Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keseyi görmek için ne zaman çağırdı.son tahlil Bayağı yüksekti kesenin görülmesi çok yakındır kana gerek uok

Doktorum bana dediki hem kese hem bebek için ayrı ayrı gelme geldiğinde ikisini birden görelim stres yaşarsın.
Martın son haftası çağırdı benim hesaplarıma göre son adet tarihine göre bugün tam 5 hafta doldu.. eğer sıkıntı olmazsa yarın 6dan gün alacağım
Herkes alttan muayene olma diyor o yuzden şmdi keseyi gitsem alttan bakacaklar diye gitmiyorum başka doktorada. Ne yapsam şaşırdım valla

Daha çokmuş kontrole bu şekilde de için içini yiyecek anlaşılan.kan verip rahatlayabilirsin ama biraz rahat olmaya çalış evet zor biliyorum Anlıyorum ama olacakla öleceğe fayda yok.stresini bebwk de yaşıyor şuan

Aslında 4000 lerde rahatlıkla görülür üstten en son 1000 şerdeydi sanki değer.üzerüne 4 gün ekle sonra kese görülür

1974 tü pazartesi günü o zaman ben bugün bi ayarlama yapabilirsem direk ultrasyona girerim.. ultrasyonda bir sıkıntı varsa da gözükür dimi
Gözükür canım merak etme,ama şimdiden çok stres yaptın yahu,ben burdan hissettim.Kötüyü çağırma,iyi düşün annesi ❤

Gözükür canım merak etme,ama şimdiden çok stres yaptın yahu,ben burdan hissettim.Kötüyü çağırma,iyi düşün annesi ❤

Çok kötü oldum ya bir de öyle alakasız bir yerdeyim ki.. ne yapacağımı şaşırdım ben ateşi doktorlardan daha çok dikkate alıyorum keşke hiç ölçmeseydim Dua edin ne olur bişe olmasın ya

Çok kötü oldum ya bir de öyle alakasız bir yerdeyim ki.. ne yapacağımı şaşırdım ben ateşi doktorlardan daha çok dikkate alıyorum keşke hiç ölçmeseydim Dua edin ne olur bişe olmasın ya
Dualarım seninle..Üzme kendini,daha dur bakalım ortada bişey yok.Boş zamanlarimda gebelerin eski ateş tablolarına bakıyorum,bazılarında ne inişler çıkışlar var bi görsen.

Dualarım seninle..Üzme kendini,daha dur bakalım ortada bişey yok.Boş zamanlarimda gebelerin eski ateş tablolarına bakıyorum,bazılarında ne inişler çıkışlar var bi görsen.

Cok kasik agrilarim oluyor birazda oda korkutuyor bugunde ates oyle olunca.. Çok sağoll inşallah dediğin gibi olur Allah razi olsun

Cok kasik agrilarim oluyor birazda oda korkutuyor bugunde ates oyle olunca.. Çok sağoll inşallah dediğin gibi olur Allah razi olsun
canım kendini strese sokma sakın ol.bence ateşte iniş çıkış olabilir.hem son kan testi sonucunda çok iyiydi.güzel düşünelim olur mu.hiç birşey yok herşey güzel devam edecek inşallah

canım kendini strese sokma sakın ol.bence ateşte iniş çıkış olabilir.hem son kan testi sonucunda çok iyiydi.güzel düşünelim olur mu.hiç birşey yok herşey güzel devam edecek inşallah

Amin inşallah dediğin gibi iniş çıkışlıdır yarınki çok sağol bütün tabloları inceledim düşenler varmış ama bir türlü içim rahatlamıyor.. inşallah bi sıkıntı yoktur çok sağol

yoktur bişey tabikide bak bence sen bugünden sonra ateş ölçmeyi bırak canım.kafan biraz daha rahat eder belki.

Allah seni ve meleğini korusun vesvese yapma canim. Musait oldugunda kan vermeye gidersin için rahatlar. Sonrasinda da Bencede ölçme istersen birdaha.

Kızlar şaka gibi 8 gün önce adet oldum resmen. Kahverengi şekilde geliyo ağrım sızım da yok anlamadım ilk defa Böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…