Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaaar sonucum çıktı
ama çok yeni dedi, Perşembe tekrarlamak için yine çağırdı. Ovulasyondan sonraki 13.güne düşük değil mi dedim, gayet iyi dedi. Dış gebelik ya da kimyasaldan da şüphelenmiyor değilim ya hafi hayırlısı olsuun OzgeMeteMoms Veson Meyveliturta19

Eklentiler

• 04B09BC4-7E53-440A-BF39-1ED18607911F.webp
    17 KB · Görüntüleme: 53
merhaba kızlar nasılsınız? yeni hamişler Allah hayırlı etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın darısı başımıza olur inşallah aminnn

Veson Cordelia benim tablo ne diyor hep 17.gün çizgi olurdu bunda 15. gün oldu yumurtlama da tam pik olmadı ama bilemiyorum bu ay karışık

Allah hayırlı etsin artarak devam etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnn

oyyy tebrikk ederimm daha küçücük annesii Demek ki ilk anında test yaptın .. ya çok sevindimm Rabbim değerlerini kat ve kat arttirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ❤❤❤❤

Allah hayırlı etsin artarak devam etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah aminnn
oyyy tebrikk ederimm daha küçücük annesii Demek ki ilk anında test yaptın .. ya çok sevindimm Rabbim değerlerini kat ve kat arttirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ❤❤❤❤

Ayyyy teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır Allah tüm isteyenlere nasip itsin inşallahhhhh

Hayırlı olsun. Değerin kat kat artıp sağlıkla ilerlesin inşallah.

Cnm emzirme Döneminde hiç ölçmedim ölçen kişi de hiç olmadı topikte.sen ölçersen nasıl hareket ediyor hep beraber öğreniriz
Bu arada maşallah kocaman olmuş bıdık.düzene girdi mi biraz hayat
baya duzenlı kuzum şükür kızım cok sakin gecelerı 9da yatırıyorum en gec 9bucuk. cok arastırdım uyku,beslenme vs annesnı de uzmedı belırlı ritüellerş bılıyor artık anlıyor. 7,saat aralıksız uyuyor artık. uykusuzluk cekmıyorum çok uysal 75günlük olduk agular fln basladı gunden gune daha guzel oluyor hersey . kv. de alt katımda aksamları uyutunca bazen o cıkıyor beklıyor kızımı bız esımle cıkıyoruz. haftasonları da öyle epey faydası oluyor cocuk olunca anladım. ateşe bakıcam dün aksam baya akıntım geldı ılkkez belkı adet olurum dr 6ay olmayabılrsın dedı ama ates en basıt yontem geldı suan bana

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende ilk tahlilimde 31 di değerim çok düşüktü ama şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür korkma sende tükselir değerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ateş sınırda gidiyor ben de emin olamadım kimyasal sonrası düzensizlik olabilir biraz bekleyip görelim.ara ara çalışmalar olsun

Maşsllah kuzuya.emzirince geç olursun 1sene olmayanlar var hadi hayırlısı

Ateş sınırda gidiyor ben de emin olamadım kimyasal sonrası düzensizlik olabilir biraz bekleyip görelim.ara ara çalışmalar olsun
gün aşırıya geçelim mi yoksa her gün mü devam edelim bilemedim ovulasyon testi 8 martta koyulaşmaya başladı pike yakın sonra silikleşti bugün yine koyu anlamadım

mr için ilaç kullanılmıştı o etkili olabilir mi?

bi de annemim yoğun israrları üzerine 8-9 mart süt maydonoz buharı yapmıştım yumurtlamayı mı etkiledi acaba ???

amaaannn ne bileyim ne duysak yapıyoruz vücut ne yapsın şaşırdı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…