Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar öncelikle hamile olanlarınızı şimdiden kutluyorum. darısı kalanların başına:) kızlar size bir sorum var umarım yardımcı olursunuz, dört haneli dil atından ateş ölçeri nerden alabiliirim? bende olan --,- şeklinde ama daha ayrıntılı olsun istiyorum bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek olanın var mııııı

Kızlar tebrik edenlerden Allah razı olsun hepinize çok çok teşekkür ederim.. inşallah sizlerinde güzel haberlerini alacağız ❤
Hep okudum ama şuan etikeleyemiyorum..
Babaannemi kaybettim.. çok üzgünüm şuan kalabalıktayım.

Soğan kürünü adetimin 7.gününde başladım 15 gün içtim sabah akşam aç karnına.
1.5 su bardağı içme suyunu kaynattım
İcerisine soğanı soyun 4 e bölüp attım ve tam 5 dk sonra aldım.
İlıklasınca içtim ( burnunuza mandal koyun çok rahat içersiniz)

15 gün bitti.. 16. 17. 18. günler akşam tok karnına elma sirkesi içtim bi tatlı kaşığı üzerine bol su içtim.
Ve her sabah pekmez yedim onun faydasi oldu mu bilmiyorum..
Kızlar inşallah işe yarar bence denemeye değer en azından bir zararı yok

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun

Yaronda surerse olmadi gidip bi kannveriyim kendimi yiyip bitirene kadar... simdi tabloma baktimda yerlesme oluyosa dusus cikis o yuzden mi oluyo acaba. Resmen kurt dustu icime :) Meyveliturta19 senin nasil oldu ki lekelenmen acaba

Yeni görebildim mesajıni
Afedersin tuvaletimi yaptikta sonra peceteye geldi ama az az geldi bildigin kan gibiydi.. sonra kesildi.
Akşam oldu yatarken son kez tuvalete gittim o zaman sabahkinden daha fazla gelmişti ama bi adet gibi yogun degildi.. dedim bu sefer adet oluyorum ped koydum hatta oyle yattim ve karnim kasiklarim agiriyordu..
Sabah kalktim ped tertemiz .. sonra tekrar lav. gittim tekrar soluk kahve seklinde leke geldi idrardan sonra
Sanki adetin son gunu olurya ayni oyle geldi.
O akşam tekrar geldi
Ertesi gün sabahtan lekelenmeler akıntıya donustu daha gelmedi hic..
Bence benim yerlesmeden cok ustune gorme olabilir mi cunku yerlesme daha az gelir biter diye okumustum..
Ve hatta lekelenme geldigi gun benim testte cizgi gozuktu degerimde 112 lerdeydi

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

canım başınız sağolsun,Allah sabır versin

Canim oncelikle basin sag olsun litfen fazla ayakta dolanma. Bak kac aydir ugrasiyosun lutfen dikkat et kendine. Iyi bak o minik kalbe ustune gormemissindir bence cunku yerlesme kisiden kisiye fark ediyor. Ben 23. Gun adet oldum zaten bugun. Iyice sapitti asilamadan sonra. Bize dua et olurmu. Bisey isterse canin yaz :)

bende soğan kürüyle hamile kaldım içerde ne var ne yok temizliyo ateşimide ölçtüm tabiki sürekli baktım ateş düşmüyo aa dedim hamileyim galiba
Hayırlı olsun canım ne güzel yaa maşallah size. Ben kullandım ama olmadı. Sen nasıl kullandın soğan suyunu, anlatır mısın?

Ben beyaz soğanı kabuklariyla birlikte 4 e bölüp 2 buçuk bardak suda 3 4 dakika kaynatıp hemen iki ayrı bardağa boluyodum. Bi bardak sabah aç karnına bi bardak da akşam yemeğinden önce. Adet bitiminde başlamıştım. Ama kaynayan soğanı demlemem gerekir miydi acaba, suyu hemen almasa mıydım diye düşünüyorum.

Yanlış uygulamışsın ben yukarida tarifi verdim.. saraçoglu kesinlikle 5 dk dan fazla kaynatmayacaksiniz diyor.. 1.5 su bardagına.
Her seferinde de taze olacak sabah akşam aç karına
insallah ise yara guzel haberlerini aliriz ❤
Çok özür dilerim 3 - 4 ü 34 okumuşum

Allah razi olsun, dostlar sagolsun..
cok sagoll.. size dua etmez miyim haberi duyar duymaz ilk aklıma sizler geldiniz..
Sürekli ediyorum bizi en iyi biz anlarız ve biliyorum ki mutlaka güzel haberler vereceksiniz.. umudun tükendiği anda aklına ben geleyim❤

Ali express den aldım ama geç geliyor 35-40 günde falan Türkiye'de hiçbiryerde yok maalesef o ara çok araştırmıştım

Başınız sağolsun

Bence yerleşme üzerine görme adetten pek farkı yokmuş bildiğim kadarıyla

Taze yapıp içmen daha doğru olurdu

Canım başın sağolsun soğan suyunu mutlaka deneyeceğim belki bana da bir faydası dokunur

Allah rahmet eylesin canım dikkat et kendine.
Taze yapıp içmen daha doğru olurdu
Yaa inşallah bi dahaki aya başlayıp daha dikkatli olayım. Bi de vesoncuğum ben troid lere baktırdım değerler iyi fakat nodül görüldü. Bu durum yumutlamama engel mi bilmiyorum. Burda ki Dr bi açıklama yapmadan merkezde ki hastaneye yönlendirdi randevum 13 de bakalım bu ay yumurtliycak mıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…