- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Sağ ol canım insallahMaşallah sağlıkla katlansın canım.
Canım benim, bu seferde kalp atışlarını duydum duyamadim stresi başlayacak.Bu stres hiç bitmeyecek vallahiPazartesi gidiyorum inşallah buldum bi tane
Bence gerek yok. Bundan sonrası sağlıkla ilerlesin.Kızlar artık kan vermeme gerek var mı acaba?Degerlerim şöyle;
Cuma -107.1
Pazartesi-341.4
Çarşamba-992.3
Ne dersiniz cuma tekrar vereyim mi?Hâlâ kimyasal ihtimali var mı?Randevum 22sinde
Canım senin ilk gebelik testleri çizginin koyulaşmaması beni endişelendirmişti. Benim kimyasalda da böyle olmuştu. Beta hcg düşük çıkmıştı. Sormaya da korktum. Merakla bekliyordum bir mucize. Hayırlısı böyleymiş demek. Çalışmalara devam kimyasal sonrası hamile kalan o kadar çok ki.Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Hayırlısı böyleymiş üzülme..3ay önce aynı şeyi yaşadım.Peşine yeniden nasip oldu bak.Benim 6günde 80 den sıfıra inmişti.Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Ne yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanıncaCanım senin ilk gebelik testleri çizginin koyulaşmaması beni endişelendirmişti. Benim kimyasalda da böyle olmuştu. Beta hcg düşük çıkmıştı. Sormaya da korktum. Merakla bekliyordum bir mucize. Hayırlısı böyleymiş demek. Çalışmalara devam kimyasal sonrası hamile kalan o kadar çok ki.
Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Şu an çabuk iner inşallah diyorum canım, hayırlısı bakalım. Çok beklemem ben de umarımHayırlısı böyleymiş üzülme..3ay önce aynı şeyi yaşadım.Peşine yeniden nasip oldu bak.Benim 6günde 80 den sıfıra inmişti.
bence çabuk sıfırlanır yani adet olursan hemen sıfırlanır diye düşünüyorum benimde bu ay kimyasal oldu bakalım hayırlısı Rabbim yeniden ve sağlıkla nasip etsin inşallah aminnnNe yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanınca
hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz canım
Canım benim, bu seferde kalp atışlarını duydum duyamadim stresi başlayacak.Bu stres hiç bitmeyecek vallahiBir kere anne oldun mu,bir daha rahat yüzü yok insana.Kızım10 yaşında,hâlâ,her konuda onun stresini yaşıyorum,hayatının merkezine oturuyor evlatlar.Hayırlısını dileyelim her zaman ❤❤ Güzel haberlerini bekliyorum
Ne yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanınca
Zaten yarın ortalama bi şey çıkar. Dün akşam oldu bu akşamda devam edelim mi?Çatlamış olabilir ama kesin diyemeyiz şu an. Çalışmalara devam et. Ateşe göre tekrar değerlendiririz.
Şart değil yarın da olabilir.Zaten yarın ortalama bi şey çıkar. Dün akşam oldu bu akşamda devam edelim mi?
Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Kısmet Rabbim çok bekletmesin tekrar sağlıklı inşallahNe yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?