Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha kendimizi goruyorum okudukca. Gidiklamayla iliskinin nasi bi bag kurdu bilmiyorum ama o sevdigimi dusunuyo heralde haliyle ben katila katila guluyorum devaminda hahahaha
hiç birşeyleri normal değilki.hepimiz birer tane cinsi bulmuşuz işte.Allah başımızdan eksik etmesin

o devran bizim içinde döner elbet o zaman dötünü dönüp yatmak nasıl oluyor görecek benim ponçik kocam

Çok güldüm :) Nasıl yanaştı saçını mı çekti :)))

bana da eşim sapık deyip duruyor. gün olur devran döner herşey çocuk için diyorum, süründüreceğim zamanı gelince soracağım ben sana içimden diyorum. anlattığınız herşey bizde de mevcut şaşırdım :)

Hepsi aynı sanırım bu cinslerin :)) Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyoruz mecbur inşallah çocuk olunca burnunundan getirirsin .. mumla arasin pesinden kostugun gunleri
Ben en çokta trip atmayı özlemişim yumurtalık haftasını kaçırmayım diye atamıyordum simdi Allah ne verdiyse

Kiz belki bagirmakta keramet var bu gece bagirayim bende evde

liseli modunda olsa kurban olayım ay ..anaokulu modunda benimki.ben biraz seksi takılıp yanaşsam huylanıp gülmeye başlıyor.düşün işte ne zor şartlarda çocuk yapmaya çalışıyorum
Hahaha ben yilbasinda noel anne oldum sarisinimda boy kiloda iyi elbise aldim giyindim geldim adam gulmeye basladi ve ben delirdim sonunda. O kiyafetlere verdigim paraya aciom valla

Kiz belki bagirmakta keramet var bu gece bagirayim bende evde

Valla ya bi omuzundan tutup odaya fırlatmadığım kalmıştı Adam resmen yumurta çatladıktan sonra mutlu geliyordu eve
Bir tek hamile kalmadan önceki ay doktora beraber gittik orda alttan muayenede beni gördü ondan biraz etkilendi o ay kendi de takip etti
Gecen dedim ki cocuk icin ne kadar ugrastim içmediğim şey kalmadi.. utanmadan diyorki bir de bende cok emek verdim

ilk evlendigimizde o benim gbiydi bu ne boyle derdim, ay buyuk konusmusum tersine döndü simdi hele gelsin o günlerde tribin kralini atacam. Simdi doktor yasak dedi ya simdi yaklasiyor. Yumurtlama zamani da bugunde mi yaaa diyor kafa atasim geliyor resmen. Bu ay da o koşsun onumzde ki ay cikarir acisini benden. Nedir çilemiz ya hayret bisey yasaklar çekici olur ya bizim ki de ondan herhalde

ay ne güldüm emek vermişler. Bizimki bi test verecek kirk kapris yapti. Biz ne yapalim her muayenede neler çekiyoruz.

Hahaha ben yilbasinda noel anne oldum sarisinimda boy kiloda iyi elbise aldim giyindim geldim adam gulmeye basladi ve ben delirdim sonunda. O kiyafetlere verdigim paraya aciom valla
bende her gun is cikisi saati seksi görüneceğim diye mini giyinmekten her ay iltihap oluyorum. Yorgun geliyor öpüp geçiyor. Sonra çekim kasik ağrılarını

bulmuş senin gibi hatunu daha ne istiyor ya valla bende ilk zamanlarda neler giyiyordum uğraşıyordum ama bişeyler yapsamda tepki aynı yapmasamda..bende bıraktım.hafta içi hep makyaj yapıyorum çalıştığım için.makyaj dediğimde öyle sür sürüştür değil.bi rimel bi ruj.bazen kalem çekiyorum.hafta sonu makyajsız oluyorum bayılıyor adam.bizimkinde ters tepiyor.içimdeki dişiliği körelletti adam

ahhh yazık kıyamam sana telef oldun deseydin 2 gr şey verecekler diye bizim ayarlarımızı bozduklarını hemen unutuyorlar.emek vermişmiş..bizimki gün aşırı 3 kez ılişki olsun beni bitridin belediye çeşmesimi bu der.valla öyle dediğinde remiciğin tablosunu çerçeveletip karşısına asasım geliyor.sanki bana atomu parçalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…