Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sanırım benimki ya kimyasal olacak ya dış gebelik bugün romatoloji kontrolüm vardı MR istedi, gebelik olabilir dedim. Beta isteyelim mi dedi olur dedim. Dün 24 çıkan değer bugün 27 çıktı Perşembe gel demişti dün doktor bakalım o zaman kadar kendi düşecek mi?

Hemen canını sıkma,farklı cihazlarda fark ediyor bu değerler

Hayırlısı olsun canım

Çok üzüldüm ya inşallah öyle birsey yoktur nasılsın peki ağrın falan var mı

Canım bugün tekrar ilk verdiğin yerde ver .Bakalım ne çıkacak.iyi haberlerini bekliyorum
Şöyle canım iki günde %60 normal kabul edildiği için 3.gün çağırdı. Yani 3.gün iki katı olacak mı ona bakacak. Minimum düşündü yani. O yüzden ilk verdiğim yer olan doktoruma yarın gidiyorum, veren de Allah alan da hayırlısı olsun öğrenir öğrenmez yazarım sonucu. Ama zaten testimin çok koyulaşmamasından da hissediyordum, hatta hala çok koyu değil silik devam ediyor umarım dış gebelik olmaz

Sen yine de kötü düşünme canım. Sağlık olsun diyelim. Herşeyin hayırlısı. .

Kötüyü düşünme canım,hayırlısı olsun.

Cnm laboratuar farkından dolayı olabilir

Canım lab farkı olabilir. İnşallah seninledir bebeğin. Kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun demektir. Üzme kendini. Bakalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…