- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
İnşallah canım,teşekkür ederim ❤hadi gözün aydın canım.inşallah sağlıkla devam eder ❤
Maşallah canim ikinci cizgi gorunuyor daha cok yeni saglikla ilerlesin insCanımmm yani orda bişey görüyorum ama kendi çizgisi mi çizginin gölgesi miiiiiii emin de olamadım açıkçası yaaaabak sen yazdıktan sonra ışıkta çektim yine
Ayrıcaaaa kendini de bebeğini de boşuna strese sokmuşsun maşallah çok güzel gidiyor, çok da güzel devam edecek inşallah
Bitti canim simdide hayit hapina başladim elma sirkesinide yaparim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insSoğan kürün bitti mi? Bir de tavsiyem mutlaka banyonda elma sirkesi bulundur her banyoda o bölgeyi elma sirkesiyle yıka.. inşallah şifasini goreceksin Rabbim en yakın zamanda sağlıkli bir gebelik nasip edecek
Amin amin amin canımcanım valla ben de bakar bakmaz arka planı siyah olan resimde çizgiyi gördüm ama inşallah öyledir
Ben niye o kadar zorlandım görürken acabaMaşallah canim ikinci cizgi gorunuyor daha cok yeni saglikla ilerlesin ins
Ben sanki çizgi görüyorum gözüm mü yanılıyorGünaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
Gözün Aydın. Cnm atma dereceyi daha ikinci be ek var hem bebeğin ateşini ölçersinKızlar ateşim yükseldi yine dereceyi atıyorumdün bira ortalığı karıştırdım desteginiz icin cok sagolun iyi ki varsiniz ❤
Nice mutlu yıllarmrssoydas ikinci çizgi var bu testte @Ada Lovelace canım çıktı.107.1 çıktı.Yumurtlamanin 16.günü için düşük bi rakam mı anlamadım ki.Ateşinin yükselmesine çok sevindim ayrıca bugün doğum günüm
Çizgi var yaCanımmm yani orda bişey görüyorum ama kendi çizgisi mi çizginin gölgesi miiiiiii emin de olamadım açıkçası yaaaabak sen yazdıktan sonra ışıkta çektim yine
Ayrıcaaaa kendini de bebeğini de boşuna strese sokmuşsun maşallah çok güzel gidiyor, çok da güzel devam edecek inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim,inşallahNice mutlu yıllarTahlil sonucu güzel maşallah kat kat artsın inşallah
Cnmmmmm kız mı geliyor
Yaaa sen de miiiiiiÇizgi var ya
Ben 2.çizgiyi görüyorumGünaydın, dayanamadım yaptım ve kalbim kadar temiz bu testi gördüm
Yok canım olmadı maalesef bu ay da. Oldum bugünBugün ki atese gore bence test yapma vakti geldi.. insallah guzel haberler verirsin bize
Allahımmm sağ ol canım inşallahBen 2.çizgiyi görüyorum
Sağlıkla ilerlesin inşallah :)mrssoydas ikinci çizgi var bu testte @Ada Lovelace canım çıktı.107.1 çıktı.Yumurtlamanin 16.günü için düşük bi rakam mı anlamadım ki.Ateşinin yükselmesine çok sevindim ayrıca bugün doğum günüm
Sağ ol canım,inşallah ❤Sağlıkla ilerlesin inşallah :)
Allahımmm sağ ol canım inşallahbu kadar kişi yanılıyor olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?