Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Başınız sağolsun canım Allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Bakalım cnm ateşten anlarız

Peki ovulastondan kac gun sonra geldi bu kan

Allah rahmet eylesin . Geri kalanlara da sabır versin canım. Kendine ve bebişine dikkat et.

Canım selam nasılsın? Benim bugün itibariyle adetim başladı artık üzülemiyorum bile başladığı için :) bakalım bu ay soğan kürü denicem belki bir umut olur
iyiyim canım.benimde akıntılar devam ediyor ama daha başlamadı.yarın yada pazar günü olurum galiba.adetim başlarsa ve bi aksilik çıkmazsa pazartesi üniversite hastanesine gitcem.

iyiyim canım.benimde akıntılar devam ediyor ama daha başlamadı.yarın yada pazar günü olurum galiba.adetim başlarsa ve bi aksilik çıkmazsa pazartesi üniversite hastanesine gitcem.
hayırdır hastaneye ne için gidiyorsun? inşallah devam etmez dicem ama sen vücudunu tanıyorsun ateşte biraz düşmeye başlamış. adetin başlıcaksa bile inşallah gecikme olmadan zamanında başlar.

hayırdır hastaneye ne için gidiyorsun? inşallah devam etmez dicem ama sen vücudunu tanıyorsun ateşte biraz düşmeye başlamış. adetin başlıcaksa bile inşallah gecikme olmadan zamanında başlar.
aynen canım kesin adet olacağım.yarın olurum gibime geliyor..canım ben 4 aşılamamıda devlet hastanesinde yaptırdım ve hep aynı hastaneye gittim.şimdi farklı bir hastane denemek istiyorum.hem hormonlarıma tekrar bakılır hemde eşim yeniden bi test yaptırmış olur.eğer bi sıkıntı çıkmazsa tekrar bi aşılama bu hastanede denemek istiyorum

İnşallah değerlerde sıkıntı çıkmaz aşılamayı yaparsınız bu ay. Keşke direk tüp bebeğe geçiş olsa da uğraştırmasalar şu aşılamayla.Gerçi olacağı varsa aşılamayla da olur ama işte tüp daha garanti. Bu arada sen soğan kürü yaptın mı hiç?

keşke dediğin gibi tüp bebeğe hemen izin verseler.en azından 3 yıl olmasa..ben ilk senemde denemiştim canım soğan suyunu.ama tam 15 gün içtim mı hatırlamıyorum.burnum koku almadığı için rahat rahat içmişrim hatta.

Süpermiş koku olayı :) bizim bir tanıdık aynı şekilde koku almıyor. İlk duyduğumda garip gelmişti. Valla iyi olacaksa kokusuna razıyım çikolata kisti için iyi geliyormuş diye okudum ve gerçekten kürü deneyip hamile kalan çok var. Belki tesadüftür ama denemediğim bir o kalmıştı onu da deniyim bari bişey kaybetmem. Eski adet günlerimi hatırlıyorum da özellikle ilk gün bitik oluyordum ama artık o psikolojiden de uzaklaştım daha hafif atlatıyorum. Zaten bir sonraki yumurtlamada hemen geliyor. Her ay dediğim gibi inşallah bu son ayımız olur

Kızlar ben hiçbirşey anlamadım bu siteye ne olmuş be böyle.görmeyip yanıt vermediğim olursa kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…