siz bugünüde boş geçirmeyin o zaman canım.işinizi sağlama alın.silindiyse çatlamıştır ama işte gecemi çatladı sabaha karşımı sabah mı o belli olmuyor.o yüzden ılişki olsun derim benDün ateşim düşmüştü ovu testi yaptım bozuk cıktı test ama koyu göründü.
Bugün ateşim yükselmişti. Ovu testi yaptım baya silikti .
Dün mu bugün mu yumurta çatladı acaba onu bilemedim
Hahahaha ayni varya herkesİşte o "Allah rahatlık versin" bu gece benden bişey bekleme demek bizde de
canım o demesine gerek kalmadan ben gözünden anlıyorum niyeti olmadığını.hoş hiç niyeti olmuyorda arada işteİşte o "Allah rahatlık versin" bu gece benden bişey bekleme demek bizde de
kız nerde benimkinin noldu diye uyanmasıyla tekrar horlamasının arası 5 sn hemen kaldığı yerden devam ediyor.uykum kaçtı desem,az telefonuna bak aşkım gelir der arkasını dönerMesela beninki bakarim uyumus yatakta hoplaya hoplaya donerim uyanir noldu der. Off uykum kacti derim. Konusmaya baslarim anlar benimki
Hahahaha ayni varya herkes
canım o demesine gerek kalmadan ben gözünden anlıyorum niyeti olmadığını.hoş hiç niyeti olmuyorda arada işte
yanaştığı bile belli olmuyor o kadar yaniBen en son isyan ettiğimde bana, geçen gün yanaşmaya çalıştım sana ama sen oralı olmadin dedi. Vallahi öyle çaktırmadan yanaşmış ki anlamadım hiçzaten kız uykusuz 2 hafta da bir uyuduğu denk geliyor bende boş geçince sinirleniyorum :))
yanaştığı bile belli olmuyor o kadar yanibenimki bana yanaştığında gülmekten moda giremiyorum çünkü iki çocuk şakalaşır benimle uğraşmaya başlıyor...offff ne kulaklarını çınlattık
liseli modunda olsa kurban olayım ay ..anaokulu modunda benimki.ben biraz seksi takılıp yanaşsam huylanıp gülmeye başlıyor.düşün işte ne zor şartlarda çocuk yapmaya çalışıyorumHee liseli modunda cilvelesmeler ayy valla azıcık cool ol dimi
Bende öyle düşündüm tesekur ederim .siz bugünüde boş geçirmeyin o zaman canım.işinizi sağlama alın.silindiyse çatlamıştır ama işte gecemi çatladı sabaha karşımı sabah mı o belli olmuyor.o yüzden ılişki olsun derim ben
liseli modunda olsa kurban olayım ay ..anaokulu modunda benimki.ben biraz seksi takılıp yanaşsam huylanıp gülmeye başlıyor.düşün işte ne zor şartlarda çocuk yapmaya çalışıyorum
Aha benden bir tane dahaMesela beninki bakarim uyumus yatakta hoplaya hoplaya donerim uyanir noldu der. Off uykum kacti derim. Konusmaya baslarim anlar benimki
zaten insanlarda ilk bıraktığımız izlenim o biliyormusun.herkes ne güzel hep gülüyorsunuz derSizin gibi güleç bir bebisiniz olur inşallah
peki canım sen öyle diyorsan doğrudurYok canım 36.9 senin için düşük ateş değil
Dün muhtemelen.Dün ateşim düşmüştü ovu testi yaptım bozuk cıktı test ama koyu göründü.
Bugün ateşim yükselmişti. Ovu testi yaptım baya silikti .
Dün mu bugün mu yumurta çatladı acaba onu bilemedim
Doğru canım bana bilgiler.Böyle bir bilgi buldum bana mantıklı geldi Arkadaşlar Eki Görüntüle 2249082
Hahahaha millette sanirki bunlar genc rahatsoz etmeyelim gitmwyelim aksam aramayalim. Aksam beni biri aradimi hic kapamak istemiyorum twlefonukız nerde benimkinin noldu diye uyanmasıyla tekrar horlamasının arası 5 sn hemen kaldığı yerden devam ediyor.uykum kaçtı desem,az telefonuna bak aşkım gelir der arkasını döner
Ay cocuklada daha sikinti. Simdi bizde olmadigi halde yapmioz. Cpcuk olunca abi kardes oluruz heraldeBen en son isyan ettiğimde bana, geçen gün yanaşmaya çalıştım sana ama sen oralı olmadin dedi. Vallahi öyle çaktırmadan yanaşmış ki anlamadım hiçzaten kız uykusuz 2 hafta da bir uyuduğu denk geliyor bende boş geçince sinirleniyorum :))
Hahahaha kendimizi goruyorum okudukca. Gidiklamayla iliskinin nasi bi bag kurdu bilmiyorum ama o sevdigimi dusunuyo heraldeyanaştığı bile belli olmuyor o kadar yanibenimki bana yanaştığında gülmekten moda giremiyorum çünkü iki çocuk şakalaşır gibi benimle uğraşmaya başlıyor...offff ne kulaklarını çınlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?