Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off çok zor işimiz çokkk. Canım ikimizde yarına kaldık. İnşallah yükselir ateşler ve öyle de devam eder

Seni çok iyi anlıyorum.. ama herseyi gozunun onunde yasadim o yüzden umudumuzu kaybetmek yok ben bunu çok iyi anladım
Yarınki ateşini heyecanla bekliyorum bu gece biraz geç uyu yoksa heyecandan sabah erken kalkarsın yine

Seni çok iyi anlıyorum.. ama herseyi gozunun onunde yasadim o yüzden umudumuzu kaybetmek yok ben bunu çok iyi anladım
Yarınki ateşini heyecanla bekliyorum bu gece biraz geç uyu yoksa heyecandan sabah erken kalkarsın yine
eğer bugün adet olmazsam bende yarını heyecanla bekleyeceğim canım.çünkü hafiften adet ağrımda var.tuvalate gitmeye korkuyorum valla.

eğer bugün adet olmazsam bende yarını heyecanla bekleyeceğim canım.çünkü hafiften adet ağrımda var.tuvalate gitmeye korkuyorum valla.

Ağrılara hiç takılma benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu .. hatta testten sonra bile devam etti ağrılarım
Şu an erken değil mi zaten adet için .. yarın inşallah güzel bir haber alırız Sabah olmaz şimdi

normal düzenime göre 3-4 gün var ama aşılama olduğu için gününü kestiremiyorum.bide ben hep 36.2 dereceyle adet oluyorum.sorma yaa şu an kendimi dinliyorum sürekli.hep acaba başladımı geldimi..inşallah gelmez adetim yaaa.yarında ateşim fırlasa valla hemen test yaparım

Kizlar ates düstügü zaman yumurtlama olmuyor mu
Atesim iki gundur en dusuk seviyede 35.9 ama ovulasyon testi bir turlu koyulasmiyor
Sizce atese gore mi hareket edeyim

İnşallah yerlesmedir canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…