- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Günaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
Canım moralini bozma hemen miniğin sana sımsıkı tutunacak inşallah
Günaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
Çok gecmis olsun canim bende 1 şubatta 16 haftalik bebegimi kaybettim Allah im sabir versin ins
Üzülme Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin ins
Bence sogan suyunu denemelisin
Ben dusukten hemen sonra sogan suyu icmeye basladim ve 35.gun adet oldum pkoluyum
Canımmm yani orda bişey görüyorum ama kendi çizgisi mi çizginin gölgesi miiiiiii emin de olamadım açıkçası yaaaaNe yaptin mi baktin mi??? Ya ben cizgi goruyorum umutlandirmaj istemiyorum ama çok heyecanlandim
Kız var işte aaaa görüyorumCanımmm yani orda bişey görüyorum ama kendi çizgisi mi çizginin gölgesi miiiiiii emin de olamadım açıkçası yaaaabak sen yazdıktan sonra ışıkta çektim yine
Ayrıcaaaa kendini de bebeğini de boşuna strese sokmuşsun maşallah çok güzel gidiyor, çok da güzel devam edecek inşallah
aaayyyy sen de mi gördün, bilemedim kiiiiimrssoydas ikinci çizgi var bu testte Meyveliturta19 canım çıktı.107.1 çıktı.Yumurtlamanin 16.günü için düşük bi rakam mı anlamadım ki.Ateşinin çok ayrıca bugün doğum günüm
Ay hemen çabuk yarın sabah olsun bir daha test yapayım inşallah o zamanKız var işte aaaa görüyorum
mrssoydas ikinci çizgi var bu testte Meyveliturta19 canım çıktı.107.1 çıktı.Yumurtlamanin 16.günü için düşük bi rakam mı anlamadım ki.Ateşinin çok ayrıca bugün doğum günüm
Ay hemen çabuk yarın sabah olsun bir daha test yapayım inşallah o zaman
Canımmm yani orda bişey görüyorum ama kendi çizgisi mi çizginin gölgesi miiiiiii emin de olamadım açıkçası yaaaabak sen yazdıktan sonra ışıkta çektim yine
Ayrıcaaaa kendini de bebeğini de boşuna strese sokmuşsun maşallah çok güzel gidiyor, çok da güzel devam edecek inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah❤❤❤❤ sabah sabah güzel haberler bunlar çok sevindimDogum gunun kutlu olsun en güzel hediyeni aldın ❤❤❤
Maşallahh kat ve kat artsinn insallahne zaman döllendiğini bilemeyiz ki benim ablamda hamile adetten 1 hafta sonra anladı kan verdi ve 40larda cikmisti... Bence senin ki çok iyi ❤ Aynen ateşimde çıktı çok şükür..
Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştrsun inşallah
Kan ver kanAy hemen çabuk yarın sabah olsun bir daha test yapayım inşallah o zaman
Hadi inşallah canım test var ama evde, benim okulda dersim var bugünYa bi yandan umutlandirmak istemiyorum ama testin cizgisi olsa rengi pembemsi olmaz baska test var mi elinde bugün tekrar bir tane daha yapsana .. Ay Allahmm insallah bebegin seninledirr
Sagolasin bugün içim rahatladı benimde insallah seninde guzel haberlerini alacagiz
canım valla ben de bakar bakmaz arka planı siyah olan resimde çizgiyi gördüm ama inşallah öyledirGünaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
hadi gözün aydın canım.inşallah sağlıkla devam eder ❤mrssoydas ikinci çizgi var bu testte Meyveliturta19 canım çıktı.107.1 çıktı.Yumurtlamanin 16.günü için düşük bi rakam mı anlamadım ki.Ateşinin yükselmesine çok sevindim ayrıca bugün doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?