Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mesajını atlamışım ben iki gün daha yapmaya devam edeyim kanı Pazartesi veririm artık, bi de test bozuk falansa kanda şok olmayayım yarın daha kolay atlatırım şoku

O zaman bugünkü testi bekliyorum şuanda .. hadi inşallah çizgin belirginleşir

Bitti canim simdide hayit hapina başladim elma sirkesinide yaparim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Sende stres yapma boşuna ates olcmeyide birak istersen canim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Çok güzel en azından şuan için temizledi önce senin sağlığın önemli inşallah en yakın zamanda da güzel haberlerini alırız ❤

Bugün itibariyle bıraktım ölçmeyi ama yine kendime uyandim .. çok fena alışmısım

Cnm ilk Sayfayı detaylı oku anlamadığın kısımlarda yardımcı oluruz

Cnm emzirme Döneminde hiç ölçmedim ölçen kişi de hiç olmadı topikte.sen ölçersen nasıl hareket ediyor hep beraber öğreniriz
Bu arada maşallah kocaman olmuş bıdık.düzene girdi mi biraz hayat

O zaman bugünkü testi bekliyorum şuanda .. hadi inşallah çizgin belirginleşir
Günaydın şeker kadınlar, benim testler bozuk sanki ya da standart hepsinde alttaki çizginin gölgesi görünüyor Bakarken kör olcam o derece, dün yaptığımdan azıcık da olsa daha belirgin olması gerekmıyor muydu? Aynı geldi bana çok sinir bozucuuuuu

Eklentiler

• 22063F17-D49F-4095-8A32-A487CD153341.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 63
Senin test için girdim bence dünden daha belirgin dün ve bugünün fotolarını altalta koy gönder zaten birden belirginleşmez ki

Senin test için girdim bence dünden daha belirgin dün ve bugünün fotolarını altalta koy gönder zaten birden belirginleşmez ki
Bi de böyle bakalım, bunlar dün ve bugün flaşlı çektiğim fotoğraflar. Hava biraz daha aydınlansın gün ışığında çekilmiş halde de koyarım ikisini

Eklentiler

• 2852CD6E-C14E-46A6-BC05-10920599599D.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 3BF11432-D46B-42D5-AC4D-DF4CD878F942.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 67
Bi de böyle bakalım, bunlar dün ve bugün flaşlı çektiğim fotoğraflar. Hava biraz daha aydınlansın gün ışığında çekilmiş halde de koyarım ikisini
BAna bir tık belirgin geldi

Düne göre bi tık daha belirgin hic yakinlastirmadan resmi görebildim
Daha çok yeni bir de teste göre değişir koyulaşması için rahat edecekse bir de başka marka dene istersen.. ama suan bildigin cizgi var

Düne göre bi tık daha belirgin hic yakinlastirmadan resmi görebildim
Daha çok yeni bir de teste göre değişir koyulaşması için rahat edecekse bir de başka marka dene istersen.. ama suan bildigin cizgi var
Pöfff Aynı markadan bir tane daha kaldı elimde canım bugün de Pazar yarını beklicem mecbur, kan veririm artık sabah

Dün ve bugün ışıkta

Eklentiler

• A1AFDDA9-D85B-4767-9AE4-A140D88500B9.webp
    148,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 0DDCD12F-BC73-4B37-86E4-061A5495F166.webp
    158,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…