beğenmediğin tablo baş yarar belli mi olurhem niye beğenmedin ki.maşallah bol bol da çalışma var daha ne olsun
Bence iyi gidiyor özellikle değerlendirmelerin
Yüksekte şuan inşallah hiç düşmez
Evet Kızlar sağolun çalışmalar iyi o konuda sıkıntı yok çok şükür ama ateş konusu kafamı karıştıran normalde yumurtlamadan sonra hep yüksek giderdi şimdi bi yüksek bi düşük gidiyor. Ondan dolayı beğenmedim dedim. Son 6 günüm bakalım bekliyorumBence iyi gidiyor özellikle değerlendirmelerin
Yüksekte şuan inşallah hiç düşmez
Sagol canim kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor diye okudum ama bakalimNaberr canım kimyasal olmuş. Maşallah hamile kalıyorsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Ama ateşin guzel gozukuyor masallah canim.sanırım yanlış alarm bu sabah da yaptım ama bişey çıkmadı hayırlısı bakalım
Ben de öyle düşünmüştüm, bu ay bende umutluydum. Insallah bana da umut olursun sen bu ay. benimde geçen ay kimyasaldi ya, bu ay iltiihap tedavisi verdi antibiyotik,fitil ve bir sürü ilaç ve eşli ilaclar. Bir ay ara ver dedi iliskiye yasak geldi. Akintini düzeltmemiz lazimmis. Bu ay da bitti benim icin. HayirlisiSagol canim kimyasaldan sonra kolay hamile kaliniyor diye okudum ama bakalim
nsallah canim bu ay kafamada takmadimşu an için iyi canıminşallah sonuna kadar hiç düşmez
Hahaha bunu adama soylesem git basimdan der bana :) neyseki yaz geliyo yatarken gecelik acilabilir falan :)) bu ay olmazsa gelecek aya denerim
İyi canım. Hayırlı bekleyiş mutlu pozitifler
Bir tane sperm bir tane yumurta lazım. Olunca oluyor. İnşallah bizde böyle hamile kalırız. Aynen çok istemek stres yaptırıyor. Hayırlısı tatlım.Ay kesKe hepimiz bi hamile kalsaydik:) hayir anlamadigim sey su.ilk iliskide nasi bi sans! O an tutuyoda hamile kaliyo. Arkafasim korunmayi birakti cocuk dusunuyruz dedi 2. Ayda kuslerdi tek iliski ve hamile! Ama Allah neyi cok istersen onunla siniyor buna eminim
Hahaha bunu adama soylesem git basimdan der bana :) neyseki yaz geliyo yatarken gecelik acilabilir falan :)) bu ay olmazsa gelecek aya denerim
Hahahaişimiz geceliğin açılmasına kaldı desene
valla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocamHahahahaustum acilmis askim usumusumle baslayan gece nereye gider bilemem hilall gelecek aya kalirsak cevizli sucuklardan alalim
Hahaha
tamam canım test bol ya ondan her gün yapıyorum ama nasip bakalım ateşim de düştü bilemedimdvtb tatlım erken daha. O kadar erken test yapma bence.
sağol canım bakalım nasipAma ateşin guzel gozukuyor masallah canim.
Hahahhaha buna çok güldüm işte aynı durum inan bende de var beli azıcık açık gördüm mü direk saldıray moduvalla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocamyani aaa aşkım pijaman sıyrılmış diye ben adamın üstüne atlayacak pozisyondayım
bizi bu hale getirenler utansınHahahhaha buna çok güldüm işte aynı durum inan bende de var beli azıcık açık gördüm mü direk saldıray modu
bizi bu hale getirenler utansınben diyorum zaten ben erkek olsaydım bu iş çoktan tamamdı diye
Arkadaşlar birşey soracağım. Ateşin düştüğü gün mu yumurta çatlıyor yoksa düştükten sonra yükselişe geçtiği gün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?