- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Çok teşekkürler canım benim sildim anında çizgi geldi.O 15-16 gerekirse 17 deki Protestanları sil çizgi gelir
Çok teşekkürler canım benim sildim anında çizgi geldi.tablom güzel görünsede hiç bir belirtim yok. En küçük kasık yada gögüs sancım yok.
İnşallah bebeğin seninledirÇok teşekkürler canım benim sildim anında çizgi geldi.tablom güzel görünsede hiç bir belirtim yok. En küçük kasık yada gögüs sancım yok.
Ve elimdeki son testi de yaptımama bu sefer azıcık daha belirgin ve pembe gibi gördüm sanki hemi de flaşsız falan
Hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu benim için, dün de dersteydim zaten. hafta içi olsa çoktan kan vermiştim, ki yarın 8.50de randevumBu kadar test yaptın hepsi hatalı olamaz diye düşünüyorum.. bence direk kan verip içini rahatlat böyle daha çok stres yaşıyorsun.. inşallah kanla birlikte güzel haberler alacaksın
Hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu benim için, dün de dersteydim zaten. hafta içi olsa çoktan kan vermiştim, ki yarın 8.50de randevumneyse ki tüm testlerim bitti sabaha kadar rahat bırakiciiiiim hepinizi, söz o
Sağ ol canım biliyorumSeni ve heyecanını en iyi bizler anlarız istersen sabaha kadar test yapıp at bize biz asla rahatsız olmayız.. ama sen böyle çok stres yaşıyorsun ister istemez.
Hamileysen (öyle gözüküyor) stres kesinlikle yaşamaman lazim biliyorsun .. yarın ki sonucu heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alacağız ❤
Sağ ol canım biliyorumHayırlısı diyorum.. önceki hamileliğimde dpo11de daha belirgindi ya da burda gördüklerimde de öyle ama bundan hiç emin olamıyorum hala emin değilim o kafamı karıştırıyor sadece. Sabah ola hayır ola
Ateş iyi gidiyor sonu da güzel olsun inşallah belirti yaşayan da var yaşamayan daSelam kizlar bayadir girmiyorum sizce tablom nasil ve yumurtlamadan 2 gun sonra baslayan meme hassasiyetim var uclari büyüdü gibi geliyor sanki bu kadar erken baslar mi belirti sizce
Artık kan verme zamanı :)Ve elimdeki son testi de yaptımama bu sefer azıcık daha belirgin ve pembe gibi gördüm sanki hemi de flaşsız falan
İğneden 72 saat içerisinde çatlıyor diye Hatırlıyorum Çalışmalara bir süre daha devamKızlar catlama iğnesi olanlar var mı? Bugün 53. Saatte sağ kasigimda kramp oldu. Daha önceki saatlerde bişey yoktu. Sizce yeni mi çatlamış oluyor?
Evet canim cok sukur :)Cnmmmmm kız mı geliyorÇok ama çok sevindim .cnm kk gördüğün gibi stil değiştirdi ilk sayfada şimdilik düzenleme yapamıyorum maalesef Mune bir süre bekleyin dedi.düzenleme yapılınca eklerim kendinize iyi bakın
Yapmışsın şimdi gördümmrssoydas test yaptın mı tekrar canım
Yarın hemen kan ver canım,gözün aydın.Sağlıkla gelsin inşallah ❤❤❤Ve elimdeki son testi de yaptımama bu sefer azıcık daha belirgin ve pembe gibi gördüm sanki hemi de flaşsız falan
İki tane birden yaptım hem deYarın hemen kan ver canım,gözün aydın.Sağlıkla gelsin inşallah ❤❤❤
Bana niye bildirim gelmiyor yaa..Bir derdim vardan bildirim yağıyor,burdan bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?