Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ateşim düşmüştü ovu testi yaptım bozuk cıktı test ama koyu göründü.
Bugün ateşim yükselmişti. Ovu testi yaptım baya silikti .
Dün mu bugün mu yumurta çatladı acaba onu bilemedim
siz bugünüde boş geçirmeyin o zaman canım.işinizi sağlama alın.silindiyse çatlamıştır ama işte gecemi çatladı sabaha karşımı sabah mı o belli olmuyor.o yüzden ılişki olsun derim ben

Mesela beninki bakarim uyumus yatakta hoplaya hoplaya donerim uyanir noldu der. Off uykum kacti derim. Konusmaya baslarim anlar benimki
kız nerde benimkinin noldu diye uyanmasıyla tekrar horlamasının arası 5 sn hemen kaldığı yerden devam ediyor.uykum kaçtı desem,az telefonuna bak aşkım gelir der arkasını döner

Hahahaha ayni varya herkes

Ben en son isyan ettiğimde bana, geçen gün yanaşmaya çalıştım sana ama sen oralı olmadin dedi. Vallahi öyle çaktırmadan yanaşmış ki anlamadım hiç zaten kız uykusuz 2 hafta da bir uyuduğu denk geliyor bende boş geçince sinirleniyorum :))

yanaştığı bile belli olmuyor o kadar yani benimki bana yanaştığında gülmekten moda giremiyorum çünkü iki çocuk şakalaşır gibi benimle uğraşmaya başlıyor...offff ne kulaklarını çınlattık

Hee liseli modunda cilvelesmeler ayy valla azıcık cool ol dimi
liseli modunda olsa kurban olayım ay ..anaokulu modunda benimki.ben biraz seksi takılıp yanaşsam huylanıp gülmeye başlıyor.düşün işte ne zor şartlarda çocuk yapmaya çalışıyorum

Sizin gibi güleç bir bebisiniz olur inşallah
zaten insanlarda ilk bıraktığımız izlenim o biliyormusun.herkes ne güzel hep gülüyorsunuz der Allah hiç birimizi gülmekten geri koymasın aminnn inşallah canım.sağlıkla hayırlısıyla gelsinde zaten ondan sonraki tek derdimiz o gülsün mutlu olsun diye uğraşmak olacak

kız nerde benimkinin noldu diye uyanmasıyla tekrar horlamasının arası 5 sn hemen kaldığı yerden devam ediyor.uykum kaçtı desem,az telefonuna bak aşkım gelir der arkasını döner
Hahahaha millette sanirki bunlar genc rahatsoz etmeyelim gitmwyelim aksam aramayalim. Aksam beni biri aradimi hic kapamak istemiyorum twlefonu

Ay cocuklada daha sikinti. Simdi bizde olmadigi halde yapmioz. Cpcuk olunca abi kardes oluruz heralde

Hahahaha kendimizi goruyorum okudukca. Gidiklamayla iliskinin nasi bi bag kurdu bilmiyorum ama o sevdigimi dusunuyo heralde haliyle ben katila katila guluyorum devaminda hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…