Aynen bana ne diyo bide seni dogal halinde seviyorum. Tamamda evde deli topuzlu halimi ben sevmiyorumbulmuş senin gibi hatunu daha ne istiyorya valla bende ilk zamanlarda neler giyiyordum uğraşıyordum ama bişeyler yapsamda tepki aynı yapmasamda..bende bıraktım.hafta içi hep makyaj yapıyorum çalıştığım için.makyaj dediğimde öyle sür sürüştür değil.bi rimel bi ruj.bazen kalem çekiyorum.hafta sonu makyajsız oluyorum bayılıyor adam.bizimkinde ters tepiyor.içimdeki dişiliği körelletti adam
Şu listenin bir an önce temizlenmesini yerimizr yenilerinin gelmesini istiyorum. Son 4 günüm kaldı ve heyecanla bekliyorum yine her ay olduğu gibi. İnşallah bu ay yine hüsran olmazAynen bana ne diyo bide seni dogal halinde seviyorum. Tamamda evde deli topuzlu halimi ben sevmiyorumsimdi kuzenim hamile kocasi duvar tirmaliyor beter olsun dedim Meyveliturta19 listede ustumuzdeydi onun altinda biz variz Allah bizede nasipetsin gorucek dogal halimi
Valla ben yanina yanasmadim olmadi suslendim olmadi giyindim olmadi kustum olmadi. En son hazirlan geliyorum demeye basladim. Dundebende her gun is cikisi saati seksi görüneceğim diye mini giyinmekten her ay iltihap oluyorum. Yorgun geliyor öpüp geçiyor. Sonra çekim kasik ağrılarını
Valla benimde 3 gunum kaldi ama klasik goguslerim sisti adet olucam bu ayda malesefŞu listenin bir an önce temizlenmesini yerimizr yenilerinin gelmesini istiyorum. Son 4 günüm kaldı ve heyecanla bekliyorum yine her ay olduğu gibi. İnşallah bu ay yine hüsran olmaz
Bende pek umutlu değilim ama işte olana kadar umudu kesmiyoruz yaValla benimde 3 gunum kaldi ama klasik goguslerim sisti adet olucam bu ayda malesef
aminn inşallahAynen bana ne diyo bide seni dogal halinde seviyorum. Tamamda evde deli topuzlu halimi ben sevmiyorumsimdi kuzenim hamile kocasi duvar tirmaliyor beter olsun dedim Meyveliturta19 listede ustumuzdeydi onun altinda biz variz Allah bizede nasipetsin gorucek dogal halimi
günaydın canım. sanada mutlu hafta sonları ❤ aramıza katılıyor olmana çok ama çok sevindim.inşallah çok kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırızGünaydın mutlu hafta sonları. Güzel haberler alalım. Ben yakında çalışmalarla aranızda olacağım sanırım. İnşallah hepimizin kucağı dolar
Ay hepsi ayniValla ben yanina yanasmadim olmadi suslendim olmadi giyindim olmadi kustum olmadi. En son hazirlan geliyorum demeye basladim. DundeMeyveliturta19 yazdigi yaziyi soyledim 3 saat icinde iki iliski olsun demis dedim. Fazla okuma kafan karisiyor diyo
ilk evlendigimizde o benim gbiydi bu ne boyle derdim, ay buyuk konusmusum tersine döndü simdi hele gelsin o günlerde tribin kralini atacam. Simdi doktor yasak dedi ya simdi yaklasiyor. Yumurtlama zamani da bugunde mi yaaa diyor kafa atasim geliyor resmen. Bu ay da o koşsun onumzde ki ay cikarir acisini benden. Nedir çilemiz ya hayret bisey yasaklar çekici olur ya bizim ki de ondan herhalde
ay ne güldüm emek vermişler. Bizimki bi test verecek kirk kapris yapti. Biz ne yapalim her muayenede neler çekiyoruz.
ahhh yazık kıyamam sana telef oldun deseydin2 gr şey verecekler diye bizim ayarlarımızı bozduklarını hemen unutuyorlar.emek vermişmiş..bizimki gün aşırı 3 kez ılişki olsun beni bitridin belediye çeşmesimi bu der.valla öyle dediğinde remiciğin tablosunu çerçeveletip karşısına asasım geliyor.sanki bana atomu parçalıyor
Aynen bana ne diyo bide seni dogal halinde seviyorum. Tamamda evde deli topuzlu halimi ben sevmiyorumsimdi kuzenim hamile kocasi duvar tirmaliyor beter olsun dedim Meyveliturta19 listede ustumuzdeydi onun altinda biz variz Allah bizede nasipetsin gorucek dogal halimi
Günaydın mutlu hafta sonları. Güzel haberler alalım. Ben yakında çalışmalarla aranızda olacağım sanırım. İnşallah hepimizin kucağı dolar
Aynen ya. Asabim bozuluyor kızıyorum, sonrada kendimi sapik gbi hissediyorum hadi kalk cabuk diyorum agiz burun kiviriyor. Kimyasal oldugunu ogrenmeden once gebesin dediğinde daha hastaneden gelirken arabada pazarlik yapiyor benle doktora cikinca sor iliskiyr ne diyecek. Ay allahim ya ben yumurtlama zamani kendimi parcalayim hadi hadi diye. O bana simdi gelsin yani şaka gbi kafamdan kivilcimlar cikti.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bire bir yaşadımm
Insallah hamile kaldiginda süründürürsün bebişinle birlikte alırsin intikamini
Bir de öyle bir durum ki sinirleniyorsun bağırıyorsun .. sonra sakinlesince neye sinirlendigin aklına gelince insan kendinden de soğuyor
Ben hep derim alt üstü bi sperm veriyorlar onda da en çok keyfi onlar alıyor ama o aşamaya gelene kadar bin türlü naz niyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?