- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Tebrikler canım.. allah sağlıklı bir şekilde kat kat artırsın..Kızlaaaaaar sonucum çıktı
ama çok yeni dedi, Perşembe tekrarlamak için yine çağırdı. Ovulasyondan sonraki 13.güne düşük değil mi dedim, gayet iyi dedi. Dış gebelik ya da kimyasaldan da şüphelenmiyor değilim ya hafi hayırlısı olsuunOzgeMeteMoms Veson Meyveliturta19
En koyu olduğunu düşündüğün testi at bakalımgün aşırıya geçelim mi yoksa her gün mü devam edelim bilemedim ovulasyon testi 8 martta koyulaşmaya başladı pike yakın sonra silikleşti bugün yine koyu anlamadım
mr için ilaç kullanılmıştı o etkili olabilir mi?
bi de annemim yoğun israrları üzerine 8-9 mart süt maydonoz buharı yapmıştım yumurtlamayı mı etkiledi acaba ???
amaaannn ne bileyim ne duysak yapıyoruz vücut ne yapsın şaşırdı iyice
Şu anda okulda ama yüklediğim programdan atayım buraya göre 9 mart ama bugün daha da koyulaştı anlamadımEn koyu olduğunu düşündüğün testi at bakalım
Him bende bir iki gun oynar diye düşündüm 4 günmüş. Normalde dündü adet günüm. Her an olacakmisim hissi var.Yok sonunda düşüyordu adet oluyordum.ama lüteal faz normalde 15 gün falan ama iğne vurulduğum zaman 19 a falan çıkıyordu
Senin adına çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak.. doktorun ilgilenmesi çok güzel en azından yumırtayı en güzel şekilde değerlendirirsiniz.merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.çok güzel büyümüş 1 tane yumurtan var,bizimde istediğimiz bu dedi.fazla yumurta olunca bazen tedaviyi sonlandırıyoruz çoğul riskinden dolayı dedi.2 gün daha iğne verdi çarşamba tekrar çağırdı.ilk kez ikinci kez yumurta kontrolüne gidiyorum.diğer aşılamalarda hep ilk kontrolde çatlatma iğnesini veriyorlardı.ama burası çarşamba günü tekrar kan istedi. LH progesteron ve E2 hormanlarıma tekrar bakacak.daha emin adımlarla gidiyorlar sanki.ezbere iş yapmıyorlar
inşallah canım.çok sağolSenin adına çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak.. doktorun ilgilenmesi çok güzel en azından yumırtayı en güzel şekilde değerlendirirsiniz.
İnşallah canım sonuhayırlı olacak . Nedense yakın bir zamanda senden güzel haber alacakmışım gibi bir his var uzun zamandır.inşallah canım.çok sağolya burası farklı.üni.hastanesi olduğu için heralde.ultrasona bakan doktor çok iyi ve ilgili ama sonuçları proflara gösyeriyorlar onlar karar veriyor tedavinin nasıl devam edeceğine.o yüzden aynı gün içinde 2 kere gidiyorum hastaneye.hocalar sonucu görecek öğleden sonra ona göre konuşuruz deyip öğleden sonra tekrar çağırıyorlar.sonu hayır olsunda zahmeti önemli değil
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlaaaaaar sonucum çıktı
ama çok yeni dedi, Perşembe tekrarlamak için yine çağırdı. Ovulasyondan sonraki 13.güne düşük değil mi dedim, gayet iyi dedi. Dış gebelik ya da kimyasaldan da şüphelenmiyor değilim ya hafi hayırlısı olsuunOzgeMeteMoms Veson Meyveliturta19
inşallah hislerinde yanılmazsın canım.hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberlerimizi verelim inşallahİnşallah canım sonuhayırlı olacak . Nedense yakın bir zamanda senden güzel haber alacakmışım gibi bir his var uzun zamandır.
Ayyyy çok sevindim gözün aydınmrssoydas sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun. Değerin kat kat artıp sağlıkla ilerlesin inşallah.
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende ilk tahlilimde 31 di değerim çok düşüktü ama şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür korkma sende tükselir değerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
maşallah hadi kat kat artsın iniallah
Tebrikler canım.. allah sağlıklı bir şekilde kat kat artırsın..
Ayy Allah razı oldun hepinizden, dilerim tüm bekleyenlerin güzel haberiyle bayram yerine çeviririz hep buraları.. hepimiz bHCG’leri kat kat artan, sağlıklı, koca göbekli hamileler olalım, çok aminHadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah❤
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.çok güzel büyümüş 1 tane yumurtan var,bizimde istediğimiz bu dedi.fazla yumurta olunca bazen tedaviyi sonlandırıyoruz çoğul riskinden dolayı dedi.2 gün daha iğne verdi çarşamba tekrar çağırdı.ilk kez ikinci kez yumurta kontrolüne gidiyorum.diğer aşılamalarda hep ilk kontrolde çatlatma iğnesini veriyorlardı.ama burası çarşamba günü tekrar kan istedi. LH progesteron ve E2 hormanlarıma tekrar bakacak.daha emin adımlarla gidiyorlar sanki.ezbere iş yapmıyorlar
Amin canımAyy Allah razı oldun hepinizden, dilerim tüm bekleyenlerin güzel haberiyle bayram yerine çeviririz hep buraları.. hepimiz bHCG’leri kat kat artan, sağlıklı, koca göbekli hamileler olalım, çok amin
Bu ay senin ayın olsun inşallahhhmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.çok güzel büyümüş 1 tane yumurtan var,bizimde istediğimiz bu dedi.fazla yumurta olunca bazen tedaviyi sonlandırıyoruz çoğul riskinden dolayı dedi.2 gün daha iğne verdi çarşamba tekrar çağırdı.ilk kez ikinci kez yumurta kontrolüne gidiyorum.diğer aşılamalarda hep ilk kontrolde çatlatma iğnesini veriyorlardı.ama burası çarşamba günü tekrar kan istedi. LH progesteron ve E2 hormanlarıma tekrar bakacak.daha emin adımlarla gidiyorlar sanki.ezbere iş yapmıyorlar
Sanki daha pozitif olmamış gibiŞu anda okulda ama yüklediğim programdan atayım buraya göre 9 mart ama bugün daha da koyulaştı anlamadımEki Görüntüle 2244459
herşeyin yolunda gitmesine sevindimmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.çok güzel büyümüş 1 tane yumurtan var,bizimde istediğimiz bu dedi.fazla yumurta olunca bazen tedaviyi sonlandırıyoruz çoğul riskinden dolayı dedi.2 gün daha iğne verdi çarşamba tekrar çağırdı.ilk kez ikinci kez yumurta kontrolüne gidiyorum.diğer aşılamalarda hep ilk kontrolde çatlatma iğnesini veriyorlardı.ama burası çarşamba günü tekrar kan istedi. LH progesteron ve E2 hormanlarıma tekrar bakacak.daha emin adımlarla gidiyorlar sanki.ezbere iş yapmıyorlar
Maşallah ne güzel tedaviye sonuç alıyorsunuz çok şükür ayrıca hastanenin böyle ilgili olması da harika kendini güvende hissedersin kafa olarak daha rahat olursun.. diger turlu catlamayi kacirdim mi ne oldu derdi insana cok stres yasatiyor.. insallah bu ay o güzel haberi alırız tum kalbimle dua ediyorum ❤❤
Bu ay senin ayın olsun inşallahhh
kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤ iyi ki varsınız.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahherşeyin yolunda gitmesine sevindim
Hayırlı olsun canım,inşallah uğur getirir❤Günaydın kızlar benim adet bitti ovulasyon testine basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?