Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ff ye ictigimiz ilaclari yaptigimiz kürleri nerden yaziyoruz bi turlu yapamadim da

Kızlar merhaba. Benim durumum çok sıkıntılı maalesef. Çikolata kistlerim var 4. Seviye dedi doktor. Hamile kalamazsın dediği ay ilk denemede hamile kaldım ama bebeğimde bi çok anomali olduğu için Temmuz’da Doğum yaptım. Ölü Doğum yani. Neyse o zamandan beri korunuyorduk. 3 aydır deniyoruz bu sefer de bebek olmuyor. Hatta yumurtlama bile olmuyor sanırım. Adetin 3. Günü kan verdim. Östrojen biraz yüksekti diğerleri normaldi ama doktor o da normal sesi. Kistlerim falan olduğu için. Neyse bu ay 8. Günde ovulasyon testinde pozitife yakın hatta nerdeyse pozitif bi çizgi gördüm. Bu kadar erken olmaz diyip yapmaya devam ettim ama testler hep soluklaştı hiç 8. Gün kadar koyulaşmadı. Bugün 19. Gün ateşimi ölçeyim dedim ateşim 35.8 çıktı sabah. Tiroid problemim var ondan mı böyle acaba. İki farklı termometreyle ölçtüm bana bi akıl verir misiniz ? Bu ne demek

Kizlar ff ye ictigimiz ilaclari yaptigimiz kürleri nerden yaziyoruz bi turlu yapamadim da
Hangi tarihte içmeye baslicaksan o tarihi tıkla,altta medications'ü tıkla.en altta tab to add your own meds yazan yeri tikla,add mess'i tıkla,sign yazanı tıkla sonra altta Add yazanı tıkla,otomatikmen hangi ilacı girdiysen,geri çık ilacı işaretle.Tamamdır.Biraz karışık

Normalde regl döneminizde atesiniz kaç çıkıyor.Onu bilmeden yorum yapamayız.8.gün çatlamış olabilir.

Teşekkür ederim canim yaptim

Bi de şu an hamile olamam değil mi ? 8. Gün çatlamış olsa bile bugün 19. Gün ve ateşim 35.8 yani hamile olsam daha mo yüksek olmalıydı

Henüz yumurtlamamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…