- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Kızlar ben hiçbirşey anlamadım bu siteye ne olmuş be böyle.görmeyip yanıt vermediğim olursa kusura bakmayın kızlar
Vesoncuğum en altta sayfalar kısmı var saman rengi olan butona basıp 1 yazıp 1. Sayfaya gecebiliyosun. Düzenlenmesi gereken bişey yokBu arada ilk Sayfayı nasıl düzelteceğim ben hiçbirşey anlamadım ne gerek vardı böyle köklü bir değişime azar azar yapsalardı bari
bende hiç sevmedimBu arada ilk Sayfayı nasıl düzelteceğim ben hiçbirşey anlamadım ne gerek vardı böyle köklü bir değişime azar azar yapsalardı bari
yaa hiç koku almıyorum.bazen iyi bazen kötü.bazen alıyorum koku ama kokunun ne kokusu olduğunu anlamıyorum.hani bi ortama girersin öff burası çok kötü kokuyor dersin ya ben onu hiç diyemedimSüpermiş koku olayı :) bizim bir tanıdık aynı şekilde koku almıyor. İlk duyduğumda garip gelmişti. Valla iyi olacaksa kokusuna razıyım çikolata kisti için iyi geliyormuş diye okudum ve gerçekten kürü deneyip hamile kalan çok var. Belki tesadüftür ama denemediğim bir o kalmıştı onu da deniyim bari bişey kaybetmem. Eski adet günlerimi hatırlıyorum da özellikle ilk gün bitik oluyordum ama artık o psikolojiden de uzaklaştım daha hafif atlatıyorum. Zaten bir sonraki yumurtlamada hemen geliyor. Her ay dediğim gibi inşallah bu son ayımız olur
sabah bende çok uğraştım.şifremi kabul etmedi şifre yeniledim falan sonra düzeldiSabahtan beri giremedim. Telefonla bağlanıyorum. Çok karışık herşey: (
Cnm tabloları düzeltiyorum ya eskisinde düzenle şıkkı vardı tıklayıp tablo ekliyor çıkartıyor alta geçiriyordum falan neyse bir ara iyice karıştırırım artık zor olmuş yaVesoncuğum en altta sayfalar kısmı var saman rengi olan butona basıp 1 yazıp 1. Sayfaya gecebiliyosun. Düzenlenmesi gereken bişey yok
Hiç deme ne gerek vardı şimdibende hiç sevmedimötekinde kimin kime ne yazdığı daha net belliydi.bunda karışık herşey
Çalışmalar başlasın öyleyseVeson az önce tuvalete gittim ve yoğun bi şekilde eggwhate akıntı olduğunu gördüm. İlk kez oldu böyle çok heyecanlandım tabloma bakar mısınız @Certo canım senin yorumunda benim için çok değerli
Aynen telefonla giriyorum çok karışıkSabahtan beri giremedim. Telefonla bağlanıyorum. Çok karışık herşey: (
ya bu yeni bir haber mı.. nasıl heyecan yaptım.en son ekim ayında aşılama yaptırdığımda hem doktor hemde aşılamadaki hemşireyle konuşmuştum 3 yıl şartı var demişlerdi.eğer bu kanun yeni çıktıysa çok süper.ben biraz araştırayım.çol sağol kuzum.bu bile beni çok mutlu ettihilallll canım tüp için 3 sene evli olmana gerek yok diye biliyorum ben. Hatta bana infertilite dr.u direkt tüp bebek dosyası açmıştı 1 yıllık evliydik daha.
En erken 11Peki ovulastondan kac gun sonra geldi bu kan
Sanırım bana cevap vermişsin.O zaman pazartesiyi bekliyeyim benEn erken 11
Allah sabır versin canim, basiniz sagolsun. Kendine dikkat et lutfen.
Başınız sağolsun
Canım başın sağolsunsoğan suyunu mutlaka deneyeceğim belki bana da bir faydası dokunur
Allah rahmet eylesin canım dikkat et kendine.
Yaainşallah bi dahaki aya başlayıp daha dikkatli olayım. Bi de vesoncuğum ben troid lere baktırdım değerler iyi fakat nodül görüldü. Bu durum yumutlamama engel mi bilmiyorum. Burda ki Dr bi açıklama yapmadan merkezde ki hastaneye yönlendirdi randevum 13 de bakalım bu ay yumurtliycak mıyım
Başınız sağolsun canım Allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
Başın sağ olsunMeyveliturta19 Kendini çok yorma
Allah rahmet eylesin . Geri kalanlara da sabır versin canım. Kendine ve bebişine dikkat et.
Peki ovulastondan kac gun sonra geldi bu kan
Kızlar şimdi ben dpo 9dayım,en erken ne zaman test yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?