Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hiçbirşey anlamadım bu siteye ne olmuş be böyle.görmeyip yanıt vermediğim olursa kusura bakmayın kızlar

Dün gece bakıma girdi ve sonuç bu gözümüz elimiz alışacak inşallah bak smal bile kullanabiliyoruz ne güzel ama rengini beğenmedim

Bu arada ilk Sayfayı nasıl düzelteceğim ben hiçbirşey anlamadım ne gerek vardı böyle köklü bir değişime azar azar yapsalardı bari
Vesoncuğum en altta sayfalar kısmı var saman rengi olan butona basıp 1 yazıp 1. Sayfaya gecebiliyosun. Düzenlenmesi gereken bişey yok

yaa hiç koku almıyorum.bazen iyi bazen kötü.bazen alıyorum koku ama kokunun ne kokusu olduğunu anlamıyorum.hani bi ortama girersin öff burası çok kötü kokuyor dersin ya ben onu hiç diyemedim bana her yer aynı.koku almadığım içinde deli gibi ev temizlerim ya evim kötü kokarsa diye.en kötüsü de yavrum olursa kokusunu alamazsam

Veson az önce tuvalete gittim ve yoğun bi şekilde eggwhate akıntı olduğunu gördüm. İlk kez oldu böyle çok heyecanlandım tabloma bakar mısınız @Certo canım senin yorumunda benim için çok değerli

Son düzenleme:
Vesoncuğum en altta sayfalar kısmı var saman rengi olan butona basıp 1 yazıp 1. Sayfaya gecebiliyosun. Düzenlenmesi gereken bişey yok
Cnm tabloları düzeltiyorum ya eskisinde düzenle şıkkı vardı tıklayıp tablo ekliyor çıkartıyor alta geçiriyordum falan neyse bir ara iyice karıştırırım artık zor olmuş ya

hilallll canım tüp için 3 sene evli olmana gerek yok diye biliyorum ben. Hatta bana infertilite dr.u direkt tüp bebek dosyası açmıştı 1 yıllık evliydik daha.
ya bu yeni bir haber mı.. nasıl heyecan yaptım.en son ekim ayında aşılama yaptırdığımda hem doktor hemde aşılamadaki hemşireyle konuşmuştum 3 yıl şartı var demişlerdi.eğer bu kanun yeni çıktıysa çok süper.ben biraz araştırayım.çol sağol kuzum.bu bile beni çok mutlu etti

Kızlar şimdi ben dpo 9dayım,en erken ne zaman test yapmalıyım?

@cibi canım baktımda çok karışık ya.bununla ilgili kesin bişey yazmıyor.kimi yerde 3 yıl şartı yok yazıyor kimi yerde son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemleriyle sonuç alınamadığı gösterilirse ödeniyor diyo.pazartesi hastaneye gidince tekra soracağım.

Amin kızlar Allah razı olsun .. çok sağolun

Allah sabır versin canim, basiniz sagolsun. Kendine dikkat et lutfen.
Başınız sağolsun
Canım başın sağolsun soğan suyunu mutlaka deneyeceğim belki bana da bir faydası dokunur
Başınız sağolsun canım Allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
Başın sağ olsun Meyveliturta19 Kendini çok yorma
Allah rahmet eylesin . Geri kalanlara da sabır versin canım. Kendine ve bebişine dikkat et.

Peki ovulastondan kac gun sonra geldi bu kan

14. güne ff çizgiyi çekti 25 ve 26. günlerde de kanamam geldi. Eğer ff doğru yere çizgiyi çekmişse 11 gün sonra gelmiş oluyor ertesi günde hamile olduğu mu öğrendim

Bu arada buraya ne olmuş kafam karıştı..
Başka bu konularda soru soran varsa gözden kaçırmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…