Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler canım benim sildim anında çizgi geldi. tablom güzel görünsede hiç bir belirtim yok. En küçük kasık yada gögüs sancım yok.

Bende hep göğüslerde sanci bekledim ama hir birsey olmadı.. hala bile goguslerimde sanci falan yok :) O yuzden belirtilere hiç takılma inşallah bebeğin seninledir

Selam kizlar bayadir girmiyorum sizce tablom nasil ve yumurtlamadan 2 gun sonra baslayan meme hassasiyetim var uclari büyüdü gibi geliyor sanki bu kadar erken baslar mi belirti sizce

Kızlar catlama iğnesi olanlar var mı? Bugün 53. Saatte sağ kasigimda kramp oldu. Daha önceki saatlerde bişey yoktu. Sizce yeni mi çatlamış oluyor?

Ve elimdeki son testi de yaptım ama bu sefer azıcık daha belirgin ve pembe gibi gördüm sanki hemi de flaşsız falan

Eklentiler

• 3CE0017F-DBFC-4ED4-813B-F95E919933DE.webp
    113 KB · Görüntüleme: 72
  • 3F5A54C4-2459-41AF-A360-4654C83376B5.webp
    96 KB · Görüntüleme: 66
Ve elimdeki son testi de yaptım ama bu sefer azıcık daha belirgin ve pembe gibi gördüm sanki hemi de flaşsız falan

Bu kadar test yaptın hepsi hatalı olamaz diye düşünüyorum.. bence direk kan verip içini rahatlat böyle daha çok stres yaşıyorsun.. inşallah kanla birlikte güzel haberler alacaksın

Bu kadar test yaptın hepsi hatalı olamaz diye düşünüyorum.. bence direk kan verip içini rahatlat böyle daha çok stres yaşıyorsun.. inşallah kanla birlikte güzel haberler alacaksın
Hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu benim için, dün de dersteydim zaten. hafta içi olsa çoktan kan vermiştim, ki yarın 8.50de randevum neyse ki tüm testlerim bitti sabaha kadar rahat bırakiciiiiim hepinizi, söz o

Hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu benim için, dün de dersteydim zaten. hafta içi olsa çoktan kan vermiştim, ki yarın 8.50de randevum neyse ki tüm testlerim bitti sabaha kadar rahat bırakiciiiiim hepinizi, söz o

Seni ve heyecanını en iyi bizler anlarız istersen sabaha kadar test yapıp at bize biz asla rahatsız olmayız.. ama sen böyle çok stres yaşıyorsun ister istemez.
Hamileysen (öyle gözüküyor) stres kesinlikle yaşamaman lazim biliyorsun .. yarın ki sonucu heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alacağız ❤

Sağ ol canım biliyorum Hayırlısı diyorum.. önceki hamileliğimde dpo11de daha belirgindi ya da burda gördüklerimde de öyle ama bundan hiç emin olamıyorum hala emin değilim o kafamı karıştırıyor sadece. Sabah ola hayır ola

Ama adet tarihinden öncesin şuanda gec döllenmiste olabilir.. benimde silikti 1 hafta sonra koyulaştı testte
Hatta daha ilginc bir sey soyleyim.. 1 hafta sonra baska markayla yaptim silikti yine sonra yine ayni markaya dondum kopkoyu cikti ayni gunde

Selam kizlar bayadir girmiyorum sizce tablom nasil ve yumurtlamadan 2 gun sonra baslayan meme hassasiyetim var uclari büyüdü gibi geliyor sanki bu kadar erken baslar mi belirti sizce
Ateş iyi gidiyor sonu da güzel olsun inşallah belirti yaşayan da var yaşamayan da
Artık kan verme zamanı :)
Kızlar catlama iğnesi olanlar var mı? Bugün 53. Saatte sağ kasigimda kramp oldu. Daha önceki saatlerde bişey yoktu. Sizce yeni mi çatlamış oluyor?
İğneden 72 saat içerisinde çatlıyor diye Hatırlıyorum Çalışmalara bir süre daha devam

Evet canim cok sukur :)
Oglumdan sonra kizim geliyor :) mucize bebek maglum kendisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…