Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bana ne diyo bide seni dogal halinde seviyorum. Tamamda evde deli topuzlu halimi ben sevmiyorum simdi kuzenim hamile kocasi duvar tirmaliyor beter olsun dedim Meyveliturta19 listede ustumuzdeydi onun altinda biz variz Allah bizede nasipetsin gorucek dogal halimi

Şu listenin bir an önce temizlenmesini yerimizr yenilerinin gelmesini istiyorum. Son 4 günüm kaldı ve heyecanla bekliyorum yine her ay olduğu gibi. İnşallah bu ay yine hüsran olmaz

bende her gun is cikisi saati seksi görüneceğim diye mini giyinmekten her ay iltihap oluyorum. Yorgun geliyor öpüp geçiyor. Sonra çekim kasik ağrılarını
Valla ben yanina yanasmadim olmadi suslendim olmadi giyindim olmadi kustum olmadi. En son hazirlan geliyorum demeye basladim. Dunde Meyveliturta19 yazdigi yaziyi soyledim 3 saat icinde iki iliski olsun demis dedim. Fazla okuma kafan karisiyor diyo

aminn inşallah hemde aşırı doğal olacağım.doğallığa doyacak

Günaydın mutlu hafta sonları. Güzel haberler alalım. Ben yakında çalışmalarla aranızda olacağım sanırım. İnşallah hepimizin kucağı dolar
günaydın canım. sanada mutlu hafta sonları ❤ aramıza katılıyor olmana çok ama çok sevindim.inşallah çok kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız

Ay hepsi ayni ayni cümleler ayni model bunlar valla.

ay ne güldüm emek vermişler. Bizimki bi test verecek kirk kapris yapti. Biz ne yapalim her muayenede neler çekiyoruz.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bire bir yaşadımm
Insallah hamile kaldiginda süründürürsün bebişinle birlikte alırsin intikamini
Bir de öyle bir durum ki sinirleniyorsun bağırıyorsun .. sonra sakinlesince neye sinirlendigin aklına gelince insan kendinden de soğuyor
Ben hep derim alt üstü bi sperm veriyorlar onda da en çok keyfi onlar alıyor ama o aşamaya gelene kadar bin türlü naz niyaz

Yaa utanmadan öyle diyor Sen şahitsin burada az mı sinirlerimi boşalttım adam şimdi utanmasa tek başına yapmış gibi takılacak.. hayır kimseye de bişe diyemiyorum sallayıp duruyor
Valla sorma Remicin tablosunu hepimizinkine örnek olsun

Aynenn listede sıra arkadaşıydık ve aynı zamanda sat bat arkadaşıydıkk hilallll ile birlikte .. inşallah ta doğum arkadaşları da olacağız Allah'ın izniyle

Aynen şu an bizde de durum kuzenin ki gibi dört gözle 2 nisanı bekliyor beyfendi doktora soracakmıs iliski zarar mı diye.. elini elime değtirtmiyorum

Aynen ya. Asabim bozuluyor kızıyorum, sonrada kendimi sapik gbi hissediyorum hadi kalk cabuk diyorum agiz burun kiviriyor. Kimyasal oldugunu ogrenmeden once gebesin dediğinde daha hastaneden gelirken arabada pazarlik yapiyor benle doktora cikinca sor iliskiyr ne diyecek. Ay allahim ya ben yumurtlama zamani kendimi parcalayim hadi hadi diye. O bana simdi gelsin yani şaka gbi kafamdan kivilcimlar cikti. cozemedim ben bizimkini.

Kızlar ya birsey soracagim bu testler negatif mi
Ben bugun koyulasmasini beklerken 15.gune gore silik cikti ikisinide ayni saatte sivi alimina dikkat ederek yaptim ateste 15.gunle 16.gun ayni cikti 36.2

Eklentiler

• inCollage_20190323_214647170.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…