Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beğenmediğin tablo baş yarar belli mi olur hem niye beğenmedin ki.maşallah bol bol da çalışma var daha ne olsun
Bence iyi gidiyor özellikle değerlendirmelerin
Yüksekte şuan inşallah hiç düşmez
Bence iyi gidiyor özellikle değerlendirmelerin
Yüksekte şuan inşallah hiç düşmez
Evet Kızlar sağolun çalışmalar iyi o konuda sıkıntı yok çok şükür ama ateş konusu kafamı karıştıran normalde yumurtlamadan sonra hep yüksek giderdi şimdi bi yüksek bi düşük gidiyor. Ondan dolayı beğenmedim dedim. Son 6 günüm bakalım bekliyorum

Sagol canim kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor diye okudum ama bakalim
Ben de öyle düşünmüştüm, bu ay bende umutluydum. Insallah bana da umut olursun sen bu ay. benimde geçen ay kimyasaldi ya, bu ay iltiihap tedavisi verdi antibiyotik,fitil ve bir sürü ilaç ve eşli ilaclar. Bir ay ara ver dedi iliskiye yasak geldi. Akintini düzeltmemiz lazimmis. Bu ay da bitti benim icin. Hayirlisi

Günaydın kızlar bugün 15.gün ovulasyon kızarmaya başladı gibi sizce yumurtlama yakın mı

Eklentiler

• 20190322_091924.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
Ay kesKe hepimiz bi hamile kalsaydik:) hayir anlamadigim sey su.ilk iliskide nasi bi sans! O an tutuyoda hamile kaliyo. Arkafasim korunmayi birakti cocuk dusunuyruz dedi 2. Ayda kuslerdi tek iliski ve hamile! Ama Allah neyi cok istersen onunla siniyor buna eminim
İyi canım. Hayırlı bekleyiş mutlu pozitifler

Bir tane sperm bir tane yumurta lazım. Olunca oluyor. İnşallah bizde böyle hamile kalırız. Aynen çok istemek stres yaptırıyor. Hayırlısı tatlım.

Hahahaha ustum acilmis askim usumusumle baslayan gece nereye gider bilemem hilall gelecek aya kalirsak cevizli sucuklardan alalim

Hahaha
valla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocam yani aaa aşkım pijaman sıyrılmış diye ben adamın üstüne atlayacak pozisyondayım

valla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocam yani aaa aşkım pijaman sıyrılmış diye ben adamın üstüne atlayacak pozisyondayım
Hahahhaha buna çok güldüm işte aynı durum inan bende de var beli azıcık açık gördüm mü direk saldıray modu

Arkadaşlar birşey soracağım. Ateşin düştüğü gün mu yumurta çatlıyor yoksa düştükten sonra yükselişe geçtiği gün mu

bizi bu hale getirenler utansın ben diyorum zaten ben erkek olsaydım bu iş çoktan tamamdı diye

Hamile kalmaya çalışmadan önce çevremde hep kocalarının isteklerinden şikayet eden kadınlar vardı. Bende bir tek benim kocanın bu taraklarda bezi yok diye düşünüyordum ama burada gördüm ki benden çok var. Şimdi diyorum acaba uydurup hava mı atıyordu bu hatunlar
Doğumdan sonra kocaya 40 çıktı diye sinyal verdim. Sonra 50-60.. 70 sinyalleri caktim ama yok baktım sinyalden anlamıyor ilk pijamayi ben siyirdim yani adam aynı adam hiç değişmedi o kadar ara vermek bile değiştirmedi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…