amin canım çok sağol.inşallah hayırlı güzel haberler vermek nasip olur.bugün kontrolüm vardı tekrar, cuma günü aşılama olucak hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnesini vurulcam.hilallll tedavin hayırlı olsun. Güzel hislerim var. Bu ay inşallah olur canım.
Öyle canım hayırlısı olsun tabii, kendimi kötüye hazırlayayım da iyi çıkarsa hep beraber sevinirizCanım lab farkı olabilir. İnşallah seninledir bebeğin. Kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun demektir. Üzme kendini. Bakalım hayırlısı olsun.
Allahın hakkı 3 müş ya. İnşallah bu sefer tutacak canımamin canım çok sağol.inşallah hayırlı güzel haberler vermek nasip olur.bugün kontrolüm vardı tekrar, cuma günü aşılama olucak hayırlısıyla.bugün çatlatma iğnesini vurulcam.
Canım hiç moralini bozma net değer yazmamışlar, değerin 10000den büyük çıkmışKızlar bugün ilk kez devlette farkli bi hastanede kan verdim sonucum böyle çıktı.. artış çok az geldi moralim çok bozuk eşim gelsin hastaneye gidecegim sizde bi baksanıza
4 Martta (9 gün önce) 1974 tü sonucumEki Görüntüle 2245266
Kızlar bugün ilk kez devlette farkli bi hastanede kan verdim sonucum böyle çıktı.. artış çok az geldi moralim çok bozuk eşim gelsin hastaneye gidecegim sizde bi baksanıza
4 Martta (9 gün önce) 1974 tü sonucumEki Görüntüle 2245266
10 dk icinde elim ayagim titredi gozler oldu balon ömrümden ömür gitti normal dimi ya .. Allah razi olsun icimi rahatlattiniz sabahtan beri karnim agiriyor kasiklarimda batmalar var dedim bu sefer gidiyor sonucu gorunce de şok geçirdim
benim bunla 5 oldu ama yaa :)) aminn inşallah bu sefer yüzüm güler.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAllahın hakkı 3 müş ya. İnşallah bu sefer tutacak canım
Bu endişe hiç bitmeyecek o yüzden daraltma kendini :)
kuzum kıyamam.hamile kalalım diye o kadar stres yaşıyoruz ama hamile kalıncada streslerin en büyüğünü yaşıyoruz galiba.ben değerlerden şu an bişey anlamıyorum ama kızlar normal demiş bak rahatla.miniğinide üzme annesi.o seninle ve hiç bir yere gitmeyecek.bunaltma kendini10 dk icinde elim ayagim titredi gozler oldu balon ömrümden ömür gitti normal dimi ya .. Allah razi olsun icimi rahatlattiniz sabahtan beri karnim agiriyor kasiklarimda batmalar var dedim bu sefer gidiyor sonucu gorunce de şok geçirdim
10 dk da ömrümden ömür gitti yemin ederim.. beni uyutsalar 9 ay sonra uyandırsınlar :) resmen stresten neye ugradigimi sasirdim evde tekim eşimide panikettim adam ne yapacagini sasirdi
kuzum kıyamam.hamile kalalım diye o kadar stres yaşıyoruz ama hamile kalıncada streslerin en büyüğünü yaşıyoruz galiba.ben değerlerden şu an bişey anlamıyorum ama kızlar normal demiş bak rahatla.miniğinide üzme annesi.o seninle ve hiç bir yere gitmeyecek.bunaltma kendini
E normal kuzum. Bizim gebelikler öyle hop diye olmayınca insan daha bir telaşlı oluyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah hepiniz için dua ediyorum çok yazamasamda :)
benim bunla 5 oldu ama yaa :)) aminn inşallah bu sefer yüzüm güler.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aynen ya disardan biri görse görmemişin çocuğu olmuş der işte gercekten yasamayan anlamaz
Bu arada panikten telden başka bir resimde paylaşmışım silemiyorum da
sağol canım benim aminnn.Seninde en kısa zamanda bütün korkuların streslerin biter ve çok huzurlu mutlu bir hamilelik dönemin olur inşallahÇok sagoll ❤ Önceside stresliydi sonrasıda öylemiş.. tüm kalbimle senin icin dua ediyorum Rabbim insallah strese girmeden sana en rahat hamileliği nasip etsin biran önce saglikla bebeklerimize kavusalim insallahh
bende hep aynısını diyorum.vakti zamanı var demekki diyorum.dediğin gibi benimde etrafımda o kadar çok mucizeler var ki.bizim çok şükür öyle bir sıkıntımızda yok.bu arada devit-3 leride eşimle aşılama öncesi hüplettikBu son olsun inşallah canım. Bugün çok güzel bir haber aldım. Lise arkadaşım 15 senelik evli ve hiç hamile kalamamisti. Hatta menopoz dedi dr.lar adet de olamıyordu. Amh dahil bütün testler de haliyle yerlerdeydi.
En son bir dr.a gidiyor ve 3 ay ilaçsız adet görüp hamile kalıyor. :) Rabbim ol diyince oluyor çok şükür. Hiç düşürmeyin modunuzu veren belli duamiz belli
sağol canım benim aminnn.Seninde en kısa zamanda bütün korkuların streslerin biter ve çok huzurlu mutlu bir hamilelik dönemin olur inşallah❤
Aa hadi ya ben niye 3. Olacak diye hatırladım acaba :) neyse tutsun da 3 5 farketmez. Benim de yumurtlama dönemi geldi bugün birazcık eggwhite geldi soğan suyuna da devam bakalım hayırlısı artıkbenim bunla 5 oldu ama yaa :)) aminn inşallah bu sefer yüzüm güler.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?