Kızlar tebrik edenlerden Allah razı olsun hepinize çok çok teşekkür ederim.. inşallah sizlerinde güzel haberlerini alacağız ❤
Hep okudum ama şuan etikeleyemiyorum..
Babaannemi kaybettim.. çok üzgünüm şuan kalabalıktayım.
Soğan kürünü adetimin 7.gününde başladım 15 gün içtim sabah akşam aç karnına.
1.5 su bardağı içme suyunu kaynattım
İcerisine soğanı soyun 4 e bölüp attım ve tam 5 dk sonra aldım.
İlıklasınca içtim ( burnunuza mandal koyun çok rahat içersiniz)
15 gün bitti.. 16. 17. 18. günler akşam tok karnına elma sirkesi içtim bi tatlı kaşığı üzerine bol su içtim.
Ve her sabah pekmez yedim onun faydasi oldu mu bilmiyorum..
Kızlar inşallah işe yarar bence denemeye değer en azından bir zararı yok
Ali express den aldım ama geç geliyor 35-40 günde falan Türkiye'de hiçbiryerde yok maalesef o ara çok araştırmıştım
Bakalım cnm ateşten anlarızAllah rahmet eylesin canım dikkat et kendine.
Yaainşallah bi dahaki aya başlayıp daha dikkatli olayım. Bi de vesoncuğum ben troid lere baktırdım değerler iyi fakat nodül görüldü. Bu durum yumutlamama engel mi bilmiyorum. Burda ki Dr bi açıklama yapmadan merkezde ki hastaneye yönlendirdi randevum 13 de bakalım bu ay yumurtliycak mıyım
Ben iki ayrı yerden sipariş verdim ikisi de elime ulaştı :)Ben 3 ayrı yerden sipariş vermiştim 1 tanesi gelmişti
Peki ovulastondan kac gun sonra geldi bu kanYeni görebildim mesajıni
Afedersin tuvaletimi yaptikta sonra peceteye geldi ama az az geldi bildigin kan gibiydi.. sonra kesildi.
Akşam oldu yatarken son kez tuvalete gittim o zaman sabahkinden daha fazla gelmişti ama bi adet gibi yogun degildi.. dedim bu sefer adet oluyorum ped koydum hatta oyle yattim ve karnim kasiklarim agiriyordu..
Sabah kalktim ped tertemiz .. sonra tekrar lav. gittim tekrar soluk kahve seklinde leke geldi idrardan sonra
Sanki adetin son gunu olurya ayni oyle geldi.
O akşam tekrar geldi
Ertesi gün sabahtan lekelenmeler akıntıya donustu daha gelmedi hic..
Bence benim yerlesmeden cok ustune gorme olabilir mi cunku yerlesme daha az gelir biter diye okumustum..
Ve hatta lekelenme geldigi gun benim testte cizgi gozuktu degerimde 112 lerdeydi
Allah rahmet eylesin . Geri kalanlara da sabır versin canım. Kendine ve bebişine dikkat et.Kızlar tebrik edenlerden Allah razı olsun hepinize çok çok teşekkür ederim.. inşallah sizlerinde güzel haberlerini alacağız ❤
Hep okudum ama şuan etikeleyemiyorum..
Babaannemi kaybettim.. çok üzgünüm şuan kalabalıktayım.
Soğan kürünü adetimin 7.gününde başladım 15 gün içtim sabah akşam aç karnına.
1.5 su bardağı içme suyunu kaynattım
İcerisine soğanı soyun 4 e bölüp attım ve tam 5 dk sonra aldım.
İlıklasınca içtim ( burnunuza mandal koyun çok rahat içersiniz)
15 gün bitti.. 16. 17. 18. günler akşam tok karnına elma sirkesi içtim bi tatlı kaşığı üzerine bol su içtim.
Ve her sabah pekmez yedim onun faydasi oldu mu bilmiyorum..
