unutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Aminnn inşallah canım.inşallah Allahım hayırlısıyla nasip eder bu seferAllahım bu defa müjdeli haberler vermeyi nasip etsin kuzum
Günaydın kızlar ovülasyon testi hakkında yardımcı olabileceğiniz birileri varmı içinizde :)
Daha başlamadım canım :) haftasonuna adet olacağım da bu ovülasyon testlerini nerden almak uygun olur. Bide ne zaman yapmaya başlamak doğru.Yaptığın testleri gönder canım yardımcı oluruz tabii ki :)
Daha başlamadım canım :) haftasonuna adet olacağım da bu ovülasyon testlerini nerden almak uygun olur. Bide ne zaman yapmaya başlamak doğru.
Canım internette uygun fiyata bulursun. Eczanelerde pahalı oluyor. Kaç günde bir adet oluyorsun. 28 günde 1 ise 11-12. Gün başla. 30 günde 1 ise 13-14. Gün başlaDaha başlamadım canım :) haftasonuna adet olacağım da bu ovülasyon testlerini nerden almak uygun olur. Bide ne zaman yapmaya başlamak doğru.
pcoluyum canım o yüzden konduramıyorum ama gec yumurtam olusuyor.Canım internette uygun fiyata bulursun. Eczanelerde pahalı oluyor. Kaç günde bir adet oluyorsun. 28 günde 1 ise 11-12. Gün başla. 30 günde 1 ise 13-14. Gün başla
n11 de var ama cok cesitli baya kafam karıstı.Adet olacağın zaman ateşte ölçmeye başlarsan daha sağlıklı yakalanır çatlama.. ovü testlerini internetten bak istersen fiyatlar cok daha uygun
PCO ise sen 12. Gün başla. Belli bir süre var mı? Yoksa çok mu belirsiz?pcoluyum canım o yüzden konduramıyorum ama gec yumurtam olusuyor.
Diğer sitelerde de var. 40 lı 50 li büyük paket al. PCO da çok lazım olur.n11 de var ama cok cesitli baya kafam karıstı.
PCO ise sen 12. Gün başla. Belli bir süre var mı? Yoksa çok mu belirsiz?
30 günde bir oluorm 26 gün oluyor bazen 35 oluyor ama standart 30 günde bir oluyorum. Doktor dostinex verdi prolaktin için hamile kalma ihtimalimin oldugunu soledi. Adetten sonra 12. gün ile 21. gün arası ilişki olsun demişti.PCO ise sen 12. Gün başla. Belli bir süre var mı? Yoksa çok mu belirsiz?
30 günde bir oluorm 26 gün oluyor bazen 35 oluyor ama standart 30 günde bir oluyorum. Doktor dostinex verdi prolaktin için hamile kalma ihtimalimin oldugunu soledi. Adetten sonra 12. gün ile 21. gün arası ilişki olsun demişti.
doktor yazmadı ya onları suan süt hormonumu düşürmeye calsııoPko varsa inofolik combi de başla sen adetle birlikte. Birde hormon dengelemek için agnucaston öneririm. Ovu testine 12. Gün baslayabilirsin. Bu arada Ateş ölçümünü mutlaka yap çok faydası olacak.
doktor yazmadı ya onları suan süt hormonumu düşürmeye calsııo
Anladım canım. Peki hayıt çayı demliyorum sanırım nasıl içiorz onu. sabah akşammıSöylediklerim ilaç değil zaten takviye. İnofolik yumurta gelişiminde yardımcı olur, agnucaston da bildiğin hayıt tohumu zaten. Ayrıca hormonları dengelerini için prolaktini de düşürmeye faydası olur hayıtın.
Test yaptın mıKizlar merhabalar. Benim 5 gün gecikti ateşte yüksek seyrediyor ama kahverengi lekelenmeler oluyor. Sökülemiyor mu acaba? Ates böyleyken adet olabilirmiyim?
Cnmmmm çok sevindim maşallahKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Anladım canım. Peki hayıt çayı demliyorum sanırım nasıl içiorz onu. sabah akşammı
anladım canım işe yaradımı peki hamile kaldınız mıBen hem tadından hemde vakitten dolayı tohumunu kullanamadim o yüzden günde 1 tane agnucaston kullandım canım. İnternette tohumu nasıl yapacağının tarifi vardır ben yanlış bir şey soylemeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?