Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkisi benden önce sayar:) erken oldu geç kaldı diyecek kadar takipte. Valla hava değil. Ama remicik ile kıyaslarsam benimki de gayet yavaş:)

Milletin ki atmaca olur bizim kaderimize bak
ama tatlinin cok faydasi var bak beni dinle sen. Yap sütlaci daya adama. Cocuk yapicam diye kocami seker hastasi yapicam
valla kendi eşim adına konuşayım benimkine ne yedirirsen yedir sıfır gibi etkisiz eleman benim kocam yani aaa aşkım pijaman sıyrılmış diye ben adamın üstüne atlayacak pozisyondayım

Hahahaha yok be istisnadir onlar. Benimki hastalik hastasi. Her akssm bi yeri agrir surat asilir. Hayir sanki kotu bisey yapicaz 5 dakika yap bitsin dedim en son . Onceden utanir soyleyemezdim simdi bende arsizlastim direk soyluyorum. Hazirlan geliyorum diye ay soyledim rahatladim resmen

Lütfen biri yardımcı olsun. Bugün iğneden sonraki 14. Günüm. 3 gündür test yapıyorum ve golge çizgiyi görüyorum hatta kuruyunca daha belirginlesiyo. Ama dünden beri kanamam var. Bir kere kırmızı geldi. Sonra hep kahverengi. Kan testi de yapamıyorum. Kimyasal gebelik yasiyo olabilir miyim yad da düşük mü yapıyorum sizce???

bizi bu hale getirenler utansın ben diyorum zaten ben erkek olsaydım bu iş çoktan tamamdı diye
Dimi ya ama maşallah bu ay eşim çok hevesli artık ben pes ettim galiba millet mumla arar bizimkiler kıymet bilmiyor
Hahahaha cok iyi ya. Benimkine istemiyosa saldirsanda fayda etmiyor elllerindeki cevheri bilmiyo saflar
Çocuk olana kadar böyle devam artık kurutcaz adamları da

valla eminim benimkide değişmez canına minnet bulur valla ben bi ara ablama yakındıydım zorla ılişki oluyor bazen diye.oda dedi,valla eniştene kalsa her öğün yapacak da ben istemiyorum diyo.bazen gün içinde kendi kendine boşalıp akşam gene benden istiyor dedi yok artık dedim.geçen yazda birlikte tatile gittiydik.ablamla odaya çıkmak için arkasında dolaştığını görünce ikna oldum o yüzden onlarda ilk denedikleri ay tutturdular

Ateşin yükseldiği gün anlıyoruz ki bir gün önce çatlamış. O nedenle bir kaç ay ateş takibi yapıp kendini tanımalısın. Hayırlısı olsun.
Dün ateşim düşmüştü ovu testi yaptım bozuk cıktı test ama koyu göründü.
Bugün ateşim yükselmişti. Ovu testi yaptım baya silikti .
Dün mu bugün mu yumurta çatladı acaba onu bilemedim

ben derimki adama odaya gidelim sen git ben gelirim der. Ben uyuya kalirim sabaha bi bakarim o salonda uyumus hani tvde odadan kovuyolar ya hic yapamadim ben onu

Milletin ki atmaca olur bizim kaderimize bak
ama tatlinin cok faydasi var bak beni dinle sen. Yap sütlaci daya adama. Cocuk yapicam diye kocami seker hastasi yapicam
tatlıyı benim yedirmeme gerek yok ki çok şükür hiç ağzı boş durmuyor.çok sever tatlıyı.ama tek yemediği tatlıda sütlaçtır galiba ben eve abur cubur almam kilo alıyorum diye.o şu 3 dk da hazır olan pudinglerden alır gelir.hadi bi yapta yiyen şundan diye

ben derimki adama odaya gidelim sen git ben gelirim der. Ben uyuya kalirim sabaha bi bakarim o salonda uyumus hani tvde odadan kovuyolar ya hic yapamadim ben onu
ha bak bizdede o yok.hiç ayrı ayrı yatağa girmeyiz.ben onu beklerim o beni.benim bazen işlerim bitmez hemen yatamam o yatsada uyumaz beni bekler.keşke okadar beklemeyi bi sonuca bağlasa yok.yatağa gelirim.sarılır öper hadı Allah rahatlık versin der uyur

Yapicak bisey yoko zaman gecelik forever

İşte o "Allah rahatlık versin" bu gece benden bişey bekleme demek bizde de

Mesela beninki bakarim uyumus yatakta hoplaya hoplaya donerim uyanir noldu der. Off uykum kacti derim. Konusmaya baslarim anlar benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…