Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canım.. allah sağlıklı bir şekilde kat kat artırsın..

En koyu olduğunu düşündüğün testi at bakalım

merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.çok güzel büyümüş 1 tane yumurtan var,bizimde istediğimiz bu dedi.fazla yumurta olunca bazen tedaviyi sonlandırıyoruz çoğul riskinden dolayı dedi.2 gün daha iğne verdi çarşamba tekrar çağırdı.ilk kez ikinci kez yumurta kontrolüne gidiyorum.diğer aşılamalarda hep ilk kontrolde çatlatma iğnesini veriyorlardı.ama burası çarşamba günü tekrar kan istedi. LH progesteron ve E2 hormanlarıma tekrar bakacak.daha emin adımlarla gidiyorlar sanki.ezbere iş yapmıyorlar

Senin adına çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak.. doktorun ilgilenmesi çok güzel en azından yumırtayı en güzel şekilde değerlendirirsiniz.

Senin adına çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak.. doktorun ilgilenmesi çok güzel en azından yumırtayı en güzel şekilde değerlendirirsiniz.
inşallah canım.çok sağol ya burası farklı.üni.hastanesi olduğu için heralde.ultrasona bakan doktor çok iyi ve ilgili ama sonuçları proflara gösyeriyorlar onlar karar veriyor tedavinin nasıl devam edeceğine.o yüzden aynı gün içinde 2 kere gidiyorum hastaneye.hocalar sonucu görecek öğleden sonra ona göre konuşuruz deyip öğleden sonra tekrar çağırıyorlar.sonu hayır olsunda zahmeti önemli değil

İnşallah canım sonuhayırlı olacak . Nedense yakın bir zamanda senden güzel haber alacakmışım gibi bir his var uzun zamandır.

Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah

Ayyyy çok sevindim gözün aydın mrssoydas sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun. Değerin kat kat artıp sağlıkla ilerlesin inşallah.
mrssoydas canim tebrik ederim
Sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim herşeyin hayirlisini versin
maşallah hadi kat kat artsın iniallah
Tebrikler canım.. allah sağlıklı bir şekilde kat kat artırsın..
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah
Ayy Allah razı oldun hepinizden, dilerim tüm bekleyenlerin güzel haberiyle bayram yerine çeviririz hep buraları.. hepimiz bHCG’leri kat kat artan, sağlıklı, koca göbekli hamileler olalım, çok amin

Maşallah ne güzel tedaviye sonuç alıyorsunuz çok şükür ayrıca hastanenin böyle ilgili olması da harika kendini güvende hissedersin kafa olarak daha rahat olursun.. diger turlu catlamayi kacirdim mi ne oldu derdi insana cok stres yasatiyor.. insallah bu ay o güzel haberi alırız tum kalbimle dua ediyorum ❤❤

Bu ay senin ayın olsun inşallahhh

herşeyin yolunda gitmesine sevindim

Bu ay senin ayın olsun inşallahhh
herşeyin yolunda gitmesine sevindim
kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤ iyi ki varsınız.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…