Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir boş gebelik,bi 2 ay önce de kimyasal olunca sevinemedim hemen.

Günaydın herkese hilallll sonuçlarınu heyecanla bekliyorum
herkese günaydın... canım kendi sonuçlarımı göremedim ya.doktorun ekranına gidiyormuş elden de vermiyorlar.eşimin sonucunu aldım gayet iyi bir sıkıntı yok dedi.son aşılamada ileri hızlı spermi % 0 dı. şimdi % 23 tü.siz yeterince aşılama denemişsiniz artık tüp bebek olur dedi.sonra evlilik süreme bakınca hımmm daha 3 yıl olmamış dedi.yani 3yıl şartı var cibi35 ben de tekrar bi aşılama daha denesek dedim.olur bi hocaya danışalım dedi.öğleden sonra tekrar gel konuşalım dedi.

Ah iyi süper sevindim inşallah seninkilerde iyi çıkacak. Biran tüp bebek olur yazısını okuyunca sevindim ama belki bu sefer ki aşılamayla tutar OzgeMeteMoms canımmm tebrikler. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın zamanları da görürüz inşallah

benim sonuçları bi göremedim ki.doktordan rica etcem gidince belki çıktısını verir.aynen canım belki bu aşılam tutar.artık buda olmazsa tüp bebeğe kadar bekleyeceğiz.yani ikimizde bi problem yoksa demekki zamanı var diye düşüneceğim.açıkcası eşimin sonucuda iyi beklemiyordum.sorunumuz olmadığına üzülsem mı sevinsem mı bilemiyorum.sorun yok çok şükür ama yoksa neden olmuyor.buda ayrı bi can sıkıntısı.Allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…