- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Aktif zaten,takibi bırak yazıyorSayfanın başında takip et yazıyordur görebildin mi onu aktifleştirirsen gelir bildirim
Olacak canım olacak merak etme.Olması da iş değil,önemli olan sağlıkla devam etmesi..3 ay önce de takvimim vardı,sonuç hüsran oldu.Şimdi yüreğim pır pır..Hayirlisini dile.Hepimiz için❤Kızlar burda sizin hamile imzanızı gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. İnancım daha da artıyor birgün inşallah biz de hamile kalabilcez
İnşallah canım ne güzel söylüyorsunBi kaç gün dinlen iyice bir daha ki ay inşallah senin ayın olur Rabbim en kısa zamanda güzel haberi vermeyi nasip etsin
Benim başlamıştı,tabloma bakSelam kizlar bayadir girmiyorum sizce tablom nasil ve yumurtlamadan 2 gun sonra baslayan meme hassasiyetim var uclari büyüdü gibi geliyor sanki bu kadar erken baslar mi belirti sizce
Umarim canim ya ama cogunlukla sag göğsüm hassas sol onun kadar degil gerci sol gogus ucum iceri cokuk benim doğuştanBenim başlamıştı,tabloma bakinşallah seninki de belirtidir
Benimde sol çok hassas,hâlâ öyle,sağ o kadar değil,yumurtlamanin ertesi günü başladı bende acımaUmarim canim ya ama cogunlukla sag göğsüm hassas sol onun kadar degil gerci sol gogus ucum iceri cokuk benim doğuştan
Hadi ya bende teki hassas olmayinca umudumu yitirmiştimBenimde sol çok hassas,hâlâ öyle,sağ o kadar değil,yumurtlamanin ertesi günü başladı bende acıma
Umut hep olsun ❤ inşallah güzel haberlerini alırızHadi ya bende teki hassas olmayinca umudumu yitirmiştim
Bende bide sicak basmasi oluyo bazende asiri usuyorum titriyorum sende oldu muUmut hep olsun ❤ inşallah güzel haberlerini alırız
Gece evet sıcak basması oluyor bende de,üsüme olayından hiç bahsetmiyorum bile çünkü sürekli üşüyorumBende bide sicak basmasi oluyo bazende asiri usuyorum titriyorum sende oldu mu
Mesela suanda misafirlikteyiz herkes normal sicaklik diyo ben yaniyorum ozellikle yuzum ve goguslerimGece evet sıcak basması oluyor bende de,üsüme olayından hiç bahsetmiyorum bile çünkü sürekli üşüyorum
Aynen öyle söylediklerine çok katiliyorum arkadasimOlacak canım olacak merak etme.Olması da iş değil,önemli olan sağlıkla devam etmesi..3 ay önce de takvimim vardı,sonuç hüsran oldu.Şimdi yüreğim pır pır..Hayirlisini dile.Hepimiz için❤
Aynen canim Güzel dileklerin icin tesekkur ederim amin inşallah ❤❤❤Çok güzel en azından şuan için temizledi önce senin sağlığın önemli inşallah en yakın zamanda da güzel haberlerini alırız ❤
Bugün itibariyle bıraktım ölçmeyi ama yine kendime uyandim .. çok fena alışmısım
Evet 1 düşük,1 kimyasal gebelik yaşadım malesefAynen öyle söylediklerine çok katiliyorum arkadasim
Sende mi düşük yaptin canim
İnşallah belirtidir hepsi ❤Mesela suanda misafirlikteyiz herkes normal sicaklik diyo ben yaniyorum ozellikle yuzum ve goguslerim
Umarim ya yarin 11.gun test yapayim mi senceİnşallah belirtidir hepsi ❤
Bende sıfır hassasiyetHadi ya bende teki hassas olmayinca umudumu yitirmiştim
Bazi kisilerde belirtiler gec basliyormus canim belki benimkiler belirti degildir hasta oluyorumdur belli olmazBende sıfır hassasiyetsıcak basması da yok sahi düşündüm de benim belirtim yok
Öyle tabii benim ilk hamileliğimde de öyleydi, akıntı falan yoktu. Bat geçince göğüs ucunda acı olmuştu, bi de az biraz kasık ağrısıBazi kisilerde belirtiler gec basliyormus canim belki benimkiler belirti degildir hasta oluyorumdur belli olmaz
İnşallah senin yaşadıkların belirtidirBazi kisilerde belirtiler gec basliyormus canim belki benimkiler belirti degildir hasta oluyorumdur belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?