Hemen canını sıkma,farklı cihazlarda fark ediyor bu değerlerKızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
Olmasa da hayırlısı diyorum canım, sizin güzel haberlerinize sevinmeye devam ederim ben deHemen canını sıkma,farklı cihazlarda fark ediyor bu değerler
Hayırlısı olsun canımKızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
Kızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
Yok canım ne Ağrı ne kanama ya da lekelenme. Normal alt karın ağrısı var azıcık o kadar. İyiyim yani çok şükürÇok üzüldüm ya inşallah öyle birsey yoktur nasılsın peki ağrın falan var mı
Canım bugün tekrar ilk verdiğin yerde ver .Bakalım ne çıkacak.iyi haberlerini bekliyorumYok canım ne Ağrı ne kanama ya da lekelenme. Normal alt karın ağrısı var azıcık o kadar. İyiyim yani çok şükür
Şöyle canım iki günde %60 normal kabul edildiği için 3.gün çağırdı. Yani 3.gün iki katı olacak mı ona bakacak. Minimum düşündü yani. O yüzden ilk verdiğim yer olan doktoruma yarın gidiyorum, veren de Allah alan da hayırlısı olsunCanım bugün tekrar ilk verdiğin yerde ver .Bakalım ne çıkacak.iyi haberlerini bekliyorum
Sen yine de kötü düşünme canım. Sağlık olsun diyelim. Herşeyin hayırlısı. .Kızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
Kötüyü düşünme canım,hayırlısı olsun.Şöyle canım iki günde %60 normal kabul edildiği için 3.gün çağırdı. Yani 3.gün iki katı olacak mı ona bakacak. Minimum düşündü yani. O yüzden ilk verdiğim yer olan doktoruma yarın gidiyorum, veren de Allah alan da hayırlısı olsunöğrenir öğrenmez yazarım sonucu. Ama zaten testimin çok koyulaşmamasından da hissediyordum, hatta hala çok koyu değil silik devam ediyor umarım dış gebelik olmaz
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar cuma 107.1 çıkan değerim pazartesi 341.4 olmuş
Cnm laboratuar farkından dolayı olabilirKızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
Bıgün dinlen yarın tekrar ateşe göre konuşuruz.testler silinmeye başladı mıselam kızlarVeson Cordelia Meyveliturta19 benim tablo çıldırdı çizginin yeri değişti ama ben bu ay tam pik göremedim napim çalışmaları bırakayım mı devam mı edeyim
hayır ama pik de değilBıgün dinlen yarın tekrar ateşe göre konuşuruz.testler silinmeye başladı mı
Sağ ol canım insallahMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Bence 15. Gün çatladı. Hayırlısı ile tutmuştur inşallah.selam kızlarVeson Cordelia Meyveliturta19 benim tablo çıldırdı çizginin yeri değişti ama ben bu ay tam pik göremedim napim çalışmaları bırakayım mı devam mı edeyim
Maşallah sağlıkla katlansın canım.Sağ ol canım insallah
Canım lab farkı olabilir. İnşallah seninledir bebeğin. Kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun demektir. Üzme kendini. Bakalım hayırlısı olsun.Kızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelikbugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?