olur herşeyKahverengi 3 4 defa koyu kahverengi parca gibi pihti geldi yapis yapis. Ama wcde silince kahverengi leke oluyo. Su gibi ama kahverrngi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?