inşallah ya.valla nasıl strese girdim bir bilsen.Güzel haberler vereceksin inşallah. . Yarını heyecanla bekliyoruz.
Tamam canim hep sabah yapiyordum bide ikindin yapacagim testi fark edecek mi merak ettimİkisi birbirini destekler canım sen teste de devam et
inşallah yerleşmedirİnşallah yerlesmedir canım :))
Film izle kafanı dağıtacak birşeyler yap. Biryerelere git dolaş herşeyin hayırlısı.inşallah ya.valla nasıl strese girdim bir bilsen.
inşallah yerleşmedirnooooluur yerleşme olsun Allahım
offf çalışıyorum ya işteyim.ama çalışırken bile aklım orda :)))Film izle kafanı dağıtacak birşeyler yap. Biryerelere git dolaş herşeyin hayırlısı.
ayyy Allah razı olsun çok çok sağol valla gözlerim doldu ❤YaaaVarya bugün özellikle senin için bol bol dua edeceğimm .. Allahm inşallah yerleşmedir Yarın ölçer ölçmez değeri gir saat kuruyorum senin için kalkacağım
İnşallah yerleşmedir canim Allah im gönlüne göre versininşallah yerleşmedirnooooluur yerleşme olsun Allahım
Normaldirofff çalışıyorum ya işteyim.ama çalışırken bile aklım orda :)))
Tamam canim hep sabah yapiyordum bide ikindin yapacagim testi fark edecek mi merak ettim
aminnn canım.Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah yerleşmedir canim Allah im gönlüne göre versin
dimiNormaldir
Sen çok yaşa emidimibiz hem çalışıp,her işi yapar ama aynı anda da onu düşünebiliriz ❤
Yaaa ben hep ilk idrardan sonra 2 saat sivi almayip oyle yapiyordum canim 10 gibi falan 18.gundeyim hic koyulasmadi biraz sonra yapacagim ins nasil cikacak bakalimTesti sabah yapma zaten canım en ideali sıvı alımına dikkat edip öğleden sonra yapmak.
Dur bakalım canım sen üzülüp umudunu kaybetme hemen, yarın da baksın doktorun. Stres önemli biliyorsun. Bugün neden vajinal bakmadı? Bir de öyle deneseydi bugün bile görünürdü belkiSelam kızlar.Bugün ilk ultrason randevum vardı.Cuma günü gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi.Bugün 6+4 oldum.Kese göründü 6+4 ile uyumlu,düzgün,ama bebek görünmedi.Karından bakıldı.Yolk kesesi de göremedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Hiç umudum kalmadı.Sanırım yine boş gebelik. Meyveliturta19 mrssoydas Veson Cordelia
Kendi doktorum yoktu bugün,ultrason doktoru(radyolog mu nedir bilmiyorum) o dedi yarın doktorun vajinal ultrasonla bakmak isteyebilir tekrar dedi.Dur bakalım canım sen üzülüp umudunu kaybetme hemen, yarın da baksın doktorun. Stres önemli biliyorsun. Bugün neden vajinal bakmadı? Bir de öyle deneseydi bugün bile görünürdü belkisabah ola hayrola hiç sıkma sen canını
Canım çok anlamam ama biraz araştırdım. Karından daha geç görünüyor galiba. Lütfen üzme kendini bebeği de üzersin. Yarın ola hayrola.Selam kızlar.Bugün ilk ultrason randevum vardı.Cuma günü gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi.Bugün 6+4 oldum.Kese göründü 6+4 ile uyumlu,düzgün,ama bebek görünmedi.Karından bakıldı.Yolk kesesi de göremedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Hiç umudum kalmadı.Sanırım yine boş gebelik. Meyveliturta19 mrssoydas Veson Cordelia
Kese kaç mm bu arada canım?Selam kızlar.Bugün ilk ultrason randevum vardı.Cuma günü gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi.Bugün 6+4 oldum.Kese göründü 6+4 ile uyumlu,düzgün,ama bebek görünmedi.Karından bakıldı.Yolk kesesi de göremedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Hiç umudum kalmadı.Sanırım yine boş gebelik. Meyveliturta19 mrssoydas Veson Cordelia
Selam kızlar.Bugün ilk ultrason randevum vardı.Cuma günü gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi.Bugün 6+4 oldum.Kese göründü 6+4 ile uyumlu,düzgün,ama bebek görünmedi.Karından bakıldı.Yolk kesesi de göremedi doktor.Yarın vajinal bakılacak.Hiç umudum kalmadı.Sanırım yine boş gebelik. Meyveliturta19 mrssoydas Veson Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?