- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Merhaba,Mune yardım bu siteye ne oldu böyle ilk sayfa düzenlemesini yapamıyorum.düzenle seçeneği yok
Düşük tehlikesi olabilir,kimyasal gebelik de olabilir.Acilden gidip kan verip bi muayene olun istersenizKızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(
11 e kayabilir ölçmeye devam
Kan vermen iyi olurKızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(
Düşük tehlikesi olabilir,kimyasal gebelik de olabilir.Acilden gidip kan verip bi muayene olun isterseniz
[/QUOTE
bu durumu yasayan varmı arkadaslar ben kan verıcem ama korkuyorum yasayan bırının tecrubesıne ıhtıyacım var sadeceKan vermen iyi olur
Sanırım yasayan yok ne mutlu sıze. Benım cok agrım var. Dayanamayacak gıbı olursam artık gıderım. Tesekkurler hepınıze cevaplar ıcınbu durumu yasayan varmı arkadaslar ben kan verıcem ama korkuyorum yasayan bırının tecrubesıne ıhtıyacım var sadece
İnşallah tertemiz çıkar canım.kalbini ferah tut zaten bişey olsaydı doktorlar görürdü.doğrudur canım.her aşılamada farklı doktora denk geldim ama bişey demediler.belki bu yeni gideceğim hastanede daha ayrıntılı bakılır
inşallah canım.bi aksilik çıkmazsa pazartesi gideceğiz bakalımİnşallah tertemiz çıkar canım.kalbini ferah tut zaten bişey olsaydı doktorlar görürdü.
Güzel haberlerini bekliyoruminşallah canım.bi aksilik çıkmazsa pazartesi gideceğiz bakalım
Hakkaten fena dip olmuş.Niye ki acaba,bende merak ettim ettimSelam kızlaaar, ay ne kadar saçma olmuş giremedim iki gündür. Bugün ateşte dip görme sebebim ne acaba? Daha önce adet ile biten aylarda bile böyle dip görmemiştim yumurtlamadan sonra. Fikri olan ya da yaşayan var mı ki?
Selam kızlaaar, ay ne kadar saçma olmuş giremedim iki gündür. Bugün ateşte dip görme sebebim ne acaba? Daha önce adet ile biten aylarda bile böyle dip görmemiştim yumurtlamadan sonra. Fikri olan ya da yaşayan var mı ki?
benim hep önce akıntı olur canım.bazen direk kırmızılı pembeli gelir akıntıyla karışık.çogunluklada çamur gibi kahverengi gelir.günlük pede de geliyor.bazende hiç bişey gelmiyor sildikçe geliyor.
Hakkaten fena dip olmuş.Niye ki acaba,bende merak ettim ettim
Anlık düşüşün sebebi var mı peki? Yani 2014te 8 ay ateş ölçtüm ama yaşamadım hiç. Hamile kaldığım ay dpo 8de olmuştu. Hani ondan mı desem çokkk erken!ikinci bi yumurtlama olabilir mi acaba.. yada anlık düşüş veson benimkine öyle demişti..
Sabah ki ateşin birden çıkarsa anlık düşüte olabilir
site ha bire değişip duruyor valla...hala kahve olarak devam ediyor ama yarına sökülürüm.zaten pazartesi doktora gideceğim.dediğin gibi önümüzdeki aylara bakmaya devamYa şu sitenin yeni hali yüzünden yazılanları göremiyorum yeni gördüm..
Şuan ne durumda lekelenmelerin.. O kadar çok istiyorum ki hamile kalmanı dört gözle güzel haberini bekliyorum bu ay olmasa da bir daha ki ayımız var bizim her zaman❤
Yerleşme olurken vücut ısısı düşer diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bilemedim ki.. yarını da görelim bakalım nasıl devam edecek?
Anlık düşüşün sebebi var mı peki? Yani 2014te 8 ay ateş ölçtüm ama yaşamadım hiç. Hamile kaldığım ay dpo 8de olmuştu. Hani ondan mı desem çokkk erken!Veson un bir yorumu vardır belki bana da ikinci bir yumurtlamaya da şöyle ihtimal vermiyorum, bu ay folikül takibi yaptırdım. En son Salı günü kontrolüm vardı, mimik bir yumurta gelişiyor olsa doktor söylerdi sanırım ay bilemedim kiiiii
Hamile kaldığım ayki tablom
İşte onun için erken geldi bana bilemiyorum tabii, çok bilmiyorum onu. Senin tablon bende olsa bak derdim aaaa yerleşme düşüşü mü diye de benimki sıkıntılıYerleşme olurken vücut ısısı düşer diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sağol canım ama benim de ne olacağım meçhul hâlâ..son 4 gün.Dur bakalım yarınki ateşin ne olacak.Sende ben gibi 2.için uğraşıyorsun galiba.Hakkımızda hayırlısıİşte onun için erken geldi bana bilemiyorum tabii, çok bilmiyorum onu. Senin tablon bende olsa bak derdim aaaa yerleşme düşüşü mü diye de benimki sıkıntılımaşallah diyeyim bu arada tablona nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?