Test negatif ise ya adet gelmek üzere ya da geç döllenme durumu. Bekleyelim sabırla.
Bekleyelim
Yumurtlama gecikiyor. Benim öyle olmuştu. Ama yumurtladıktan sonra dpo kaçta adet oluyorsan o pek şaşmaz.Peki kızlar kimyasal gebelikten sonra gecikme olur mu
Evet kimyasal sonrası düzen bozulabiliyor ama çabuk toparlar vücutPeki kızlar kimyasal gebelikten sonra gecikme olur mu
Günaydın tatlım. Valla ben de sabah tablona baktım ne oluyor dedim :) İnşallah tatlım. Çok umutlanma ama inşallah bebeğin düşürmüştür ateşinikızlar günaydın herkese.cibi35 Veson Cordelia bugün ateşimi bi 40 dk kadar erken ölçtüm.ama ben ne zaman erken ölçüp tekrar uyuyup normal saatimde ölçsem hep aynı çıkardı.ateşim çakılmış vaziyette ve bu benim adet olduğum sıcaklık.bugün tekrar uykuya dalamadığım için iyice kafam çorba olmasın diye bir daha ölçmedim.bu yerleşme olabilir mi sizce.hiç bir aşılamamda bu kadar erken adet olmadım.hep 13.-14. gün oldum.bide hamiş tablolarında psikolazında çatlama iğnesinden 10 gün sonra böyle bir düşüşü olmuş.inşallah yerleşmedir ya
yok umutlanamıyorum ki zaten.şu an korkuyla bekliyorum ne olacak diye. şimdi aklıma geldi.diğer aşılamalarda hep progesteron jel kullandım 12 gün.bunda kullanmadım ya belki ondan dolayıda erken olurum.birde göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var.benim adet öncesi göğüs ağrım senede 1-2 olur.sürekli olan bişey değil yani.sütyeni çıkarınca daha çok ağrıyor sanki ağırlık binmiş gibi.Günaydın tatlım. Valla ben de sabah tablona baktım ne oluyor dedim :) İnşallah tatlım. Çok umutlanma ama inşallah bebeğin düşürmüştür ateşini
Cnm inşallah yerleşme düşüşüdüryok umutlanamıyorum ki zaten.şu an korkuyla bekliyorum ne olacak diye. şimdi aklıma geldi.diğer aşılamalarda hep progesteron jel kullandım 12 gün.bunda kullanmadım ya belki ondan dolayıda erken olurum.birde göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var.benim adet öncesi göğüs ağrım senede 1-2 olur.sürekli olan bişey değil yani.sütyeni çıkarınca daha çok ağrıyor sanki ağırlık binmiş gibi.
inşallah canımm.normalde hep kademe kademe düşerdi ateşim hiç böyle anı düşüşüm olmuyordu.bir umut bekleyeceğimCnm inşallah yerleşme düşüşüdür
hadi bakalım hayırlı haber versin ateşin sana canım inşallahinşallah canımm.normalde hep kademe kademe düşerdi ateşim hiç böyle anı düşüşüm olmuyordu.bir umut bekleyeceğim
inşallah canım.ama kendimi adet olacak gibi hissediyorum.eğer bugün gün içinde adet yada lekelenme başlamazsa yarın da ateşim tekrar güzel bir yükseliş gösterirse test yaparım.hadi bakalım hayırlı haber versin ateşin sana canım inşallah
Kullandığın ilaç var mı?yok umutlanamıyorum ki zaten.şu an korkuyla bekliyorum ne olacak diye. şimdi aklıma geldi.diğer aşılamalarda hep progesteron jel kullandım 12 gün.bunda kullanmadım ya belki ondan dolayıda erken olurum.birde göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var.benim adet öncesi göğüs ağrım senede 1-2 olur.sürekli olan bişey değil yani.sütyeni çıkarınca daha çok ağrıyor sanki ağırlık binmiş gibi.
hayır canım herhangi bir ilaç kullanmıyorum.diğer hastanede her aşılama sonrası progesteron veriyordu.burası ilaç falan vermedi.zaten aşılamadan bir gün önce tekrar progesteronuma baktılar.belki gerekli görmemişlerdirKullandığın ilaç var mı?
inşallah canımmhilallll inşallah yerleşme düşüşüdür canım. Artık hayırlı haberleri alalım. Benim de bugün ateş yükseldi ama şöyle bi durum oldu gece 5 te yattım normalde 8:30 da ölçüyordum ama uyanamadım 9:30 da ölçtüm. Ondan yükseldi diye düşünüyorum
Aynen öyle canım seni çok iyi anlıyorum. Bi de bak bu kritik zamanlarda hep saatlerimiz şaşıyor. Ama bilmiyorum 40dakika fark 1 saatlik fark bu kadar etkiler mi ateşi.inşallah canımmya hiç hamilelik yaşamayınca bide uzun süre olmayınca insan umut bile etmeye korkuyor.bebekten değilde adettendir demek daha kolay geliyor.bende işte bugün 40 dk erken ölçtüm benimkide düşük çıktı.hayırlısı bakalım
normal de benimkini etkilemiyordu.erken ölçtüğüm zamanlar normal saatimde tekrar ölçtüğümde gene aynı çıkıyordu.ama bugün tekrar uyuyamadım o yüzden bi daha ölçmedim.şimdi farklı bişey çıkar iyice kafam karışır diyeAynen öyle canım seni çok iyi anlıyorum. Bi de bak bu kritik zamanlarda hep saatlerimiz şaşıyor. Ama bilmiyorum 40dakika fark 1 saatlik fark bu kadar etkiler mi ateşi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?