- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
hiç birşeyleri normal değilki.hepimiz birer tane cinsi bulmuşuz işte.Allah başımızdan eksik etmesinHahahaha kendimizi goruyorum okudukca. Gidiklamayla iliskinin nasi bi bag kurdu bilmiyorum ama o sevdigimi dusunuyo heraldehaliyle ben katila katila guluyorum devaminda hahahaha
o devran bizim içinde döner elbetKizlar cok guldum ya harikasiniz :))
Ben o dönemlerde evin sapığı gibi geziyordum
Bazen bi bağırıyordum hadi kalk odaya diye kendimden korkuyordum
Şimdi gün oldu devran döndü !! Sürünsün umrumda değilll.. bugün çok yorgunumm
Çok güldüm :) Nasıl yanaştı saçını mı çekti :)))Ben en son isyan ettiğimde bana, geçen gün yanaşmaya çalıştım sana ama sen oralı olmadin dedi. Vallahi öyle çaktırmadan yanaşmış ki anlamadım hiçzaten kız uykusuz 2 hafta da bir uyuduğu denk geliyor bende boş geçince sinirleniyorum :))
aaa bi bizde var sanıyordum bu sorunAy cocuklada daha sikinti. Simdi bizde olmadigi halde yapmioz. Cpcuk olunca abi kardes oluruz heralde
bana da eşim sapık deyip duruyor. gün olur devran döner herşey çocuk için diyorum, süründüreceğim zamanı gelince soracağım ben sana içimden diyorum. anlattığınız herşey bizde de mevcut şaşırdım :)Kizlar cok guldum ya harikasiniz :))
bana da eşim sapık deyip duruyor. gün olur devran döner herşey çocuk için diyorum, süründüreceğim zamanı gelince soracağım ben sana içimden diyorum. anlattığınız herşey bizde de mevcut şaşırdım :)
o devran bizim içinde döner elbeto zaman dötünü dönüp yatmak nasıl oluyor görecek benim ponçik kocam
hahaha insan kafaya takincada uyuyamiyo napalimAha benden bir tane dahaaynı taktik bende de var
Kiz belki bagirmakta keramet varKizlar cok guldum ya harikasiniz :))
Herkes dertliymis megerse hepimiz dokuldukaaa bi bizde var sanıyordum bu sorun
Aminnnnhiç birşeyleri normal değilki.hepimiz birer tane cinsi bulmuşuz işte.Allah başımızdan eksik etmesin
Hahaha ben yilbasinda noel anne oldum sarisinimda boy kiloda iyi elbise aldim giyindim geldim adam gulmeye basladi ve ben delirdim sonunda. O kiyafetlere verdigim paraya aciom vallaliseli modunda olsa kurban olayım ay ..anaokulu modunda benimki.ben biraz seksi takılıp yanaşsam huylanıp gülmeye başlıyor.düşün işte ne zor şartlarda çocuk yapmaya çalışıyorum
Kiz belki bagirmakta keramet varbu gece bagirayim bende evde
Hepsi aynı sanırım bu cinslerin :)) Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyoruz mecbur inşallah çocuk olunca burnunundan getirirsin .. mumla arasin pesinden kostugun gunleri
Ben en çokta trip atmayı özlemişim yumurtalık haftasını kaçırmayım diye atamıyordum simdi Allah ne verdiyse
Valla ya bi omuzundan tutup odaya fırlatmadığım kalmıştıAdam resmen yumurta çatladıktan sonra mutlu geliyordu eve
Bir tek hamile kalmadan önceki ay doktora beraber gittik orda alttan muayenede beni gördü ondan biraz etkilendi o ay kendi de takip etti
Gecen dedim ki cocuk icin ne kadar ugrastim içmediğim şey kalmadi.. utanmadan diyorki bir de bende cok emek verdim
Hahaha ben yilbasinda noel anne oldum sarisinimda boy kiloda iyi elbise aldim giyindim geldim adam gulmeye basladi ve ben delirdim sonunda. O kiyafetlere verdigim paraya aciom valla
bulmuş senin gibi hatunu daha ne istiyorHahaha ben yilbasinda noel anne oldum sarisinimda boy kiloda iyi elbise aldim giyindim geldim adam gulmeye basladi ve ben delirdim sonunda. O kiyafetlere verdigim paraya aciom valla
ahhh yazık kıyamam sana telef oldun deseydinValla ya bi omuzundan tutup odaya fırlatmadığım kalmıştıAdam resmen yumurta çatladıktan sonra mutlu geliyordu eve
Bir tek hamile kalmadan önceki ay doktora beraber gittik orda alttan muayenede beni gördü ondan biraz etkilendi o ay kendi de takip etti
Gecen dedim ki cocuk icin ne kadar ugrastim içmediğim şey kalmadi.. utanmadan diyorki bir de bende cok emek verdim
Çok güldüm :) Nasıl yanaştı saçını mı çekti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?