Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll tedavin hayırlı olsun. Güzel hislerim var. Bu ay inşallah olur canım.
amin canım çok sağol.inşallah hayırlı güzel haberler vermek nasip olur.bugün kontrolüm vardı tekrar, cuma günü aşılama olucak hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnesini vurulcam.

Kızlar bugün ilk kez devlette farkli bi hastanede kan verdim sonucum böyle çıktı.. artış çok az geldi moralim çok bozuk eşim gelsin hastaneye gidecegim sizde bi baksanıza
4 Martta (9 gün önce) 1974 tü sonucum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hiç moralini bozma net değer yazmamışlar, değerin 10000den büyük çıkmış

Sonuç 10000 den yüksek çıkmış canım. Bazı cihazlar bu değerin üzerindeyse tam rakam vermiyor. Düşük bir değer yok yani rahat ol

10 dk icinde elim ayagim titredi gozler oldu balon ömrümden ömür gitti normal dimi ya .. Allah razi olsun icimi rahatlattiniz sabahtan beri karnim agiriyor kasiklarimda batmalar var dedim bu sefer gidiyor sonucu gorunce de şok geçirdim

Bu endişe hiç bitmeyecek o yüzden daraltma kendini :)

kuzum kıyamam.hamile kalalım diye o kadar stres yaşıyoruz ama hamile kalıncada streslerin en büyüğünü yaşıyoruz galiba.ben değerlerden şu an bişey anlamıyorum ama kızlar normal demiş bak rahatla.miniğinide üzme annesi.o seninle ve hiç bir yere gitmeyecek.bunaltma kendini

10 dk da ömrümden ömür gitti yemin ederim.. beni uyutsalar 9 ay sonra uyandırsınlar :) resmen stresten neye ugradigimi sasirdim evde tekim eşimide panikettim adam ne yapacagini sasirdi

E normal kuzum. Bizim gebelikler öyle hop diye olmayınca insan daha bir telaşlı oluyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah hepiniz için dua ediyorum çok yazamasamda :)

Çok sagoll ❤ Önceside stresliydi sonrasıda öylemiş.. tüm kalbimle senin icin dua ediyorum Rabbim insallah strese girmeden sana en rahat hamileliği nasip etsin biran önce saglikla bebeklerimize kavusalim insallahh

E normal kuzum. Bizim gebelikler öyle hop diye olmayınca insan daha bir telaşlı oluyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah hepiniz için dua ediyorum çok yazamasamda :)

Aynen ya disardan biri görse görmemişin çocuğu olmuş der işte gercekten yasamayan anlamaz

Bu arada panikten telden başka bir resimde paylaşmışım silemiyorum da

benim bunla 5 oldu ama yaa :)) aminn inşallah bu sefer yüzüm güler.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu son olsun inşallah canım. Bugün çok güzel bir haber aldım. Lise arkadaşım 15 senelik evli ve hiç hamile kalamamisti. Hatta menopoz dedi dr.lar adet de olamıyordu. Amh dahil bütün testler de haliyle yerlerdeydi.
En son bir dr.a gidiyor ve 3 ay ilaçsız adet görüp hamile kalıyor. :) Rabbim ol diyince oluyor çok şükür. Hiç düşürmeyin modunuzu veren belli duamiz belli

Çok sagoll ❤ Önceside stresliydi sonrasıda öylemiş.. tüm kalbimle senin icin dua ediyorum Rabbim insallah strese girmeden sana en rahat hamileliği nasip etsin biran önce saglikla bebeklerimize kavusalim insallahh
sağol canım benim aminnn.Seninde en kısa zamanda bütün korkuların streslerin biter ve çok huzurlu mutlu bir hamilelik dönemin olur inşallah

bende hep aynısını diyorum.vakti zamanı var demekki diyorum.dediğin gibi benimde etrafımda o kadar çok mucizeler var ki.bizim çok şükür öyle bir sıkıntımızda yok.bu arada devit-3 leride eşimle aşılama öncesi hüplettik hem bu sefer eşime de takviye ilaç verdiler.belki hepsi sebep olur burda güzel haberimizi paylaşmak nasip olur banada

benim bunla 5 oldu ama yaa :)) aminn inşallah bu sefer yüzüm güler.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aa hadi ya ben niye 3. Olacak diye hatırladım acaba :) neyse tutsun da 3 5 farketmez. Benim de yumurtlama dönemi geldi bugün birazcık eggwhite geldi soğan suyuna da devam bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…