- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Bu şekilde yazıyor doğrumu of ilk defa alıorm baya panik yapıorm :)n11 den aldım canım
15 Paket Ovulasyon Testi ( Her Pakette 2 Adet Kaset Tipi Ovulasyon Testi Bulunmaktadır) Toplam : 30 Ovulasyon Testi + 2 Kaset Tipi Gebelik Testi + 1 Ultra Erken Gebelik Testi |
evet canım doğruBu şekilde yazıyor doğrumu of ilk defa alıorm baya panik yapıorm :)
15 Paket Ovulasyon Testi
( Her Pakette 2 Adet Kaset Tipi Ovulasyon Testi Bulunmaktadır)
Toplam : 30 Ovulasyon Testi
+
2 Kaset Tipi Gebelik Testi
+
1 Ultra Erken Gebelik Testi
ay bakayım bi :)evet canım doğru
Hadi hayırlı olsun inşallah bu son olur
çok sağolun kızlarhayırlı olsun canım inşallah bu sefer olumlu sonuç alır ve meleğin gelir aminnn
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahKizlar dun kan vermistim bata 2 gun var 6.70 cikti bu da bugun yaptigim test bat yarinEki Görüntüle 2245938
Aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler almak nasip etsin rabbimunutmamışsın yaevet canım bugün 11.30 da aşılamam oldu.işe gidip normal hayatına devam edebilirsiniz dediler ama ben izin alıp eve geldim.inşallah bu sefer gelir meleğimiz
Yok şimdilik mola ver ciddi düşüş olursa o gün değerlendirirsindevam edeyim mi yani değerlendirmeye dün boş geçti kaçırdım mı acaba
Rabbim yardımcınız olsun. Allahın izniyle herşey yolunda gitsin. Zamanında alın bebişlerinizi kucağınıza. Böyle durumlarda doktorlar yatış veriyor. Siz de bol bol dinlenin. İnşallah vaktinde zamanında geleceklerBende bugün maalesef rahim ağzının baya kısalmış olduğunu öğrendim erken Doğum riskim var. İnşallah dayanır bebeklerim
Çatlatma iğnesi böyle yapıyordur o zaman ama yine de Ümit etmeye devam edeceğim inşallah mucize seninledirYok yapmadim.pazartesiye dr randevum var. Igne veya progestan yapar mi diye sordum. Ama agrim iyice adete dondu ve sanirim oluyorum. Biraz daha gelmeye basladi. Demek ki bu ates te de oluyorum.
Cnm cinsiyetler belli mi?ikizlerde illaki erken doğum riski oluyor.kezdine dikkat et yormamaya çalışBende bugün maalesef rahim ağzının baya kısalmış olduğunu öğrendim erken Doğum riskim var. İnşallah dayanır bebeklerim
Adetin son gunu gibi geliyor. Goz nezlesiyim ilac alamıyorum korkudan. Grip ilaci icsem bisey olur mu ki acabaÇatlatma iğnesi böyle yapıyordur o zaman ama yine de Ümit etmeye devam edeceğim inşallah mucize seninledir
Maşallah cnm Doğuma az kalmışRabbim yardımcınız olsun. Allahın izniyle herşey yolunda gitsin. Zamanında alın bebişlerinizi kucağınıza. Böyle durumlarda doktorlar yatış veriyor. Siz de bol bol dinlenin. İnşallah vaktinde zamanında gelecekler
muAdetin son gunu gibi geliyor. Goz nezlesiyim ilac alamıyorum korkudan. Grip ilaci icsem bisey olur mu ki acaba
aminn canım çok sağol.inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah
Aşılaman hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler almak nasip etsin rabbim
Allah razı olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla gelirler artık sürekli yatıp ilaçlarımı kullanacağım inşallahRabbim yardımcınız olsun. Allahın izniyle herşey yolunda gitsin. Zamanında alın bebişlerinizi kucağınıza. Böyle durumlarda doktorlar yatış veriyor. Siz de bol bol dinlenin. İnşallah vaktinde zamanında gelecekler
Canım belli ikisi de erkek nasipse. Bebekler gelişim olarak iyi ikisi de haftasıyla uyumlu. İnşallah bunu da sorunsuz atlatırız. Evet ikiz gebelik hem güzel hem zormuş . Vaktinde sağlıkla gelirler inşallahCnm cinsiyetler belli mi?ikizlerde illaki erken doğum riski oluyor.kezdine dikkat et yormamaya çalış
Evet canım az kaldı. Artık gün sayıyoruz. Ne badireler atlattık. Rabbim sonunda nasip etti. Sağlıkla kucağımıza aldığımız, sağlıkla büyüttüğümüz günleri de göstersin inşallah Rabbim. Hep aklımda duamda sizler varsınız. Bu topiğin,sizlerin ayrı bi yeri var. Ailem gibi oldunuz. Hep dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese, hayırlı anne baba olacak herkese çok bekletmeden acı çektirmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başta bu topictekilereMaşallah cnm Doğuma az kalmış
Kaset tipi canimcanım bu ovülasyon 30 adet ya hepsi kagıt tipimi kaset tipimi?
Tamam canım çok sağol ❤Yok şimdilik mola ver ciddi düşüş olursa o gün değerlendirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?