Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha başlamadım canım :) haftasonuna adet olacağım da bu ovülasyon testlerini nerden almak uygun olur. Bide ne zaman yapmaya başlamak doğru.
Merhaba arkadaşim ben yeni aldim gidiyordan 30 adet ovulasyon 3 adette gebelik testi 29.90
Adet bitiminde başladim yapmaya bendede pko var
Bide agnucaston hayit hapi kullaniyorum hormon dengeleyici ve prolaktini dusuruyor diye biliyorum

anladım canım işe yaradımı peki hamile kaldınız mı

3 aylık bebeğim.. 2 sene hamile kalmaya çalışıp bir sürü ot çöp kullanınca işte bu işe yaradı diyemiyorum ama faydasını gördugume inanıyorum canım. Pko da özellikle inofolik combi öneren çok Dr var. Yumurta geliştirici var içinde. Hayıt da çok iyi bir dengeleyici. Araştırıp kafana yatarsa kullan.

anladım canım cok saoll

unutmamışsın ya evet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuç alır ve meleğin gelir aminnn

Merhaba arkadaşim ben yeni aldim gidiyordan 30 adet ovulasyon 3 adette gebelik testi 29.90
Adet bitiminde başladim yapmaya bendede pko var
Bide agnucaston hayit hapi kullaniyorum hormon dengeleyici ve prolaktini dusuruyor diye biliyorum
Bu mu canım

Eklentiler

• Adsız.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30
Veson ben çalışmalara ara verdim bilmiyorum doğru mu yaptım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…