Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini...

Günaydın herkese. Ben bugün ateşi ölçtüm 35.9 çıktı hemen ardından bir daha ölçtüm hiç hareket etmeden 36 çıktı hangisini baz alıyım

Kizlar merhabalar. Benim 5 gün gecikti ateşte yüksek seyrediyor ama kahverengi lekelenmeler oluyor. Sökülemiyor mu acaba? Ates böyleyken adet olabilirmiyim?

Kizlar merhabalar. Benim 5 gün gecikti ateşte yüksek seyrediyor ama kahverengi lekelenmeler oluyor. Sökülemiyor mu acaba? Ates böyleyken adet olabilirmiyim?
Canım bi kan versene?Ateşin çok güzel gidiyor.Bu ateşle adet olacağını sanmıyorum

Canım bi kan versene?Ateşin çok güzel gidiyor.Bu ateşle adet olacağını sanmıyorum
Korkuyorum ama iki kere negatif gördüm. Gerçi kan icin doktor erken cikmaz ama kirmayim seni demistiidrar testini de adet bir gun gecikince yapmistim. Artik biktim negatif gormekten.pazartesi doktor randevum var ilac bitsin adet olsan da olmasanda gel demisti. Yarin ilac bitiyor.

Yok hic bu kadar gecikmedi ates ölctüğümden beri de bole yuksek olmadim ondan sordum canim. Dpo20 yaziyor. Catlatma ignesi de oldum ya ondan mi kaynakli anlamadim yada progestan mi bole yapti?

inan umutlandirmsi istemiyorum ama benimde yuksek atesle lekelerim gelmisti..
Belki geç döllenmedir test var mı evde bi test mi yapsan

Böyle muallakta kalmak daha kötü Bence bi test yap ❤

inan umutlandirmsi istemiyorum ama benimde yuksek atesle lekelerim gelmisti..
Belki geç döllenmedir test var mı evde bi test mi yapsan
Yok kuzum evde test. Ama adet olacakmisim gbi agri var. Tuvalette de sildikce geliyor azar azar. Sanırım olacağım. O kadar hazırladım ki kendimj negatifi ve leke gorunce. Gebelik olsa da yok adet olacagim dicem sanirim

Kizlar tabloma bakarmisiniz ben kacirdim heralde yumurtayi cizgiyi cekince 24 saat basliyormu bitiyor mu

Kizlar tabloma bakarmisiniz ben kacirdim heralde yumurtayi cizgiyi cekince 24 saat basliyormu bitiyor mu
Ateşin yükseldikten sonra çalışma yapmışsın.Sanırım yukselmeden önce yapmak gerek.Ama kızlar daha iyi anlar.Cevap verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…