aynen canım sonunda güzel haberi alayımda 3,5 farketmezAa hadi ya ben niye 3. Olacak diye hatırladım acaba :) neyse tutsun da 3 5 farketmez. Benim de yumurtlama dönemi geldi bugün birazcık eggwhite geldi soğan suyuna da devam bakalım hayırlısı artık
Aynen canım çalışmalara tam gaz devam. Bebeklerimiz artık gelsin bu ayaynen canım sonunda güzel haberi alayımda 3,5 farketmezhadi inşallah bu ay senin içinde güzel şeyler olsun.değerlendirmeleri güzel yapın
14 haftalık hamileydim sağlık ocağında rutin testlerde benim de hcg böyle yazılmıştı. Yani laboratuvar bu değerin üstünü okuyamıyor canım. Bence sen kan verme artık sakin kal biraz. Kontrole gittiğin zaman inşallah miniğin sana göz kırpacakKızlar bugün ilk kez devlette farkli bi hastanede kan verdim sonucum böyle çıktı.. artış çok az geldi moralim çok bozuk eşim gelsin hastaneye gidecegim sizde bi baksanıza
4 Martta (9 gün önce) 1974 tü sonucumEki Görüntüle 2245266
14 haftalık hamileydim sağlık ocağında rutin testlerde benim de hcg böyle yazılmıştı. Yani laboratuvar bu değerin üstünü okuyamıyor canım. Bence sen kan verme artık sakin kal biraz. Kontrole gittiğin zaman inşallah miniğin sana göz kırpacak
Canım şöyle söyleyeyim ağrışarım hala var ilk haftalar da vardı. Şu iki haftadır birde vajinal ağrı eklendi bu kaşık ağrısına. Ben özellikle ani hareket ettiğimde be çok ayakta kaldığımda daha çok hissediyordum bu ağrıyı. Gebelerin çoğunda oluyor drum 16. Haftadan sonra magnezyum başladı hatta bu ağırlar için. Lütfen sakin ol biliyorum çok zor. Ben de kaç kayıp yaşadım ilk zamanlar hep acaba mı diyordum. Birde üstüne kanama yaşadım sen düşün yani. Kanaman kahverengi akıntın ve çok şiddetli ağrın olursa mutlaka erkenden git druna.Peki agrin oluyor muydu?
Cok fazla kasik bel agrim oluyor bugun de karnima kramplar giriyor dayanılmayacak gibi agrilar degil ama rahatsiz edecek agrilar birazda o yuzden korkuyorum.
2 hafta sonra kontrolum var insallah sorunsuz gecer
Cnm ne kanla uğraşıyorsun artık keseyi görmeye gitKızlar bugün ilk kez devlette farkli bi hastanede kan verdim sonucum böyle çıktı.. artış çok az geldi moralim çok bozuk eşim gelsin hastaneye gidecegim sizde bi baksanıza
4 Martta (9 gün önce) 1974 tü sonucumEki Görüntüle 2245266
Cnm ne kanla uğraşıyorsun artık keseyi görmeye git
Canım şöyle söyleyeyim ağrışarım hala var ilk haftalar da vardı. Şu iki haftadır birde vajinal ağrı eklendi bu kaşık ağrısına. Ben özellikle ani hareket ettiğimde be çok ayakta kaldığımda daha çok hissediyordum bu ağrıyı. Gebelerin çoğunda oluyor drum 16. Haftadan sonra magnezyum başladı hatta bu ağırlar için. Lütfen sakin ol biliyorum çok zor. Ben de kaç kayıp yaşadım ilk zamanlar hep acaba mı diyordum. Birde üstüne kanama yaşadım sen düşün yani. Kanaman kahverengi akıntın ve çok şiddetli ağrın olursa mutlaka erkenden git druna.
BencedeCnm ne kanla uğraşıyorsun artık keseyi görmeye git
Bence git yarın randevusu olan birine zaten sonrasında düzenini oturtursun drunla ilgili. En azından kafan rahat olur. Şu an tam kaç haftalıkDoktorum kabul etmiyor tutturmuş 8. hafta gel hem keseyi hem bebeği aynı anda görelim. Şimdi başka iyi bi doktor önerdiler ona da randv. almak çok zor 15 gün sonraya veriyor randv. ama alamadım saat 8 de aramak gerekiyormuş aradım anında dolmuş.
Şimdi öylesine bi doktora gitsem mi kese için ne yapsam şaşırdım.
Istiyorum ki düzenli bir doktorum olsun 9 ay boyunca o baksın. Kendi doktorum çok iyi ama adam biraz farklı kafa çok rahat.. ona gerek yok buna gerek yok diyor.
Kan takibi yapmamı bile istemiyor
Bencede
Bence git yarın randevusu olan birine zaten sonrasında düzenini oturtursun drunla ilgili. En azından kafan rahat olur. Şu an tam kaç haftalık
Amin inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebeklerimiz. Uzun bir yolculuk bitmiyor sanki insana öyle geliyor. Kese, kalp atışı. Testleri, hareketleri hissettim hissetmedim meselesi her ayın kendine göre stresi var canımÇok geçmis olsun.. çok zor hakikaten.
Şuan kanamam falan hiç olmadı şükür ama gaz ağrısı mı desem kasık karın mı desem tarif edemediğim ağrılar oluyor..
Insallah saglikla kavusuruz biran önce
5+o da keseyi görgüm, 6+3 de kalp atışlarını duydum canım rahatlıkla keseyi görürsün. İnşallah kafan da rahatlar6 haftalık şuanda yani sat a göre 5+5 teyim
Amin inşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebeklerimiz. Uzun bir yolculuk bitmiyor sanki insana öyle geliyor. Kese, kalp atışı. Testleri, hareketleri hissettim hissetmedim meselesi her ayın kendine göre stresi var canım
5+o da keseyi görgüm, 6+3 de kalp atışlarını duydum canım rahatlıkla keseyi görürsün. İnşallah kafan da rahatlar
Hayırlı haberlerle inşallah canımHaklisin gercekten beklemeside zor..
O zaman ben simdilik oylesine bi doktor bakayım dedigin gibi icim rahatlar en azindan cok sagoll
bende hep aynısını diyorum.vakti zamanı var demekki diyorum.dediğin gibi benimde etrafımda o kadar çok mucizeler var ki.bizim çok şükür öyle bir sıkıntımızda yok.bu arada devit-3 leride eşimle aşılama öncesi hüplettikhem bu sefer eşime de takviye ilaç verdiler.belki hepsi sebep olur burda güzel haberimizi paylaşmak nasip olur banada
Sadece keseyi görüp rahatlamak için rastgele Dr a gitsen iyi olur bu stresle yaşanmazDoktorum kabul etmiyor tutturmuş 8. hafta gel hem keseyi hem bebeği aynı anda görelim. Şimdi başka iyi bi doktor önerdiler ona da randv. almak çok zor 15 gün sonraya veriyor randv. ama alamadım saat 8 de aramak gerekiyormuş aradım anında dolmuş.
Şimdi öylesine bi doktora gitsem mi kese için ne yapsam şaşırdım.
Istiyorum ki düzenli bir doktorum olsun 9 ay boyunca o baksın. Kendi doktorum çok iyi ama adam biraz farklı kafa çok rahat.. ona gerek yok buna gerek yok diyor.
Kan takibi yapmamı bile istemiyor
Sadece keseyi görüp rahatlamak için rastgele Dr a gitsen iyi olur bu stresle yaşanmaz
hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz canımPazartesi gidiyorum inşallah buldum bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?