Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dereceler bebelere kullanılmak üzere çekmecelere lütfen :))

Ya sen nerdesin tel elimde senii bekliyorumm gördüm tabii resmen çizgi var kızlar sizde bakın teste bence kan ver ya bizi yarina kadar bekletme
Bu mesajını atlamışım ben iki gün daha yapmaya devam edeyim kanı Pazartesi veririm artık, bi de test bozuk falansa kanda şok olmayayım yarın daha kolay atlatırım şoku

Sana da geçmiş olsun canım ben ilk hamile kaldığımda soğan Suyu ile hamile kalmıştım ama şimdi tekrar denedim olmadı

Yumurtlamayi sağlayan bir sürü ilaç var.Doktorunla görüş,böyle bi tedavi uygulasın sana
Manisa’da yaşıyorum burada iyi bir doktora gittim çikolata kistin çok kötü olduğunu söyledi yumurtlama ilaçları işe yaramaz dedi bir defa kendi kendine hamile kalmışsın biraz daha dene olmazsa aşılama yaparız dedi

Sende de mi çikolata kisti var kaç cm?

Sende de mi çikolata kisti var kaç cm?
Solda 4 cm sağda 2 cm. İlk hamile kaldığımda da böyleydi. Şimdi de aynı hamilelikte küçülmüştü şimdi yine büyümüş. Bi de nasıl olduysa iki yumurtalığımı arkadan birbirine yapıştırmış öyle sesi doktor

Kızlar bana ateş ölçmenin inceliklerinden bahsedebilecek olan var mı ? Az buçuk fikrim var. Adetin ilk günü başlanacak sanırım. İnternetten boş tablo yazdırdım her gün doldurucam. Bildiğini internet programı varsa o daha pratik olur benim için. Ne zaman ilişki olmalı ? Yumurtlamayı nasıl anlıycam yardımcı olur musunuz

Veson cum selam canım:) sana bişey danışacagım kızım 75günlük oldu ama ben henuz adet olmadım. dr dedı ztn 6ay olmayabılırsın dıye ve ben yumurtlama olup olmadıgını arada ateşe bakıp anlayabılırmıyım sence. yum. gunlerını takıp etmek ıstıyorum da korunma amaçlı. senın bır evladın vardı yanlıs hatırlamıyorsam emzırırken de ates aynı sekılde tepkı gösterır değıl mı yumurtlama evresınde ve sonrasında

O nasıl oluyor acaba hiçbir fikrim yok. İlk hamileliğin kendiliğinden mi oldu peki? Herhangi bir takviye kullandın mı? Bende 2 cm solda ama henüz bir buçuk senedir hamilelik olmadı

merhaba kızlar.. Cordelia Veson tabloma bakarmısınız lütfen çizgi çekilmedi nezaman yumurtladımı bilmiyorum yani akınyı da görmedim. İlişkiye devam mı? Tablomu yorumlarmısınız lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…