Yok canım 36.9 senin için düşük ateş değiltamam canım test bol ya ondan her gün yapıyorum ama nasip bakalım ateşim de düştü bilemedim
Benimkisi benden önce sayar:) erken oldu geç kaldı diyecek kadar takipte. Valla hava değil. Ama remicik ile kıyaslarsam benimki de gayet yavaş:)Hamile kalmaya çalışmadan önce çevremde hep kocalarının isteklerinden şikayet eden kadınlar vardı. Bende bir tek benim kocanın bu taraklarda bezi yok diye düşünüyordum ama burada gördüm ki benden çok var. Şimdi diyorum acaba uydurup hava mı atıyordu bu hatunlar
Doğumdan sonra kocaya 40 çıktı diye sinyal verdim. Sonra 50-60.. 70 sinyalleri caktim ama yok baktım sinyalden anlamıyor ilk pijamayi ben siyirdimyani adam aynı adam hiç değişmedi o kadar ara vermek bile değiştirmedi düşün
Ateşin yükseldiği gün anlıyoruz ki bir gün önce çatlamış. O nedenle bir kaç ay ateş takibi yapıp kendini tanımalısın. Hayırlısı olsun.Arkadaşlar birşey soracağım. Ateşin düştüğü gün mu yumurta çatlıyor yoksa düştükten sonra yükselişe geçtiği gün mu
Benimkisi benden önce sayar:) erken oldu geç kaldı diyecek kadar takipte. Valla hava değil. Ama remicik ile kıyaslarsam benimki de gayet yavaş:)
valla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocamyani aaa aşkım pijaman sıyrılmış diye ben adamın üstüne atlayacak pozisyondayım
Hahahaha cok iyi ya. Benimkine istemiyosa saldirsanda fayda etmiyorHahahhaha buna çok güldüm işte aynı durum inan bende de var beli azıcık açık gördüm mü direk saldıray modu
HahahahaHamile kalmaya çalışmadan önce çevremde hep kocalarının isteklerinden şikayet eden kadınlar vardı. Bende bir tek benim kocanın bu taraklarda bezi yok diye düşünüyordum ama burada gördüm ki benden çok var. Şimdi diyorum acaba uydurup hava mı atıyordu bu hatunlar
Doğumdan sonra kocaya 40 çıktı diye sinyal verdim. Sonra 50-60.. 70 sinyalleri caktim ama yok baktım sinyalden anlamıyor ilk pijamayi ben siyirdimyani adam aynı adam hiç değişmedi o kadar ara vermek bile değiştirmedi düşün
iciAman tahtaya vur her iki türlüsü de sıkıntı :)Remicik in yerinde olsam hastanelik olurdum ben orası kesin
Aman tahtaya vur her iki türlüsü de sıkıntı :)Remicik in yerinde olsam hastanelik olurdum ben orası kesin
Remicik tabloyu gordum simfi ben şokBenimkisi benden önce sayar:) erken oldu geç kaldı diyecek kadar takipte. Valla hava değil. Ama remicik ile kıyaslarsam benimki de gayet yavaş:)
Dimi ya ama maşallah bu ay eşim çok hevesli artık ben pes ettim galibabizi bu hale getirenler utansınben diyorum zaten ben erkek olsaydım bu iş çoktan tamamdı diye
Çocuk olana kadar böyle devam artık kurutcaz adamları daHahahaha cok iyi ya. Benimkine istemiyosa saldirsanda fayda etmiyorelllerindeki cevheri bilmiyo saflar
Kurusunlar oyle bedavadan hizmet yok evdeDimi ya ama maşallah bu ay eşim çok hevesli artık ben pes ettim galibamillet mumla arar bizimkiler kıymet bilmiyor
Çocuk olana kadar böyle devam artık kurutcaz adamları da
valla eminim benimkide değişmez canına minnet bulurHamile kalmaya çalışmadan önce çevremde hep kocalarının isteklerinden şikayet eden kadınlar vardı. Bende bir tek benim kocanın bu taraklarda bezi yok diye düşünüyordum ama burada gördüm ki benden çok var. Şimdi diyorum acaba uydurup hava mı atıyordu bu hatunlar
Dün ateşim düşmüştü ovu testi yaptım bozuk cıktı test ama koyu göründü.Ateşin yükseldiği gün anlıyoruz ki bir gün önce çatlamış. O nedenle bir kaç ay ateş takibi yapıp kendini tanımalısın. Hayırlısı olsun.
valla eminim benimkide değişmez canına minnet bulurvalla ben bi ara ablama yakındıydım zorla ılişki oluyor bazen diye.oda dedi,valla eniştene kalsa her öğün yapacak da ben istemiyorum diyo.bazen gün içinde kendi kendine boşalıp akşam gene benden istiyor dedi yok artık dedim.geçen yazda birlikte tatile gittiydik.ablamla odaya çıkmak için arkasında dolaştığını görünce ikna oldum o yüzden onlarda ilk denedikleri ay tutturdular
tatlıyı benim yedirmeme gerek yok ki çok şükür hiç ağzı boş durmuyor.çok sever tatlıyı.ama tek yemediği tatlıda sütlaçtır galibaMilletin ki atmaca olur bizim kaderimize bak
ama tatlinin cok faydasi var bak beni dinle sen. Yap sütlaci daya adama. Cocuk yapicam diye kocami seker hastasi yapicam
ha bak bizdede o yok.hiç ayrı ayrı yatağa girmeyiz.ben onu beklerim o beni.benim bazen işlerim bitmez hemen yatamam o yatsada uyumaz beni bekler.keşke okadar beklemeyi bi sonuca bağlasa yok.yatağa gelirim.sarılır öper hadı Allah rahatlık versin der uyurben derimki adama odaya gidelim sen git ben gelirim der. Ben uyuya kalirim sabaha bi bakarim o salonda uyumus hani tvde odadan kovuyolar ya hic yapamadim ben onu
Yapicak bisey yoko zaman gecelik forevertatlıyı benim yedirmeme gerek yok ki çok şükür hiç ağzı boş durmuyor.çok sever tatlıyı.ama tek yemediği tatlıda sütlaçtır galibaben eve abur cubur almam kilo alıyorum diye.o şu 3 dk da hazır olan pudinglerden alır gelir.hadi bi yapta yiyen şundan diye
ha bak bizdede o yok.hiç ayrı ayrı yatağa girmeyiz.ben onu beklerim o beni.benim bazen işlerim bitmez hemen yatamam o yatsada uyumaz beni bekler.keşke okadar beklemeyi bi sonuca bağlasa yok.yatağa gelirim.sarılır öper hanı Allah rahatlık versin der uyur
Mesela beninki bakarim uyumus yatakta hoplaya hoplaya donerim uyanir noldu der. Off uykum kacti derim. Konusmaya baslarim anlar benimkiha bak bizdede o yok.hiç ayrı ayrı yatağa girmeyiz.ben onu beklerim o beni.benim bazen işlerim bitmez hemen yatamam o yatsada uyumaz beni bekler.keşke okadar beklemeyi bi sonuca bağlasa yok.yatağa gelirim.sarılır öper hadı Allah rahatlık versin der uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?