- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
canım bunlar negatif henüzKızlar ya birsey soracagim bu testler negatif mi
Ben bugun koyulasmasini beklerken 15.gune gore silik cikti ikisinide ayni saatte sivi alimina dikkat ederek yaptim ateste 15.gunle 16.gun ayni cikti 36.2
Sagol canim bakalim pozitif olacak micanım bunlar negatif henüz
Sağolasın canım.. sökülse balon gibi şiş hissediyorum kendimiProgestan kullandın ya rahim duvarı fazla kalinlastiginda da öyle oluyor diye biliyorum canım. Sökülünce rahatlarsın.
Sağolasın canım.. sökülse balon gibi şiş hissediyorum kendimi
Tamamen Kesmez mi?Ben öyle olduğumda aspirin içiyordum canım kan sulandırıcı diye.
Tamamen Kesmez mi?
Teşekkürler canım deneyeceğimAspirin yada aspirin tarzı ağrı kesiciler kesmiyor ama Apranax kesiyor beni.
Rahim kalınlaştığı için olmuş olabilir canım. Ben pek bilmiyorum ama kimyasal da ben geç sökülmüştüm. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Çok teşekkürler canım.Rahim kalınlaştığı için olmuş olabilir canım. Ben pek bilmiyorum ama kimyasal da ben geç sökülmüştüm. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Hahaha iyi yapiyosun valla deki hayatim sen cok cabaladin biraz dinlenmek hakkinAynenn listede sıra arkadaşıydık ve aynı zamanda sat bat arkadaşıydıkkhilallll ile birlikte .. inşallah ta doğum arkadaşları da olacağız Allah'ın izniyle ❤
Aynen şu an bizde de durum kuzenin ki gibi dört gözle 2 nisanı bekliyor beyfendi doktora soracakmıs iliski zarar mı diye.. elini elime değtirtmiyorum
Tam sökülemedipindendir belki bilemedim cnm
Teşekkürler canım. Şimdi söküldü gelmeye başladı.Tam sökülemedipindendir belki bilemedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?