Off çok zor işimiz çokkk. Canım ikimizde yarına kaldık. İnşallah yükselir ateşler ve öyle de devam edernormal de benimkini etkilemiyordu.erken ölçtüğüm zamanlar normal saatimde tekrar ölçtüğümde gene aynı çıkıyordu.ama bugün tekrar uyuyamadım o yüzden bi daha ölçmedim.şimdi farklı bişey çıkar iyice kafam karışır diye
Evet canım yükseldi ama arada bir saat fark var ondan mı diye düşünüyorum
Yok bir saatte o kadar farketmez. bence güzel yükselmiş. Ayrıca düşük ya da aynı çıkabilirdi. Her durumda güzel ateş.Evet canım yükseldi ama arada bir saat fark var ondan mı diye düşünüyorum
İnşallah sonu da güzel olurYok bir saatte o kadar farketmez. bence güzel yükselmiş. Ayrıca düşük ya da aynı çıkabilirdi. Her durumda güzel ateş.
Aynen öyle canım seni çok iyi anlıyorum. Bi de bak bu kritik zamanlarda hep saatlerimiz şaşıyor. Ama bilmiyorum 40dakika fark 1 saatlik fark bu kadar etkiler mi ateşi.
inşallah canımmya hiç hamilelik yaşamayınca bide uzun süre olmayınca insan umut bile etmeye korkuyor.bebekten değilde adettendir demek daha kolay geliyor.bende işte bugün 40 dk erken ölçtüm benimkide düşük çıktı.hayırlısı bakalım
Evet daha önceleri öyle oluyordu en fazla 1 derece fark ediyordu. Ama yarını bekliyorum inşallah düşmez bu sefer.1 saat etse etse 1 derece eder bu kadar etmez bence. Yani bende hiç etmezdi.. çok güzel fırlamış maşallah
eğer bugün adet olmazsam bende yarını heyecanla bekleyeceğim canım.çünkü hafiften adet ağrımda var.tuvalate gitmeye korkuyorum valla.Seni çok iyi anlıyorum.. ama herseyi gozunun onunde yasadim o yüzden umudumuzu kaybetmek yok ben bunu çok iyi anladım
Yarınki ateşini heyecanla bekliyorum bu gece biraz geç uyu yoksa heyecandan sabah erken kalkarsın yine
Ben bile heyecanlıyım. Seni düşünemiyorum.eğer bugün adet olmazsam bende yarını heyecanla bekleyeceğim canım.çünkü hafiften adet ağrımda var.tuvalate gitmeye korkuyorum valla.
sonunda tuvalete gidebildim şükür daha gelen giden yok.bugün böyle bitse bi yarın olsaydıBen bile heyecanlıyım. Seni düşünemiyorum.
inşallah canım tam adet de değil aslında ama ilk sayfada leke de olsa adet bilgisi girişi yapın olarak yazdığı için bende öyle girdimdvtb adet gelmiş. Bu ay olur inşallah canım.
eğer bugün adet olmazsam bende yarını heyecanla bekleyeceğim canım.çünkü hafiften adet ağrımda var.tuvalate gitmeye korkuyorum valla.
inşallah canım tam adet de değil aslında ama ilk sayfada leke de olsa adet bilgisi girişi yapın olarak yazdığı için bende öyle girdim
normal düzenime göre 3-4 gün var ama aşılama olduğu için gününü kestiremiyorum.bide ben hep 36.2 dereceyle adet oluyorum.sorma yaa şu an kendimi dinliyorum sürekli.hep acaba başladımı geldimi..inşallah gelmez adetim yaaa.yarında ateşim fırlasa valla hemen test yaparımAğrılara hiç takılma benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu .. hatta testten sonra bile devam etti ağrılarım
Şu an erken değil mi zaten adet için .. yarın inşallah güzel bir haber alırızSabah olmaz şimdi
Güzel haberler vereceksin inşallah. . Yarını heyecanla bekliyoruz.sonunda tuvalete gidebildim şükür daha gelen giden yok.bugün böyle bitse bi yarın olsaydı
kızlar günaydın herkese.cibi35 Veson Cordelia bugün ateşimi bi 40 dk kadar erken ölçtüm.ama ben ne zaman erken ölçüp tekrar uyuyup normal saatimde ölçsem hep aynı çıkardı.ateşim çakılmış vaziyette ve bu benim adet olduğum sıcaklık.bugün tekrar uykuya dalamadığım için iyice kafam çorba olmasın diye bir daha ölçmedim.bu yerleşme olabilir mi sizce.hiç bir aşılamamda bu kadar erken adet olmadım.hep 13.-14. gün oldum.bide hamiş tablolarında psikolazında çatlama iğnesinden 10 gün sonra böyle bir düşüşü olmuş.inşallah yerleşmedir ya
Kizlar ates düstügü zaman yumurtlama olmuyor mu
Atesim iki gundur en dusuk seviyede 35.9 ama ovulasyon testi bir turlu koyulasmiyor
Sizce atese gore mi hareket edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?