Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak,pazartesi dediler ama internetten bakarım akşama çıkar herhalde.pihtilasma testimde de heterozigot mutasyon çıktı,coraspirin başladım hemen.İnşallah bişey olmaz

Hic uzulme canim allah ne yazdıysa o. Ölçtün diye de bisey olmaz tabi ki ama bizim psikolojiler malum. Herseyden etkileniyoruz. Hic korkutma kendini allah korur insallah meleğini

Çok sağol valla.. hala bile hamile olduğuma inanamıyorken kaybedeceğim diye ödüm kopuyor..
Etrafımdaki herkes çok telaş yaptığımı dusunuyor ama ben ona kavusmak icin ne cok ugrastim ne cok istedim o yüzden en ufak şeyde ister istemez çok etkileniyorum.

Bazen herseyi bilmek iyi değil.. Hamile kalmak için gecen surede o kadar cok sey arastirdim o kadar cok sey okudum ki.. kimyasal gebelik dıs gebelik bütün ihtimalleri bilmek ister istemez telaşa sokuyor.

Aslında en güzeli şu internetten uzak durmak ama yapamıyoruz malesef

Cok haklisin canım bende surekli arastirip okudukca eşim kiziyor bana yapma böle olacaksa da olmayacak diyor. Hakli ama biri yaşamış mi ne olmuş bana benzer hikayesi olan varmi diye arastirmaktan elimden tel düşmüyor. Aslında ne kadar az bilgi ve kafaya takmak o kadar stressiz yaşam. Ama sen artik gercekten hic panik yapma bebisinde etkilenmesin. Bak bebisin diyorum. Allahim bizede nasip etsin de bizde bunlari duyalim. Sen sadece keyfini cikar bu zamanlarinin.cunku cok bekledin allah sesini duydu. Allahim ne guzel bir lutuf verdi bu kadar mucadelenin arkasindan. Dikkatli ol ama strese dönüştürme sadece. Rabbim verdiyse korur onu yüreğini ferah tut kuzum. Bende issizim bulamadikca da neden olmuyora sarıyorum. Evde baska uğraşlar arıyorum icimden gelmiyor. Hep bunalim hep bunalim. Allah yardimcimiz olsun

Amin insallah canim. Nedir bu heterozigot mutasyon? Int baktim folik asitle ilgili bisiler yaziyor ama. Seninde melegini allah korusun kuzum. Saglikla büyüsün de gelsin insallah

Amin insallah canim. Nedir bu heterozigot mutasyon? Int baktim folik asitle ilgili bisiler yaziyor ama. Seninde melegini allah korusun kuzum. Saglikla büyüsün de gelsin insallah
Kanda pihtilasma egilimiymis.Genlerimden biri taşıyıcıymis.Yani kan sulandırıcı kullanmam lazim.Amin canım insallah

Inan bana çalissan da evde olmasanda yine aklında olacak.. bi kere beynimize kazındı mı atması çok zor. Ben spor, gezme, tatil ne yaptıysam gecmedi
Eşin çok haklı ama insanın elinde değil.. aslında bırakabiliyorsan yavaştan arastirmaları birak bak hamile kalıncada benim gibi en ufak seyde tum dunyan yikiliyor..
Öyle icten dua ediyorum ki sizler icin kendime her saglikla kucagima alayim duasi ederken hemen arkasindan mutlaka sizler icinde ediyorum.
Sakın pes etme .. bak bana ben sana umut olayım. Beni buradaki kizlar az mi toparlamis neler yaşadım.. Rabbim insallah nasip edecek umudumuzu hic kaybetmiyoruz

Cok saol canim allah razi olsun. Hepimizin duasi ayni hepimizin hedefi ayni allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.❤❤

Çok yoğun değil leke seklindeyse bekle,bakalım kesilecek mi.
Maalesef normal adete döndü resmen. İlk defa BÖyle bi şey oluyo. Acaba benim hormonal bi sıkıntım mı var progesteron ölçtürmüştüm geçen ay 5.8 çıkmıştı. Ama diğer lh fsh falan normaldi. Galiba yumurtlamıyorum ben artık çok üzülüyorum ya hem bebeğimi kaybettim hem hamile kalamıyorum

Yumurtlamayi sağlayan bir sürü ilaç var.Doktorunla görüş,böyle bi tedavi uygulasın sana

Çok gecmis olsun canim bende 1 şubatta 16 haftalik bebegimi kaybettim Allah im sabir versin ins
Üzülme Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin ins
Bence sogan suyunu denemelisin
Ben dusukten hemen sonra sogan suyu icmeye basladim ve 35.gun adet oldum pkoluyum

Hic gecikme yasarmiydin normalde
29-30 günde bir olurum genelde, daha önce düzensizdi erken olduğum ay olmuştur ama geç olduğu olmazdı en fazla 32 gün falan oluyordu ama bugün 33.gün leke bi geliyor bi gidiyor 2-3 gündür. Hayırlısı bakalım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…