inşallah canım.hormonlarıma en son 2 yıl önce bakıldıydı.eşimin değerlerinide çok merak ediyorum.yarın ola hayrola.Ayy hadi bakalım inşallah herşey olması gereken şekildedir
Maşallah Rabbim devamını getirsin inşallah aminnn
amin Allah razı olsun canımdvtb cok gecmis olsun canim Rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin
Hayırlısı inşallahAteş güzel gidiyor iki gün daha bekle hadi hayırlısı
Maşallah ateşin güzel gidiyor.3 gün sonra güzel haberler alırsın inşallahBen nezaman test yapacagim , ne zaman ilac vucuttan atilacak? Her gun yarin yapim diyorum, yarin oluyor negatif cikacak diye, dur erkendir yarin bakim diyorum. Yine yapamiyorum.Beklemek ne zor
Hayırlı haberler alırsın inşallah,bi sorun çıkmazinşallah canım.hormonlarıma en son 2 yıl önce bakıldıydı.eşimin değerlerinide çok merak ediyorum.yarın ola hayrola.
Maşallah ateşin güzel gidiyor.3 gün sonra güzel haberler alırsın inşallah
çok sağol canım.aminn inşallah bişey çıkmaz da aşılama tedavisine başlarlar.Hayırlı haberler alırsın inşallah,bi sorun çıkmaz
MerhabaCanm ins sağlıkla kavuş yavruna canm allahım kimseyi bu yolda oyalamasın ins
Biraz daha yükselirse 13 e çekebilir çizgiyiBu ayda çatlamadı galiba
Kızlar 2 gündür aynı yumurtlama akıntısı gibi akıntı başladı bende,şeffaf,uzayan..Ne olaki bu.Adet öncesi olmazdı.şaşırdım
Yarın yapicam canım,inşallah öyledirBuralar çok karışık kaçırmış olabilirim test yaptın mı sen canım? bana hamile olabilirmissin gibi geliyor.
Yarın yapicam canım,inşallah öyledir
herkese merhaba...ben de bugün doktora gittim.sil baştan bütün hormonlara tekrar bakılıyor.eşimde tekrar sperm verdi.kan tahlilin teki yarın çıkacağı için hepsine yarın bakılacak.bakalım burası ne diyecek
Yaptım canım az önce,cook silik ikinci çizgi çıktıYaptın mı testiHadi inşallah güzel haberler alirız ❤
Ateş güzel gidiyor sanki yaaa, hayırlısı olsun inşallahhhh canımmrssoydas OzgeMeteMoms ben test yaptım ama negatif. Ayrıca pembe kremsi akıntı da geldi erken olmasına rağmen yakında olurum ben
Yaaaaa hani nerde biz de görelimmmYaptım canım az önce,cook silik ikinci çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?