Sağ ol canım amin inşallah,rabbim bu mübarek gecenin hürmetine dileyen herkese nasip etsin insallahOzgeMeteMoms hayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin inşallah
Hangi tarihte içmeye baslicaksan o tarihi tıkla,altta medications'ü tıkla.en altta tab to add your own meds yazan yeri tikla,add mess'i tıkla,sign yazanı tıkla sonra altta Add yazanı tıkla,otomatikmen hangi ilacı girdiysen,geri çık ilacı işaretle.Tamamdır.Biraz karışıkKizlar ff ye ictigimiz ilaclari yaptigimiz kürleri nerden yaziyoruz bi turlu yapamadim da
Normalde regl döneminizde atesiniz kaç çıkıyor.Onu bilmeden yorum yapamayız.8.gün çatlamış olabilir.Kızlar merhaba. Benim durumum çok sıkıntılı maalesef. Çikolata kistlerim var 4. Seviye dedi doktor. Hamile kalamazsın dediği ay ilk denemede hamile kaldım ama bebeğimde bi çok anomali olduğu için Temmuz’da Doğum yaptım. Ölü Doğum yani. Neyse o zamandan beri korunuyorduk. 3 aydır deniyoruz bu sefer de bebek olmuyor. Hatta yumurtlama bile olmuyor sanırım. Adetin 3. Günü kan verdim. Östrojen biraz yüksekti diğerleri normaldi ama doktor o da normal sesi. Kistlerim falan olduğu için. Neyse bu ay 8. Günde ovulasyon testinde pozitife yakın hatta nerdeyse pozitif bi çizgi gördüm. Bu kadar erken olmaz diyip yapmaya devam ettim ama testler hep soluklaştı hiç 8. Gün kadar koyulaşmadı. Bugün 19. Gün ateşimi ölçeyim dedim ateşim 35.8 çıktı sabah. Tiroid problemim var ondan mı böyle acaba. İki farklı termometreyle ölçtüm bana bi akıl verir misiniz ? Bu ne demek
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah@Ozgenin annesi tebrikler canım
Sağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canim yaptimHangi tarihte içmeye baslicaksan o tarihi tıkla,altta medications'ü tıkla.en altta tab to add your own meds yazan yeri tikla,add mess'i tıkla,sign yazanı tıkla sonra altta Add yazanı tıkla,otomatikmen hangi ilacı girdiysen,geri çık ilacı işaretle.Tamamdır.Biraz karışık
Normalde regl döneminizde atesiniz kaç çıkıyor.Onu bilmeden yorum yapamayız.8.gün çatlamış olabilir.
[/QUOTE
Hiç ölçmedim daha önce ama 35.8 aşırı düşük değil mi zaten ? Ben çok yeniyim bu bbt charting konusunda o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim
Yani evet daha yüksek olması gerekirdi.Belki henüz catlamamistirBi de şu an hamile olamam değil mi ? 8. Gün çatlamış olsa bile bugün 19. Gün ve ateşim 35.8yani hamile olsam daha mo yüksek olmalıydı
Saol canim insallah oyle olurYaptırmıssin.. üzülme sakın bir sonraki ay inşallah senin ayin olur umudumuzu kaybetmiyoruz tamam mi
Yarın yükselir tekrar stres yapma.Çok düşmemiş hemKızlar ateşim düştü normal mi ya
Yarın yükselir tekrar stres yapma.Çok düşmemiş hem
İçin rahat edecekse git ver.Ama benimde önceki gün 36.7den 36.5'e düştü,bugün 36.6 oldu yine.Kan vermeye gitsem mi yarını mı beklesem dondum kaldım.. moralim çok bozuldu
Medication kısmındanKizlar ff ye ictigimiz ilaclari yaptigimiz kürleri nerden yaziyoruz bi turlu yapamadim da
İçin rahat edecekse git ver.Ama benimde önceki gün 36.7den 36.5'e düştü,bugün 36.6 oldu yine.
Henüz yumurtlamamışsınKızlar merhaba. Benim durumum çok sıkıntılı maalesef. Çikolata kistlerim var 4. Seviye dedi doktor. Hamile kalamazsın dediği ay ilk denemede hamile kaldım ama bebeğimde bi çok anomali olduğu için Temmuz’da Doğum yaptım. Ölü Doğum yani. Neyse o zamandan beri korunuyorduk. 3 aydır deniyoruz bu sefer de bebek olmuyor. Hatta yumurtlama bile olmuyor sanırım. Adetin 3. Günü kan verdim. Östrojen biraz yüksekti diğerleri normaldi ama doktor o da normal sesi. Kistlerim falan olduğu için. Neyse bu ay 8. Günde ovulasyon testinde pozitife yakın hatta nerdeyse pozitif bi çizgi gördüm. Bu kadar erken olmaz diyip yapmaya devam ettim ama testler hep soluklaştı hiç 8. Gün kadar koyulaşmadı. Bugün 19. Gün ateşimi ölçeyim dedim ateşim 35.8 çıktı sabah. Tiroid problemim var ondan mı böyle acaba. İki farklı termometreyle ölçtüm bana bi akıl verir misiniz ? Bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?