orası öyle tabi ama olma ihtimalide yüksek.denemeye değer bence.tabiki doğal yolla olması daha güzel.benim 3 yıl olana kadar doğal yolla olmazsa direk tüp bebeği denemeyi düşünüyorum.yaşımdan dolayı beklemeyi hiç düşünmüyorum.Doğal yolla olmasını istiyorum bide tüp bebek yaptırıp olmadığı zaman daha fazla çöküş yaşıcağımı düşünüyorum. O yüzden kararsızım
Ben tüp bebek için özel hastane düşünüyorum. Devleti beklersem 33 yaşında olucam ve biran önce olsun istiyorum. Senin 1 senen kaldı dimi yüp için? Bu arada yaş kaçorası öyle tabi ama olma ihtimalide yüksek.denemeye değer bence.tabiki doğal yolla olması daha güzel.benim 3 yıl olana kadar doğal yolla olmazsa direk tüp bebeği denemeyi düşünüyorum.yaşımdan dolayı beklemeyi hiç düşünmüyorum.
Tam 1 yıl değil 8 ayım kaldı benim.benim özelde yaptıracak durumum yok şu an.o yüzden devleti bekliyorum.ben 36 yaşıma girdim.Ben tüp bebek için özel hastane düşünüyorum. Devleti beklersem 33 yaşında olucam ve biran önce olsun istiyorum. Senin 1 senen kaldı dimi yüp için? Bu arada yaş kaç
Tabi belkide benim 8 ayım kalsaydı bende bekleyebilirdim ama benim 3 yıl için 1.5 senem var. Yaş geçtikçr stresi daha da artıyor dimi. Arkadaşım 42 yaşında kara kara düşünüyor şuan da ne yapıcam diye. Çok zor gerçekten her ay aynı sabırla beklemekTam 1 yıl değil 8 ayım kaldı benim.benim özelde yaptıracak durumum yok şu an.o yüzden devleti bekliyorum.ben 36 yaşıma girdim.
aynen öyle yaş stresi daha çok oluyor.geç evlenmemizin dezavantajı diyelimTabi belkide benim 8 ayım kalsaydı bende bekleyebilirdim ama benim 3 yıl için 1.5 senem var. Yaş geçtikçr stresi daha da artıyor dimi. Arkadaşım 42 yaşında kara kara düşünüyor şuan da ne yapıcam diye. Çok zor gerçekten her ay aynı sabırla beklemek
Sabrın sonu selamettir diye boşa denmemiş herhalde :) akşam eşimle konuşucam tüp bebek olayını o biran önce olsun istiyor çünkü. Belki martı da atlatırız sonra başlarız.aynen öyle yaş stresi daha çok oluyor.geç evlenmemizin dezavantajı diyelimhayırlısı olsun.olacak olduktan sonra oluyor.sabredeceğiz..
hakkınızda hayırlısı olsun canım.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur.eğer tüp bebek denersenizde inşallah ilk seferde tutarSabrın sonu selamettir diye boşa denmemiş herhalde :) akşam eşimle konuşucam tüp bebek olayını o biran önce olsun istiyor çünkü. Belki martı da atlatırız sonra başlarız.
Amin canım inşallahhakkınızda hayırlısı olsun canım.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur.eğer tüp bebek denersenizde inşallah ilk seferde tutar
benim lekelenmem başladı malesef
hayırlısı diyelim ne diyelim.dene bakalım belki seninde sebebin olurbişey diyemiyorum canım. İkimizde marta kaldık belli ki. Bu ay ben soğan kürü denicem hiç yapmadım belki faydası olur
Bülmiyorum artık elimizden geleni yapıcaz gerisini Allaha bırakıcaz.hayırlısı diyelim ne diyelim.dene bakalım belki seninde sebebin olur
Yaşayıp göreceksin galiba bunu Daha önce hiç hamilelik yaşadın mı?benim lekelenmem başlayınca kesin adet olacağım diye umudumu kesiyorum ya.çok merak ediyorum,bir gün nasip olurda hamile kalırsam,acaba o zamanda bu lekelenme olacak mı
hayır canım maalesef hiç olmadıYaşayıp göreceksin galiba bunu Daha önce hiç hamilelik yaşadın mı?
Hani ordan kıyaslama yaparız belki diye düşünmüştüm. Sanırım bunun cevabını hamile kaldığın ay alıcaz. Bende merak ediyorum hamile kaldığımda o lekelenmelerden olucak mı diye. Kafamızda deli sorularhayır canım maalesef hiç olmadı
Kuzuuum yoktum kaç gündür. Neler görüyorum böyle çok sevindim Allah hayırlı etsin gözün aydın olsun canım
Eeeyy soğan sen nelere kadirsin
Canim cok gecmis olsun benim annemde var o huysuz bacak. Cok zor ondan biliyorum. Benim bugun adet basladi 5 gun once geldi resmenHiç uyumamaktan oldu o yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?