- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini...Ne yalan söyleyeyim canım ben de sevinememiştim hamileyim diye. dediğin gibi 3-4 gün boyunca testlerde bariz koyulaşma olmaması beni hazırladı bu sonuca aslında. Eşim dışında kimseye de söylemedim zaten ona da temkinli söyledim ilk gün bile kesin değil diye. Hayırlısı böyleymiş kaldığım yerden devam ediciiim değerim sıfırlanınca
35.9 kalsın. Sanırım yumurta çatlamamış. Bugün çalışma olsun. Gün aşırı devam.Günaydın herkese. Ben bugün ateşi ölçtüm 35.9 çıktı hemen ardından bir daha ölçtüm hiç hareket etmeden 36 çıktı hangisini baz alıyım
Kizlar merhabalar. Benim 5 gün gecikti ateşte yüksek seyrediyor ama kahverengi lekelenmeler oluyor. Sökülemiyor mu acaba? Ates böyleyken adet olabilirmiyim?
Yok hic bu kadar gecikmedi ates ölctüğümden beri de bole yuksek olmadim ondan sordum canim. Dpo20 yaziyor. Catlatma ignesi de oldum ya ondan mi kaynakli anlamadim yada progestan mi bole yapti?Daha önce hiç böyle oluyor muydu? Soru hiç yabanci gelmedi bana
Canım bi kan versene?Ateşin çok güzel gidiyor.Bu ateşle adet olacağını sanmıyorumKizlar merhabalar. Benim 5 gün gecikti ateşte yüksek seyrediyor ama kahverengi lekelenmeler oluyor. Sökülemiyor mu acaba? Ates böyleyken adet olabilirmiyim?
Korkuyorum amaCanım bi kan versene?Ateşin çok güzel gidiyor.Bu ateşle adet olacağını sanmıyorum
Yok hic bu kadar gecikmedi ates ölctüğümden beri de bole yuksek olmadim ondan sordum canim. Dpo20 yaziyor. Catlatma ignesi de oldum ya ondan mi kaynakli anlamadim yada progestan mi bole yapti?
Hayırlısı olsun canım darısı bizeKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Ayyyy hadi inşallah canımKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Sagol canim randevu alıp gidicem aile hekimi yuksek riskli oldugun icin hemen gitmelisin dedi bir dis gebelik gecirdigim icinAyyyy hadi inşallah canımkan testini tekrarla.inşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin ❤
Böyle muallakta kalmak daha kötüKorkuyorum amaiki kere negatif gördüm. Gerçi kan icin doktor erken cikmaz ama kirmayim seni demisti idrar testini de adet bir gun gecikince yapmistim. Artik biktim negatif gormekten.pazartesi doktor randevum var ilac bitsin adet olsan da olmasanda gel demisti. Yarin ilac bitiyor.
Yok kuzum evde test. Ama adet olacakmisim gbi agri var. Tuvalette de sildikce geliyor azar azar. Sanırım olacağım. O kadar hazırladım ki kendimj negatifi ve leke gorunce. Gebelik olsa da yok adet olacagim dicem saniriminan umutlandirmsi istemiyorum ama benimde yuksek atesle lekelerim gelmisti..
Belki geç döllenmedir test var mı evde bi test mi yapsan
Hemde nasil kotu. Bide goz nezlesi oldum korkudan ilac alamıyorum. Gece kotulesirsem mecbur gidicem acile. O zaman yaptiririm olmadiBöyle muallakta kalmak daha kötüBence bi test yap ❤
Ateşin yükseldikten sonra çalışma yapmışsın.Sanırım yukselmeden önce yapmak gerek.Ama kızlar daha iyi anlar.Cevap verirlerKizlar tabloma bakarmisiniz ben kacirdim heralde yumurtayicizgiyi cekince 24 saat basliyormu bitiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?