Kızlar inşallah işe yarar bence denemeye değer en azından bir zararı yok
aynen yaa.alışana kadar biraz değişik gelecek.Ya nolmus bu foruma,beynim yandı
Canim gozunaydin tebrik ederim
Canım selam nasılsın? Benim bugün itibariyle adetim başladı artık üzülemiyorum bile başladığı için :) bakalım bu ay soğan kürü denicem belki bir umut oluraynen yaa.alışana kadar biraz değişik gelecek.
iyiyim canım.benimde akıntılar devam ediyor ama daha başlamadı.yarın yada pazar günü olurum galiba.adetim başlarsa ve bi aksilik çıkmazsa pazartesi üniversite hastanesine gitcem.Canım selam nasılsın? Benim bugün itibariyle adetim başladı artık üzülemiyorum bile başladığı için :) bakalım bu ay soğan kürü denicem belki bir umut olur
hayırdır hastaneye ne için gidiyorsun? inşallah devam etmez dicem ama sen vücudunu tanıyorsun ateşte biraz düşmeye başlamış. adetin başlıcaksa bile inşallah gecikme olmadan zamanında başlar.iyiyim canım.benimde akıntılar devam ediyor ama daha başlamadı.yarın yada pazar günü olurum galiba.adetim başlarsa ve bi aksilik çıkmazsa pazartesi üniversite hastanesine gitcem.
aynen canım kesin adet olacağım.yarın olurum gibime geliyor..canım ben 4 aşılamamıda devlet hastanesinde yaptırdım ve hep aynı hastaneye gittim.şimdi farklı bir hastane denemek istiyorum.hem hormonlarıma tekrar bakılır hemde eşim yeniden bi test yaptırmış olur.eğer bi sıkıntı çıkmazsa tekrar bi aşılama bu hastanede denemek istiyorumhayırdır hastaneye ne için gidiyorsun? inşallah devam etmez dicem ama sen vücudunu tanıyorsun ateşte biraz düşmeye başlamış. adetin başlıcaksa bile inşallah gecikme olmadan zamanında başlar.
İnşallah değerlerde sıkıntı çıkmaz aşılamayı yaparsınız bu ay. Keşke direk tüp bebeğe geçiş olsa da uğraştırmasalar şu aşılamayla.Gerçi olacağı varsa aşılamayla da olur ama işte tüp daha garanti. Bu arada sen soğan kürü yaptın mı hiç?aynen canım kesin adet olacağım.yarın olurum gibime geliyor..canım ben 4 aşılamamıda devlet hastanesinde yaptırdım ve hep aynı hastaneye gittim.şimdi farklı bir hastane denemek istiyorum.hem hormonlarıma tekrar bakılır hemde eşim yeniden bi test yaptırmış olur.eğer bi sıkıntı çıkmazsa tekrar bi aşılama bu hastanede denemek istiyorum
keşke dediğin gibi tüp bebeğe hemen izin verseler.en azından 3 yıl olmasa..ben ilk senemde denemiştim canım soğan suyunu.ama tam 15 gün içtim mı hatırlamıyorum.burnum koku almadığı için rahat rahat içmişrim hatta.İnşallah değerlerde sıkıntı çıkmaz aşılamayı yaparsınız bu ay. Keşke direk tüp bebeğe geçiş olsa da uğraştırmasalar şu aşılamayla.Gerçi olacağı varsa aşılamayla da olur ama işte tüp daha garanti. Bu arada sen soğan kürü yaptın mı hiç?
Süpermiş koku olayı :) bizim bir tanıdık aynı şekilde koku almıyor. İlk duyduğumda garip gelmişti. Valla iyi olacaksa kokusuna razıyım çikolata kisti için iyi geliyormuş diye okudum ve gerçekten kürü deneyip hamile kalan çok var. Belki tesadüftür ama denemediğim bir o kalmıştı onu da deniyim bari bişey kaybetmem. Eski adet günlerimi hatırlıyorum da özellikle ilk gün bitik oluyordum ama artık o psikolojiden de uzaklaştım daha hafif atlatıyorum. Zaten bir sonraki yumurtlamada hemen geliyor. Her ay dediğim gibi inşallah bu son ayımız olurkeşke dediğin gibi tüp bebeğe hemen izin verseler.en azından 3 yıl olmasa..ben ilk senemde denemiştim canım soğan suyunu.ama tam 15 gün içtim mı hatırlamıyorum.burnum koku almadığı için rahat rahat içmişrim hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?