- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
@cibi canım baktımda çok karışık ya.bununla ilgili kesin bişey yazmıyor.kimi yerde 3 yıl şartı yok yazıyor kimi yerde son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemleriyle sonuç alınamadığı gösterilirse ödeniyor diyo.pazartesi hastaneye gidince tekra soracağım.
ya valla çok kafam karıştı.diyorum ya son aşılamada hem doktor hem hemşire 3 yıl şartı var dedi.belki bu gideceğim üni.hastanesi ya burda doğru düzgün öğrenirim işin aslını.inşallah 3 yıl şartı yoktur.o zaman direk tüp bebek yaptırmak isterim.çok sağol ilgilendiğin için canım.❤Kuzum devletteki Dr hiç 3 yıldan bahsetmedi bize onay versek hemen baslayacaklardi tedaviye inşallah yanlış bilmiyorumdur. Bizim hepsini karşılamama nedeni benim daha önceki evliligimden çocuğum olmasıydı onda da uygulama yine devlette ücretsiz olacaktı diğer işlemler dışarıda yapılacaktı.
Birde 35 yaşın altındaysan 2 aşılama mecburi üzerindeysen o şartta aranmıyordu.
ya valla çok kafam karıştı.diyorum ya son aşılamada hem doktor hem hemşire 3 yıl şartı var dedi.belki bu gideceğim üni.hastanesi ya burda doğru düzgün öğrenirim işin aslını.inşallah 3 yıl şartı yoktur.o zaman direk tüp bebek yaptırmak isterim.çok sağol ilgilendiğin için canım.❤
Evet sana verdim. Bravo. Bu karışıklıkta yanlış olmuşSanırım bana cevap vermişsin.O zaman pazartesiyi bekliyeyim ben
Tebrik ederim canım,çok sevindim.sağlıkla kucağına Alman dileğiyle...Yanlış uygulamışsın ben yukarida tarifi verdim.. saraçoglu kesinlikle 5 dk dan fazla kaynatmayacaksiniz diyor.. 1.5 su bardagına.
Her seferinde de taze olacak sabah akşam aç karına
insallah ise yara guzel haberlerini aliriz ❤
Çok özür dilerim 3 - 4 ü 34 okumuşum
bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.Ne yazasım geliyor, ne okuyasım. İnşallah alışırım yeni haline.hilallll ateş düşmüş, leke başlamış 13. Gün çatladı ise adet yarın geliyor galiba
Lekelenmen olmasa acaba mı derdik ama. O lekeler nasıl oluyor merak ediyorum benim direk başlar mesela. Tuvalete gittikçe mi geliyor?bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.
Negatif düşünmek yok. Belki güzel birşey olacak.bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.
sanmıyorum canım ama inşallah diyelim.çünkü belirtiler lekelenmem falan her ayki adet rutinim. 2 gündür çok hafif adet ağrımda varNegatif düşünmek yok. Belki güzel birşey olacak.
bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.
Tebrik ederim canım,çok sevindim.sağlıkla kucağına Alman dileğiyle...
aynen canım lekelenmelerim başladığında hep ateşim bu seyirlerde oluyor.birde benim hep adet öncesi oluyor zaten.ama senin ki ilk kez oldu kuzum.o yüzden senin ki belirtiydiAy insallah gelmez adet.. normalde de lekelenmelerin yuksek atesle mi geliyor.. benim lekelerden sonra lekelenmeleri belirti olarak da algiliyorum
benim hep önce akıntı olur canım.bazen direk kırmızılı pembeli gelir akıntıyla karışık.çogunluklada çamur gibi kahverengi gelir.günlük pede de geliyor.bazende hiç bişey gelmiyor sildikçe geliyor.Lekelenmen olmasa acaba mı derdik ama. O lekeler nasıl oluyor merak ediyorum benim direk başlar mesela. Tuvalete gittikçe mi geliyor?
Sende çikolata kisti filan yok dimi? Genelde çikolata kisti olanlarda o çamur gibi akıntı gelirmiş. Bende var kistten ama öyle akıntılarım olmuyorbenim hep önce akıntı olur canım.bazen direk kırmızılı pembeli gelir akıntıyla karışık.çogunluklada çamur gibi kahverengi gelir.günlük pede de geliyor.bazende hiç bişey gelmiyor sildikçe geliyor.
kistim olsa şimdiye kadar anlaşılırdı galiba canım.çünkü rahim filmi çekildim.her aşılamada yumurtalara bakmak için o ultrasonla kaç kere içime bakıldı.olsa görürlerdi heralde.ben ilk adet olmaya başladığımdan beri böyle oluyorum.hepte düzenli olmuşumdur.Sende çikolata kisti filan yok dimi? Genelde çikolata kisti olanlarda o çamur gibi akıntı gelirmiş. Bende var kistten ama öyle akıntılarım olmuyor
Tabi ultrasonda illa ki görülüyor. Gerçi benim kisti iki doktor görmedi biri gördü. Hatta görmeyenlerden biri sende pco var dedi. Pco olmadığımı biliyorum aslında ama çok üzülmüştüm diğer doktor 2 cm çikolata kistin var hemen hamile kalman gerekiyor demişti. Sanki çok kolay bişeyden bahsedermiş gibi. Hatta o zaman demiştim doktora bende çikolata kistinin hiçbir belirtisi yok diye. İleri seviye olmadığı için belirtisizde olabilir dedi.kistim olsa şimdiye kadar anlaşılırdı galiba canım.çünkü rahim filmi çekildim.her aşılamada yumurtalara bakmak için o ultrasonla kaç kere içime bakıldı.olsa görürlerdi heralde.ben ilk adet olmaya başladığımdan beri böyle oluyorum.hepte düzenli olmuşumdur.
doğrudur canım.her aşılamada farklı doktora denk geldim ama bişey demediler.belki bu yeni gideceğim hastanede daha ayrıntılı bakılırTabi ultrasonda illa ki görülüyor. Gerçi benim kisti iki doktor görmedi biri gördü. Hatta görmeyenlerden biri sende pco var dedi. Pco olmadığımı biliyorum aslında ama çok üzülmüştüm diğer doktor 2 cm çikolata kistin var hemen hamile kalman gerekiyor demişti. Sanki çok kolay bişeyden bahsedermiş gibi. Hatta o zaman demiştim doktora bende çikolata kistinin hiçbir belirtisi yok diye. İleri seviye olmadığı için belirtisizde olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?