Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne olmuş buraya kimin ne yazdığını belli değil. Saçma sapan bir yer olmuş. Yorumları okuyayim diyorum en sona atıyor..
Birden bu kadar değişiklik olur mu? Yavaş yavaş alıştırsalardı ya.. Kaç yıllık yazılımcıyım böyle değişiklik birden görmedim

Kuzum devletteki Dr hiç 3 yıldan bahsetmedi bize onay versek hemen baslayacaklardi tedaviye inşallah yanlış bilmiyorumdur. Bizim hepsini karşılamama nedeni benim daha önceki evliligimden çocuğum olmasıydı onda da uygulama yine devlette ücretsiz olacaktı diğer işlemler dışarıda yapılacaktı.
Birde 35 yaşın altındaysan 2 aşılama mecburi üzerindeysen o şartta aranmıyordu.

ya valla çok kafam karıştı.diyorum ya son aşılamada hem doktor hem hemşire 3 yıl şartı var dedi.belki bu gideceğim üni.hastanesi ya burda doğru düzgün öğrenirim işin aslını.inşallah 3 yıl şartı yoktur.o zaman direk tüp bebek yaptırmak isterim.çok sağol ilgilendiğin için canım.❤

İnşallah yoktur canım dediğin gibi bir yerde var diğerinde yok yazıyor nette bende bayaa baktım. Bir danışma hattı falan aradım onu da bulamadım

Tebrik ederim canım,çok sevindim.sağlıkla kucağına Alman dileğiyle...

Ne yazasım geliyor, ne okuyasım. İnşallah alışırım yeni haline. hilallll ateş düşmüş, leke başlamış 13. Gün çatladı ise adet yarın geliyor galiba
bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.

Mune yardım bu siteye ne oldu böyle ilk sayfa düzenlemesini yapamıyorum.düzenle seçeneği yok

bu sabah ateş gene 36.5 çıktı.bu ateşle adet olurmuyum bilmiyorum. ilk 16.güne çekmişti ya çizgiyi.belki doğru olan oydu.eğer öyleyse bir kaç güne olurum.
Lekelenmen olmasa acaba mı derdik ama. O lekeler nasıl oluyor merak ediyorum benim direk başlar mesela. Tuvalete gittikçe mi geliyor?

Ay insallah gelmez adet.. normalde de lekelenmelerin yuksek atesle mi geliyor.. benim lekelerden sonra lekelenmeleri belirti olarak da algiliyorum

Ay insallah gelmez adet.. normalde de lekelenmelerin yuksek atesle mi geliyor.. benim lekelerden sonra lekelenmeleri belirti olarak da algiliyorum
aynen canım lekelenmelerim başladığında hep ateşim bu seyirlerde oluyor.birde benim hep adet öncesi oluyor zaten.ama senin ki ilk kez oldu kuzum.o yüzden senin ki belirtiydi

Lekelenmen olmasa acaba mı derdik ama. O lekeler nasıl oluyor merak ediyorum benim direk başlar mesela. Tuvalete gittikçe mi geliyor?
benim hep önce akıntı olur canım.bazen direk kırmızılı pembeli gelir akıntıyla karışık.çogunluklada çamur gibi kahverengi gelir.günlük pede de geliyor.bazende hiç bişey gelmiyor sildikçe geliyor.

Sende çikolata kisti filan yok dimi? Genelde çikolata kisti olanlarda o çamur gibi akıntı gelirmiş. Bende var kistten ama öyle akıntılarım olmuyor

Sende çikolata kisti filan yok dimi? Genelde çikolata kisti olanlarda o çamur gibi akıntı gelirmiş. Bende var kistten ama öyle akıntılarım olmuyor
kistim olsa şimdiye kadar anlaşılırdı galiba canım.çünkü rahim filmi çekildim.her aşılamada yumurtalara bakmak için o ultrasonla kaç kere içime bakıldı.olsa görürlerdi heralde.ben ilk adet olmaya başladığımdan beri böyle oluyorum.hepte düzenli olmuşumdur.

Tabi ultrasonda illa ki görülüyor. Gerçi benim kisti iki doktor görmedi biri gördü. Hatta görmeyenlerden biri sende pco var dedi. Pco olmadığımı biliyorum aslında ama çok üzülmüştüm diğer doktor 2 cm çikolata kistin var hemen hamile kalman gerekiyor demişti. Sanki çok kolay bişeyden bahsedermiş gibi. Hatta o zaman demiştim doktora bende çikolata kistinin hiçbir belirtisi yok diye. İleri seviye olmadığı için belirtisizde olabilir dedi.

doğrudur canım.her aşılamada farklı doktora denk geldim ama bişey demediler.belki bu yeni gideceğim hastanede daha ayrıntılı bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…