Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım doğru

Kizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
unutmamışsın ya evet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler almak nasip etsin rabbim

Bende bugün maalesef rahim ağzının baya kısalmış olduğunu öğrendim erken Doğum riskim var. İnşallah dayanır bebeklerim

Bende bugün maalesef rahim ağzının baya kısalmış olduğunu öğrendim erken Doğum riskim var. İnşallah dayanır bebeklerim
Rabbim yardımcınız olsun. Allahın izniyle herşey yolunda gitsin. Zamanında alın bebişlerinizi kucağınıza. Böyle durumlarda doktorlar yatış veriyor. Siz de bol bol dinlenin. İnşallah vaktinde zamanında gelecekler

Yok yapmadim.pazartesiye dr randevum var. Igne veya progestan yapar mi diye sordum. Ama agrim iyice adete dondu ve sanirim oluyorum. Biraz daha gelmeye basladi. Demek ki bu ates te de oluyorum.
Çatlatma iğnesi böyle yapıyordur o zaman ama yine de Ümit etmeye devam edeceğim inşallah mucize seninledir

Allah razı olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla gelirler artık sürekli yatıp ilaçlarımı kullanacağım inşallah
Cnm cinsiyetler belli mi?ikizlerde illaki erken doğum riski oluyor.kezdine dikkat et yormamaya çalış
Canım belli ikisi de erkek nasipse. Bebekler gelişim olarak iyi ikisi de haftasıyla uyumlu. İnşallah bunu da sorunsuz atlatırız. Evet ikiz gebelik hem güzel hem zormuş . Vaktinde sağlıkla gelirler inşallah

Maşallah cnm Doğuma az kalmış
Evet canım az kaldı. Artık gün sayıyoruz. Ne badireler atlattık. Rabbim sonunda nasip etti. Sağlıkla kucağımıza aldığımız, sağlıkla büyüttüğümüz günleri de göstersin inşallah Rabbim. Hep aklımda duamda sizler varsınız. Bu topiğin,sizlerin ayrı bi yeri var. Ailem gibi oldunuz. Hep dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese, hayırlı anne baba olacak herkese çok bekletmeden acı çektirmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başta bu topictekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…