- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Aynı saatte ölçtüm yine de,37 çıktıKahrolası huzursuz bacak sendromu bu gece nüksetti yine,hiç uyumadim,bu durumda ateş de doğru çıkmaz dimi kızlar?
Anormal bir yükseliş olmuş sanki rahatsızlıktan ötürü gibiAynı saatte ölçtüm yine de,37 çıktı
Hiç uyumamaktan oldu o yaa.Anormal bir yükseliş olmuş sanki rahatsızlıktan ötürü gibi
Saatinde ölçtüğün kalsın 37 gerekirse sonra discard ederiz geçmiş olsun çokŞimdi tekrar ölçtüm 36.6 çıktı,hangisini girsem
Teşekkür ederim,sağ olSaatinde ölçtüğün kalsın 37 gerekirse sonra discard ederiz geçmiş olsun çok
Malesef kademe kademe düşüyor
Amin inşallah darısı sizin başınızaHayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Allah'ım şifanı versin inşallah dikkat et kendine sen bu topige lazımsınÇok şükür cnm ben de aynı koşturmaca devam yine grip oldum çok oldum bu sene yaa.migren de tuttu dün akşam çok feci düşmanıma vermesin
günaydın canım.henüz yok lekelenme.ama bugün olur diye düşünüyorum.tabiki benimki sadece hissiyat..senin ateşte bugün de düşmüşhilallll günaydın canım lekelenmeler ne alem?
İnşallah düşündüğün yanlış çıkar canım. Ben artık tamam ya yarın öbür gün başlar gece rüyamda kız çocuğu doğurtuyordum. Arkadaşımın sancısı geliyordu sokak ortasında doğuma başlıyorduk çok güzel bir kız çocuğu oluyordu önce nefes alamıyırdu sonra annesinin memesinden süt içinde bir anda canlanıyordu. İşte bazen böyle şeyleri sadece rüyalarda görücekmişim gibi geliyorgünaydın canım.henüz yok lekelenme.ama bugün olur diye düşünüyorum.tabiki benimki sadece hissiyat..senin ateşte bugün de düşmüş
inşallah o rüyalar bir gün gerçek olacak canım.evet banada hep öyle geliyor sanki hiç olmayacak gibi ama umut etmekten başkada çaremiz yok.bende her sabah korkuyla ölçüyorum.4 gündür sabitlendi bakalımİnşallah düşündüğün yanlış çıkar canım. Ben artık tamam ya yarın öbür gün başlar gece rüyamda kız çocuğu doğurtuyordum. Arkadaşımın sancısı geliyordu sokak ortasında doğuma başlıyorduk çok güzel bir kız çocuğu oluyordu önce nefes alamıyırdu sonra annesinin memesinden süt içinde bir anda canlanıyordu. İşte bazen böyle şeyleri sadece rüyalarda görücekmişim gibi geliyorsabah ölçerken dedim ki içimden belki ateş süpriz yapar ama nerdeeee
Çatlamasaydı ben çatlicaktım artık
Olacak ama bakalım daha kaç ay sürüncez böyle. Tüp bebek konusunda gidip geliyorum nisanda başlarım diye düşünüyodum ama bi düşünce engel oluyor bunainşallah o rüyalar bir gün gerçek olacak canım.evet banada hep öyle geliyor sanki hiç olmayacak gibi ama umut etmekten başkada çaremiz yok.bende her sabah korkuyla ölçüyorum.4 gündür sabitlendi bakalım
niye tereddütte kaldın bu tüp bebek konusunda canım.Olacak ama bakalım daha kaç ay sürüncez böyle. Tüp bebek konusunda gidip geliyorum nisanda başlarım diye düşünüyodum ama bi düşünce engel oluyor buna
Doğal yolla olmasını istiyorum bide tüp bebek yaptırıp olmadığı zaman daha fazla çöküş yaşıcağımı düşünüyorum. O yüzden kararsızımniye tereddütte kaldın bu tüp bebek konusunda canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?