Kızlar sırayla 5,7,9 mart..Kimyasaldan sonra kafayı yedim resmen.Bişey olacak diye ödüm kopuyor.Allahım korusun.Allah herkese nasip etsin ❤ bütün kalbimle..
Dogum gunun kutlu olsun en güzel hediyeni aldın ❤❤❤
Maşallahh kat ve kat artsinn insallahne zaman döllendiğini bilemeyiz ki benim ablamda hamile adetten 1 hafta sonra anladı kan verdi ve 40larda cikmisti... Bence senin ki çok iyi ❤ Aynen ateşimde çıktı çok şükür..
Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştrsun inşallah
Herşey yolundaKızlar sırayla 5,7,9 mart..Kimyasaldan sonra kafayı yedim resmen.Bişey olacak diye ödüm kopuyor.Allahım korusun.Allah herkese nasip etsin ❤ bütün kalbimle..
Maşallah maşallah Darısı başımıza, çok aminKızlar sırayla 5,7,9 mart..Kimyasaldan sonra kafayı yedim resmen.Bişey olacak diye ödüm kopuyor.Allahım korusun.Allah herkese nasip etsin ❤ bütün kalbimle..
Bu mesajını atlamışımYa sen nerdesin tel elimde senii bekliyorummgördüm tabii resmen çizgi var kızlar sizde bakın teste bence kan ver ya bizi yarina kadar bekletme
Çok amin canimMaşallah maşallah Darısı başımıza, çok amin
Sana da geçmiş olsun canım ben ilk hamile kaldığımda soğan Suyu ile hamile kalmıştım ama şimdi tekrar denedim olmadıÇok gecmis olsun canim bende 1 şubatta 16 haftalik bebegimi kaybettim Allah im sabir versin ins
Üzülme Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin ins
Bence sogan suyunu denemelisin
Ben dusukten hemen sonra sogan suyu icmeye basladim ve 35.gun adet oldum pkoluyum
Manisa’da yaşıyorum burada iyi bir doktora gittim çikolata kistin çok kötü olduğunu söyledi yumurtlama ilaçları işe yaramaz dedi bir defa kendi kendine hamile kalmışsın biraz daha dene olmazsa aşılama yaparız dediYumurtlamayi sağlayan bir sürü ilaç var.Doktorunla görüş,böyle bi tedavi uygulasın sana
Sende de mi çikolata kisti varManisa’da yaşıyorum burada iyi bir doktora gittim çikolata kistin çok kötü olduğunu söyledi yumurtlama ilaçları işe yaramaz dedi bir defa kendi kendine hamile kalmışsın biraz daha dene olmazsa aşılama yaparız dedi
ben de gördüm baktığım gb. önceden dahil olduğum konuyu takip edeyim dedım.Günaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
Solda 4 cm sağda 2 cm. İlk hamile kaldığımda da böyleydi. Şimdi de aynı hamilelikte küçülmüştü şimdi yine büyümüş. Bi de nasıl olduysa iki yumurtalığımı arkadan birbirine yapıştırmış öyle sesi doktorSende de mi çikolata kisti varkaç cm?
Teşekkür ederimmm inşallahben de gördüm baktığım gb. önceden dahil olduğum konuyu takip edeyim dedım.Görunuyor silik bir pozitif:)
O nasıl oluyor acaba hiçbir fikrim yok. İlk hamileliğin kendiliğinden mi oldu peki? Herhangi bir takviye kullandın mı? Bende 2 cm solda ama henüz bir buçuk senedir hamilelik olmadıSolda 4 cm sağda 2 cm. İlk hamile kaldığımda da böyleydi. Şimdi de aynı hamilelikte küçülmüştü şimdi yine büyümüş. Bi de nasıl olduysa iki yumurtalığımı arkadan birbirine yapıştırmış öyle sesi doktor
Canım tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin. Var çizgi hayırlısı olsun.Teşekkür ederimmm inşallahyarını bekliyorum sabırsızlıkla, belki daha net görebilirsem ben de inanırım ☺☺
Canım senin yumurta 14. ya da 15. Gün çatlamış. Güzel haberini bekliyoruz.Eki Görüntüle 2243950 merhaba kızlar..Cordelia Veson tabloma bakarmısınız lütfen çizgi çekilmedi nezaman yumurtladımı bilmiyorum yani akınyı da görmedim. İlişkiye devam mı? Tablomu yorumlarmısınız lütfen..
Teşekkürler inşallah canım. İlişkiye devam etmesem olur ozaman misafirim varda. Birşey kaçırmakda istemiyorum.Canım senin yumurta 14. ya da 15. Gün çatlamış. Güzel haberini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?