Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi gidiyorum inşallah buldum bi tane
Canım benim, bu seferde kalp atışlarını duydum duyamadim stresi başlayacak.Bu stres hiç bitmeyecek vallahi Bir kere anne oldun mu,bir daha rahat yüzü yok insana.Kızım10 yaşında,hâlâ,her konuda onun stresini yaşıyorum,hayatının merkezine oturuyor evlatlar.Hayırlısını dileyelim her zaman ❤❤ Güzel haberlerini bekliyorum

Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Canım senin ilk gebelik testleri çizginin koyulaşmaması beni endişelendirmişti. Benim kimyasalda da böyle olmuştu. Beta hcg düşük çıkmıştı. Sormaya da korktum. Merakla bekliyordum bir mucize. Hayırlısı böyleymiş demek. Çalışmalara devam kimyasal sonrası hamile kalan o kadar çok ki.

Şimdi çıktım doktorun yanından. değerim 22’ye düşmüş, devam edemeyen gebelik yani. Yine de bir kere daha görelim dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar. Umarım çabuk sıfırlanır
Hayırlısı böyleymiş üzülme..3ay önce aynı şeyi yaşadım.Peşine yeniden nasip oldu bak.Benim 6günde 80 den sıfıra inmişti.

Ne yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanınca

bence çabuk sıfırlanır yani adet olursan hemen sıfırlanır diye düşünüyorum benimde bu ay kimyasal oldu bakalım hayırlısı Rabbim yeniden ve sağlıkla nasip etsin inşallah aminnn

Veson Cordelia sizce benim yumurta çatladı mı? Yükselişe geçti ateş düşer mi artık emin değilim. Bir ay erken yumurtluyorum bir ay geç yumurtluyorum sanırım birkaç aydır takip ediyorum çünkü

hadi bakalım hayırlı haberlerle bekliyoruz canım

Aminn kizlar cok sagolun insallah guzel haberler olur
Dediğin cok dogru sanirim stres hic bitmeyecek Rabbim saglikla kavustursun hepimizi insallah

Bugün ağrılarım biraz fazlaydı o yüzden bakamadım hiç buralara yeni siteye hala alışamadım bazen bildirimleri de kaçırıyorum

Kimyasaldan sonra sağlıklı hamile kalanları o kadar çok okudum ki.. eminim bunu sende çok iyi biliyorsun Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah bol bol dua edeceğim
Hep aklımdaydın bugün ağrılarımdan giremedim hiç.. inşallah en yakın zamanda değerlerin sıfırlanır ve hemen yeni gebelik oluşur çok içten diliyorum

Çatlamış olabilir ama kesin diyemeyiz şu an. Çalışmalara devam et. Ateşe göre tekrar değerlendiririz.

Kısmet Rabbim çok bekletmesin tekrar sağlıklı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…