- 9 Ocak 2019
- 175
- 348
- 53
Ayy hadi insallah canim.Yaptım canım az önce,cook silik ikinci çizgi çıktı
Yaptım canım az önce,cook silik ikinci çizgi çıktı
Bir boş gebelik,bi 2 ay önce de kimyasal olunca sevinemedim hemen.
Diğer kayiplarimda kan işiyle çok uğraştım,çok strese girdim.O yüzden hemen vermicem kan beklicem 1 haftaGördümm şimdii bildiğin çizgii çıkmışbaya bayaaa gözüküyorr ❤ Kan sonucunu heyecanla bekliyorumm
Diğer kayiplarimda kan işiyle çok uğraştım,çok strese girdim.O yüzden hemen vermicem kan beklicem 1 hafta
İnşallah canım,aynı temennileri senin için diliyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabiki.. umarım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun
Aaaaa pembik pembik gördüm tabiiiiii, hadi hayırlı olsun inşallah o canımBakın bakalım görebilecek misiniz
Sağ ol canım amin.Rabbim herkesi muradına erdirsinAaaaa pembik pembik gördüm tabiiiiii, hadi hayırlı olsun inşallah o canımdarısı başımıza
Lekelenme dün devam etmedi bugün de kesildi, bakalım hayırlısıAteş güzel gidiyor sanki yaaa, hayırlısı olsun inşallahhhh canım
Görünüyor canım maşallahBakın bakalım görebilecek misiniz
İnşallah canım,inşallah..Allahım herkese nasip etsin❤Görünüyor canım maşallahhadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
canım çizgi görünüyor.inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir ve yavrunu kucağına almak nasip olurBakın bakalım görebilecek misiniz
herkese günaydın... canım kendi sonuçlarımı göremedim ya.doktorun ekranına gidiyormuş elden de vermiyorlar.eşimin sonucunu aldım gayet iyi bir sıkıntı yok dedi.son aşılamada ileri hızlı spermi % 0 dı. şimdi % 23 tü.siz yeterince aşılama denemişsiniz artık tüp bebek olur dedi.sonra evlilik süreme bakınca hımmm daha 3 yıl olmamış dedi.yani 3yıl şartı var
sağ ol canım,inşallah..Sevinip sonra hüsrana uğramak berbat bişey.Allahım herkese nasip etsin,hepinize duaciyimcanım çizgi görünüyor.inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir ve yavrunu kucağına almak nasip olur
tebrikler Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin inşallahBakın bakalım görebilecek misiniz
Ah iyi süper sevindim inşallah seninkilerde iyi çıkacak. Biran tüp bebek olur yazısını okuyunca sevindim ama belki bu sefer ki aşılamayla tutarherkese günaydın... canım kendi sonuçlarımı göremedim ya.doktorun ekranına gidiyormuş elden de vermiyorlar.eşimin sonucunu aldım gayet iyi bir sıkıntı yok dedi.son aşılamada ileri hızlı spermi % 0 dı. şimdi % 23 tü.siz yeterince aşılama denemişsiniz artık tüp bebek olur dedi.sonra evlilik süreme bakınca hımmm daha 3 yıl olmamış dedi.yani 3yıl şartı varcibi35 ben de tekrar bi aşılama daha denesek dedim.olur bi hocaya danışalım dedi.öğleden sonra tekrar gel konuşalım dedi.
benim sonuçları bi göremedim ki.doktordan rica etcem gidince belki çıktısını verir.aynen canım belki bu aşılam tutar.artık buda olmazsa tüp bebeğe kadar bekleyeceğiz.yani ikimizde bi problem yoksa demekki zamanı var diye düşüneceğim.açıkcası eşimin sonucuda iyi beklemiyordum.sorunumuz olmadığına üzülsem mı sevinsem mı bilemiyorum.sorun yok çok şükür ama yoksa neden olmuyor.buda ayrı bi can sıkıntısı.Allahım hayırlısını versinAh iyi süper sevindim inşallah seninkilerde iyi çıkacak. Biran tüp bebek olur yazısını okuyunca sevindim ama belki bu sefer ki aşılamayla tutarOzgeMeteMoms canımmm tebrikler. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın zamanları da görürüz inşallah
valla gözüküyor canim masallah allahim kucağını almaya nasip etsin insallah ❤Bakın bakalım görebilecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?