tebrik edrim canım artarak devam etsin inşallah sağlıklı bi şekildeKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
35,9Günaydın herkese. Ben bugün ateşi ölçtüm 35.9 çıktı hemen ardından bir daha ölçtüm hiç hareket etmeden 36 çıktı hangisini baz alıyım
Gözün aydın canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallahKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
unutmamışsın yahilallll bugün aşılama mı olacak. Hayırlı olsun.
canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerlerKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Kizlar tabloma bakarmisiniz ben kacirdim heralde yumurtayicizgiyi cekince 24 saat basliyormu bitiyor mu
unutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Yok kuzum evde test. Ama adet olacakmisim gbi agri var. Tuvalette de sildikce geliyor azar azar. Sanırım olacağım. O kadar hazırladım ki kendimj negatifi ve leke gorunce. Gebelik olsa da yok adet olacagim dicem sanirim
Kizlar ben hamile oldugumu testten once tahmin ediyordum benim konularimdan goodell belirtisi diye bi konum var ona bakarsaniz sizde kendinizde uygulayabilirsiniz
sağol canım.inşallah bu sefer olurBol bol dinlen inşallah gelecek meleğin
İnşallah canım çok heyecanladım inan kiunutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
unutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Sagol canim tesekur ederim
ayy çok teşekkür ederim kuzumİnşallah canım çok heyecanladım inan ki
Aynen canim bende koydum. Amin inşallah canim benim ❤O zaman bugünü atlat yarın da adet olmazsan test yaparsın.. benimde aynıydı adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ped bile koymuştum.
İnsallah bebeğin seninledir
Kizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Sagol canimHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?