Merhaba arkadaşim ben yeni aldim gidiyordan 30 adet ovulasyon 3 adette gebelik testi 29.90Daha başlamadım canım :) haftasonuna adet olacağım da bu ovülasyon testlerini nerden almak uygun olur. Bide ne zaman yapmaya başlamak doğru.
anladım canım işe yaradımı peki hamile kaldınız mı
Cnm çatlamış gibi duruyor Rabbim isterse o çalışmalar da yeterKizlar tabloma bakarmisiniz ben kacirdim heralde yumurtayicizgiyi cekince 24 saat basliyormu bitiyor mu
Hadi hayırlı olsun inşallah bu son olurunutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
anladım canım cok saoll3 aylık bebeğim.. 2 sene hamile kalmaya çalışıp bir sürü ot çöp kullanınca işte bu işe yaradı diyemiyorum ama faydasını gördugume inanıyorum canım. Pko da özellikle inofolik combi öneren çok Dr var. Yumurta geliştirici var içinde. Hayıt da çok iyi bir dengeleyici. Araştırıp kafana yatarsa kullan.
linkini gönderir misn bana aldığının.Merhaba arkadaşim ben yeni aldim gidiyordan 30 adet ovulasyon 3 adette gebelik testi 29.90
Adet bitiminde başladim yapmaya bendede pko var
Bide agnucaston hayit hapi kullaniyorum hormon dengeleyici ve prolaktini dusuruyor diye biliyorum
Sagol canim darisi basina inşallahCnmmmm çok sevindim maşallah
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuç alır ve meleğin gelir aminnnunutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Bu mu canımMerhaba arkadaşim ben yeni aldim gidiyordan 30 adet ovulasyon 3 adette gebelik testi 29.90
Adet bitiminde başladim yapmaya bendede pko var
Bide agnucaston hayit hapi kullaniyorum hormon dengeleyici ve prolaktini dusuruyor diye biliyorum
devam edeyim mi yani değerlendirmeye dün boş geçti kaçırdım mı acabaÇatşamış gibi duruyor ciddi bir düşüş olursa mutlaka çalışma olsun
tamam canım alayım anca gelir belkide
Yok yapmadim.pazartesiye dr randevum var. Igne veya progestan yapar mi diye sordum. Ama agrim iyice adete dondu ve sanirim oluyorum. Biraz daha gelmeye basladi. Demek ki bu ates te de oluyorum.Test yaptın mı
canım bu ovülasyon 30 adet ya hepsi kagıt tipimi kaset tipimi?
kaset tipi canımcanım bu ovülasyon 30 adet ya hepsi kagıt tipimi kaset tipimi?
sizde mi gitti gidiyordan aldınız n11 den mikaset tipi canım
n11 den aldım canımsizde mi gitti gidiyordan aldınız n11 den mi
sizde mi gitti gidiyordan aldınız n11 den mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?