Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğal yolla olmasını istiyorum bide tüp bebek yaptırıp olmadığı zaman daha fazla çöküş yaşıcağımı düşünüyorum. O yüzden kararsızım
orası öyle tabi ama olma ihtimalide yüksek.denemeye değer bence.tabiki doğal yolla olması daha güzel.benim 3 yıl olana kadar doğal yolla olmazsa direk tüp bebeği denemeyi düşünüyorum.yaşımdan dolayı beklemeyi hiç düşünmüyorum.

Ben tüp bebek için özel hastane düşünüyorum. Devleti beklersem 33 yaşında olucam ve biran önce olsun istiyorum. Senin 1 senen kaldı dimi yüp için? Bu arada yaş kaç

Ben tüp bebek için özel hastane düşünüyorum. Devleti beklersem 33 yaşında olucam ve biran önce olsun istiyorum. Senin 1 senen kaldı dimi yüp için? Bu arada yaş kaç
Tam 1 yıl değil 8 ayım kaldı benim.benim özelde yaptıracak durumum yok şu an.o yüzden devleti bekliyorum.ben 36 yaşıma girdim.

Tam 1 yıl değil 8 ayım kaldı benim.benim özelde yaptıracak durumum yok şu an.o yüzden devleti bekliyorum.ben 36 yaşıma girdim.
Tabi belkide benim 8 ayım kalsaydı bende bekleyebilirdim ama benim 3 yıl için 1.5 senem var. Yaş geçtikçr stresi daha da artıyor dimi. Arkadaşım 42 yaşında kara kara düşünüyor şuan da ne yapıcam diye. Çok zor gerçekten her ay aynı sabırla beklemek

aynen öyle yaş stresi daha çok oluyor.geç evlenmemizin dezavantajı diyelim hayırlısı olsun.olacak olduktan sonra oluyor.sabredeceğiz..

aynen öyle yaş stresi daha çok oluyor.geç evlenmemizin dezavantajı diyelim hayırlısı olsun.olacak olduktan sonra oluyor.sabredeceğiz..
Sabrın sonu selamettir diye boşa denmemiş herhalde :) akşam eşimle konuşucam tüp bebek olayını o biran önce olsun istiyor çünkü. Belki martı da atlatırız sonra başlarız.

Sabrın sonu selamettir diye boşa denmemiş herhalde :) akşam eşimle konuşucam tüp bebek olayını o biran önce olsun istiyor çünkü. Belki martı da atlatırız sonra başlarız.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur.eğer tüp bebek denersenizde inşallah ilk seferde tutar

benim lekelenmem başlayınca kesin adet olacağım diye umudumu kesiyorum ya.çok merak ediyorum,bir gün nasip olurda hamile kalırsam,acaba o zamanda bu lekelenme olacak mı

benim lekelenmem başlayınca kesin adet olacağım diye umudumu kesiyorum ya.çok merak ediyorum,bir gün nasip olurda hamile kalırsam,acaba o zamanda bu lekelenme olacak mı
Yaşayıp göreceksin galiba bunu Daha önce hiç hamilelik yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…