Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Cordelia ben bu çizginin fake olduğunu düşünüyorum. Sizce durum nedir?

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-02-13-51-49.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 32
Mune yardım bu siteye ne oldu böyle ilk sayfa düzenlemesini yapamıyorum.düzenle seçeneği yok
Merhaba,
sitenin yazılım güncellemesi yapıldı, yeni sürüme geçtik, ilk sayfa düzenlemesi ve diğer tüm problemler çözülecek ama biraz zaman tanımanızı rica ediyoruz.

Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(

Düşük tehlikesi olabilir,kimyasal gebelik de olabilir.Acilden gidip kan verip bi muayene olun isterseniz

Kan vermen iyi olur

bu durumu yasayan varmı arkadaslar ben kan verıcem ama korkuyorum yasayan bırının tecrubesıne ıhtıyacım var sadece
Sanırım yasayan yok ne mutlu sıze. Benım cok agrım var. Dayanamayacak gıbı olursam artık gıderım. Tesekkurler hepınıze cevaplar ıcın

Selam kızlaaar, ay ne kadar saçma olmuş giremedim iki gündür. Bugün ateşte dip görme sebebim ne acaba? Daha önce adet ile biten aylarda bile böyle dip görmemiştim yumurtlamadan sonra. Fikri olan ya da yaşayan var mı ki?

Hakkaten fena dip olmuş.Niye ki acaba,bende merak ettim ettim

ikinci bi yumurtlama olabilir mi acaba.. yada anlık düşüş veson benimkine öyle demişti..
Sabah ki ateşin birden çıkarsa anlık düşüte olabilir

Ya şu sitenin yeni hali yüzünden yazılanları göremiyorum yeni gördüm..
Şuan ne durumda lekelenmelerin.. O kadar çok istiyorum ki hamile kalmanı dört gözle güzel haberini bekliyorum bu ay olmasa da bir daha ki ayımız var bizim her zaman❤

Hakkaten fena dip olmuş.Niye ki acaba,bende merak ettim ettim
Bilemedim ki.. yarını da görelim bakalım nasıl devam edecek?
ikinci bi yumurtlama olabilir mi acaba.. yada anlık düşüş veson benimkine öyle demişti..
Sabah ki ateşin birden çıkarsa anlık düşüte olabilir
Anlık düşüşün sebebi var mı peki? Yani 2014te 8 ay ateş ölçtüm ama yaşamadım hiç. Hamile kaldığım ay dpo 8de olmuştu. Hani ondan mı desem çokkk erken! Veson un bir yorumu vardır belki bana da ikinci bir yumurtlamaya da şöyle ihtimal vermiyorum, bu ay folikül takibi yaptırdım. En son Salı günü kontrolüm vardı, mimik bir yumurta gelişiyor olsa doktor söylerdi sanırım ay bilemedim kiiiii

Hamile kaldığım ayki tablom

Eklentiler

• 80F4F7F2-1387-4ADD-B0D4-6E8607106E3F.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 43
site ha bire değişip duruyor valla...hala kahve olarak devam ediyor ama yarına sökülürüm.zaten pazartesi doktora gideceğim.dediğin gibi önümüzdeki aylara bakmaya devam

Yerleşme olurken vücut ısısı düşer diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Yerleşme olurken vücut ısısı düşer diye bişey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
İşte onun için erken geldi bana bilemiyorum tabii, çok bilmiyorum onu. Senin tablon bende olsa bak derdim aaaa yerleşme düşüşü mü diye de benimki sıkıntılı maşallah diyeyim bu arada tablona nazar değmesin

Sağol canım ama benim de ne olacağım meçhul hâlâ..son 4 gün.Dur bakalım yarınki ateşin ne olacak.Sende ben gibi 2.için uğraşıyorsun galiba.Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…